presne ... ved sloboda vo vztahu musi byt .. ale ak by to uz prekrocilo urcite medze hmm tak neviem neviem , co je vela to je vela nieP3Bo napísal:Nechal by som to tak lebo by som nejakou pripadnou ziarlivostnou scenou pravdepodobne pokazil pekny vecer vztah je aj na dvovere ale vsetko ma svoje medze tak pozor na takych chlapcov ktory sa tam kolo nej bars tocia .
Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalanom?
-
midnight_man
Guru
No jo.. ono je to na dlhu debatu kolko "slobody" je v normeslavo120 napísal:presne ... ved sloboda vo vztahu musi byt
no co..asi nic..asi by si sa mohol na to kukat a nadavat mu potichuslavo120 napísal:ale ak by to uz prekrocilo urcite medze hmm tak neviem neviem
Na tuto otazku nie je univerzalna odpoved. Ak by bol ten chalan niekto z partie, koho obidvaja pozname, nech si zatancuju. Ak by bol ten chalan niekto koho vobec nepoznam a moja frajerka ano, zavolal by som si ju a opytal sa jej, ci nema potrebu mi ho predstavit. Ak by to bol niekto uplne neznamy pre mna aj pre nu, to by bolo o inom. Ocakaval by som a zatial sa tak aj vzdy stalo, ze sa frajerka otocila ku kamoske alebo najblizsiemu kamosovi ktory pri nej tancoval a aktivneho odignorovala. Moja posledna v takychto situaciach napriklad s radostou rozdavala fuckerov. Ja som zatial s tymto problem nemal, lebo vacsinou som so svojou babenkou pretancoval celu noc ja. Ci nam to ako chlapom vadi alebo nie zalezi aj od bab a aky mame s nimi vztah. Kazdy by mal vediet co sa patri a co nie. Ked nevie? Smola cicuska.. bez si narazit sprostuckeho kolika, ktory ti tvoje spravanie bude tolerovat.
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
skerka
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
áno určite by sa tá sitácia zmenila,boli by hned otázky či sa poznáme a tak...neviem ja by som to jednoducho nemohla urobiť môjmu priateľovi,že by som s ním nechcela tancovať...príde mi to také nelogické...Te-wei napísal:Ale asi by sa situacia zmenila, ak by si napr. ty tancovala s niekym cudzím a on by sa sbnažil ťa obchytkávať,že?
no hej je tam medzi nami taká tichá dohoda...Enduro3333 napísal:Ano ale vy ste sa o tom porozpravali alebo medzi sebou mate taku určitu tichu dohodu podla mna .....
-
midnight_man
Guru
Re: Co by ste spravili keby vasa frajerka tancovala s chalan
aspoň si si mohol dať iný nick ako máš na aukre 
Téma z roku 2007, wtf? 
Zabil by som ho.