Najhorsi film

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

smetiar007 napísal:Dpc sak Rosamunde pilcherova ma kazdy roman ten isty dej dpc ,,A odišla na vidiek,,Ako toto moze markiza a jojka kupovat
typujem ze je to za dost lacnu tak preco tym nezaplnit vysielaci cas ked neni nic lepsie
RoC.k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoC.k »

no najhorsi film ktory som ja videl , bol film na ktory nas zobrali zo skoly na nejake vyrocie holokaustu ci co to bolo :D
bol to stary slovensky fil Vlcie diery a poviem vam taku hovadinu som este nevidel :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Chlapče koľko máš rokov prosím ťa pekne? Ono život nie je len o tom, prísť domov, nažrať sa, sadnúť pred Cánter Strajk a je*ať do neho do noci. Je aj o ničom inom zlaty moj. Takisto film Vlčie diery. Je to film z roku 1948, kvalitný slovenský, z prostredia slovenského národného povstania, v ktorom sú použité autentické zábery z vojny.

Keď sa trošku preberieš z letargie v ktorej žiješ, vráť sa, okej? Pretože tento film zaradiť za najhoršie je prinajmenšom smiešne, dementné ... nazvi si to sám.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

...ja len dodám že film ktorý na csfd dostal 79percent síce asi nie je absolútna šupa bomba, určite má niečo do seba.
http://www.csfd.cz/film/28616-vlcie-diery
Mimochodom, zožeň si "absolútne nudný a trápny, dokonca ruský a za komunizmu natočený" film Balada o vojakovi. Ver tomu, že ťa tá hodinka a pol nezabije, navyše prevetrá ti mozog od "DOUBLE-KILL", "KILLING SPREE!" a "FIRST BLOOD"
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

najhorsie filmy su japonske bojove somariny
RoC.k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoC.k »

erytrocyt napísal:Chlapče koľko máš rokov prosím ťa pekne? Ono život nie je len o tom, prísť domov, nažrať sa, sadnúť pred Cánter Strajk a je*ať do neho do noci. Je aj o ničom inom zlaty moj. Takisto film Vlčie diery. Je to film z roku 1948, kvalitný slovenský, z prostredia slovenského národného povstania, v ktorom sú použité autentické zábery z vojny.

Keď sa trošku preberieš z letargie v ktorej žiješ, vráť sa, okej? Pretože tento film zaradiť za najhoršie je prinajmenšom smiešne, dementné ... nazvi si to sám.
no mam 16 a vravim to preto ze je nudny , bo ked som ho videl mal som asi 14 abo 15 a vravim ake pocity som mal z neho , mozno mas pravdu ze ked vyrastiem bdem sa na to pozerat inak , ale teraz sa na to nepozeram z akeho to je roku ale ake to vnimam a ja by osm to 2 krat pozerat evydrzal
a CS nehram :)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

RoC.k napísal:no mam 16 a vravim to preto ze je nudny , bo ked som ho videl mal som asi 14 abo 15 a vravim ake pocity som mal z neho , mozno mas pravdu ze ked vyrastiem bdem sa na to pozerat inak , ale teraz sa na to nepozeram z akeho to je roku ale ake to vnimam a ja by osm to 2 krat pozerat evydrzal
Neboj, prídu časy, keď bude s teba starý dedko a budeš ešte rád ak si budeš mocť pozrieť taký skvelý film a zaspomínať na tie časy...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

grindhouse - auto zabijak :roll: po polke filmu kedy zacal druhy pribeh som siel spat.
zaciatok: nezmyselne dlhe rozhovory
stred: nezmyselne dle rozhovory + naznak nejakej akcie
druhy stred: novy pribeh s nezmyselne dlhymi rozhovormi
koniec: uz som spal.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

predvcerom som sa premohol a pozrel som si War so Stathamom a Jetom Li...presne to co som ocakaval - klise az to boli...a okrem toho samozrejme sprostost...hned sa zaradil do mojho shitlistu k titulom ako napriklad Cradle 2 The Grave - absolutne tam sadne.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

allias napísal:Polovica filmov z USA.
presne tak a najvac neznasam hostel len kvoli tomu ze tam z nas robia poriadnych kktov nech si robia srandu zo seba poj......
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

nemam rada filmy s juliou roberts a meg ryan,lebo neznasam tieto herecky...takze aj ked ten film moze byt dobry,mne sa zda hrozny kvoli mojim predsudkom :D a este vsetky sci-fi a katastroficke sa mi zdaju otrasne,lebo je to vsetko na jedno kopyto a nezaujimave
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

mne sa vobec nepacil film Hooligans to s frodom to bola blbost taketo filmy nemam rad a samotnych Hooligans neznasam kazia iba futbal ludom stale robia zle a ine p*coviny
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

moni19 napísal:nemam rada filmy s juliou roberts a meg ryan,lebo neznasam tieto herecky...takze aj ked ten film moze byt dobry,mne sa zda hrozny kvoli mojim predsudkom :D a este vsetky sci-fi a katastroficke sa mi zdaju otrasne,lebo je to vsetko na jedno kopyto a nezaujimave
nie vsetky napriklad taky Den potom je dobry katastroficky film
kubodinho
Professional
Professional

IZZi-BA napísal:mne sa vobec nepacil film Hooligans to s frodom to bola blbost taketo filmy nemam rad a samotnych Hooligans neznasam kazia iba futbal ludom stale robia zle a ine p*coviny
nooo mas pravdu ze kazia futbal , ale tento film bol natoceny az na pocudovanie dost realne , a za take peniaze co to stalo to ani nemoze byt najhorsi film si myslim.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

IZZi-BA napísal:mne sa vobec nepacil film Hooligans to s frodom to bola blbost taketo filmy nemam rad a samotnych Hooligans neznasam kazia iba futbal ludom stale robia zle a ine p*coviny
Jaksi sa tu prezentuju nazory ludi ktory vyberaju filmy , ktore ich nikdy neoslovili a pritom neberu ohlad na ich pointu hooligans je dobry film a odporucal by som aby si to kazdy pozrel a dostal nahlad aj do takychto sfer zivota kde sa nikto s nikym nehra.Nepocitajuc telenovely a serialy typu Power rangers je pre mna solarny armagedon najvacsim bullshitom z dielne katastrofickych filmov aky som kedy videl...
kubodinho
Professional
Professional

P3Bo napísal:Jaksi sa tu prezentuju nazory ludi ktory vyberaju filmy , ktore ich nikdy neoslovili a pritom neberu ohlad na ich pointu hooligans je dobry film a odporucal by som aby si to kazdy pozrel a dostal nahlad aj do takychto sfer zivota kde sa nikto s nikym nehra.Nepocitajuc telenovely a serialy typu Power rangers je pre mna solarny armagedon najvacsim bullshitom z dielne katastrofickych filmov aky som kedy videl...
mas pravdu , vo filme treba hladat pointu a v dobrych filmoch nieje prolem ju najst
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

myslim ze vsetko co ide na markize a joj;) vcera som zacal pozerat troju. no na duriho traktoristu to nemalo, dialogy boli strasne. myslel som ze to bol velkofilm. ale bola to len velkolepa sragorina.tie dialogy, ci pana. uz Life of Brian mal lepsie kulisy a vypravu. potom som zacal pozerat Van Helsing, keby tam nebola taka pekna herecka tak tiez by sa to nedalo dopozerat. az si budem chciet nabuduce pozriet nejaky vypravny film tak asi kuknem Ben Hur. je to bieda v tejto dobe.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

suhlasim so zelovocom, a ak nahodou dostanu do ruky dobry serial/film tak ho totalne poseru dabingom (davno som na markize nevidel dobry serial - take ako carodejnice, smallville, kobra 11, komisar rex, tak to je odpad zo vsetkeho)...jedina, fakt z jedina vynimka je... Monk - pri nom vynimocne nepokazili dabing...ale to je pozostatok stareho vedenia este...odkedy je tam ten vidlak nic dobre markiza nedala (superstar :roll: )
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ale co sa tyka dabingu tak by som si nedokazal predstavit iny hlas pri dr.house-ovi, je taky specificky uz pasuje k nemu a tam je fakt dobry dabing ale to je pravda STV.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

zelovoc napísal:myslim ze vsetko co ide na markize a joj;) vcera som zacal pozerat troju. no na duriho traktoristu to nemalo, dialogy boli strasne. myslel som ze to bol velkofilm. ale bola to len velkolepa sragorina.tie dialogy, ci pana. uz Life of Brian mal lepsie kulisy a vypravu. potom som zacal pozerat Van Helsing, keby tam nebola taka pekna herecka tak tiez by sa to nedalo dopozerat. az si budem chciet nabuduce pozriet nejaky vypravny film tak asi kuknem Ben Hur. je to bieda v tejto dobe.
Troja sa mi pacila iba kvoli dvojke bana a pit neprehliadne boje a minimum textu z nej tvoria naozaj velmi chabu napodobeninu "najvacsej bitky aku dovtedy svet videl " : P [prvy krat som troju videl v optime na gauci na sirokouhlej LCD obrazovke s vybornym ozvucenim a bol to najlepsi nakup s mamou aky som kedy zazil takze sa nemozem na nu stazovat : D ]
Napísať odpoveď