typujem ze je to za dost lacnu tak preco tym nezaplnit vysielaci cas ked neni nic lepsiesmetiar007 napísal:Dpc sak Rosamunde pilcherova ma kazdy roman ten isty dej dpc ,,A odišla na vidiek,,Ako toto moze markiza a jojka kupovat
Najhorsi film
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Chlapče koľko máš rokov prosím ťa pekne? Ono život nie je len o tom, prísť domov, nažrať sa, sadnúť pred Cánter Strajk a je*ať do neho do noci. Je aj o ničom inom zlaty moj. Takisto film Vlčie diery. Je to film z roku 1948, kvalitný slovenský, z prostredia slovenského národného povstania, v ktorom sú použité autentické zábery z vojny.
Keď sa trošku preberieš z letargie v ktorej žiješ, vráť sa, okej? Pretože tento film zaradiť za najhoršie je prinajmenšom smiešne, dementné ... nazvi si to sám.
Keď sa trošku preberieš z letargie v ktorej žiješ, vráť sa, okej? Pretože tento film zaradiť za najhoršie je prinajmenšom smiešne, dementné ... nazvi si to sám.
...ja len dodám že film ktorý na csfd dostal 79percent síce asi nie je absolútna šupa bomba, určite má niečo do seba.
http://www.csfd.cz/film/28616-vlcie-diery
Mimochodom, zožeň si "absolútne nudný a trápny, dokonca ruský a za komunizmu natočený" film Balada o vojakovi. Ver tomu, že ťa tá hodinka a pol nezabije, navyše prevetrá ti mozog od "DOUBLE-KILL", "KILLING SPREE!" a "FIRST BLOOD"
http://www.csfd.cz/film/28616-vlcie-diery
Mimochodom, zožeň si "absolútne nudný a trápny, dokonca ruský a za komunizmu natočený" film Balada o vojakovi. Ver tomu, že ťa tá hodinka a pol nezabije, navyše prevetrá ti mozog od "DOUBLE-KILL", "KILLING SPREE!" a "FIRST BLOOD"
-
RoC.k
Medium Expert
no mam 16 a vravim to preto ze je nudny , bo ked som ho videl mal som asi 14 abo 15 a vravim ake pocity som mal z neho , mozno mas pravdu ze ked vyrastiem bdem sa na to pozerat inak , ale teraz sa na to nepozeram z akeho to je roku ale ake to vnimam a ja by osm to 2 krat pozerat evydrzalerytrocyt napísal:Chlapče koľko máš rokov prosím ťa pekne? Ono život nie je len o tom, prísť domov, nažrať sa, sadnúť pred Cánter Strajk a je*ať do neho do noci. Je aj o ničom inom zlaty moj. Takisto film Vlčie diery. Je to film z roku 1948, kvalitný slovenský, z prostredia slovenského národného povstania, v ktorom sú použité autentické zábery z vojny.
a CS nehram
-
DonLuca
Medium Star
Neboj, prídu časy, keď bude s teba starý dedko a budeš ešte rád ak si budeš mocť pozrieť taký skvelý film a zaspomínať na tie časy...RoC.k napísal:no mam 16 a vravim to preto ze je nudny , bo ked som ho videl mal som asi 14 abo 15 a vravim ake pocity som mal z neho , mozno mas pravdu ze ked vyrastiem bdem sa na to pozerat inak , ale teraz sa na to nepozeram z akeho to je roku ale ake to vnimam a ja by osm to 2 krat pozerat evydrzal
-
seth82
Darca
nie vsetky napriklad taky Den potom je dobry katastroficky filmmoni19 napísal:nemam rada filmy s juliou roberts a meg ryan,lebo neznasam tieto herecky...takze aj ked ten film moze byt dobry,mne sa zda hrozny kvoli mojim predsudkoma este vsetky sci-fi a katastroficke sa mi zdaju otrasne,lebo je to vsetko na jedno kopyto a nezaujimave
nooo mas pravdu ze kazia futbal , ale tento film bol natoceny az na pocudovanie dost realne , a za take peniaze co to stalo to ani nemoze byt najhorsi film si myslim.IZZi-BA napísal:mne sa vobec nepacil film Hooligans to s frodom to bola blbost taketo filmy nemam rad a samotnych Hooligans neznasam kazia iba futbal ludom stale robia zle a ine p*coviny
-
P3Bo
Guru wannabe
Jaksi sa tu prezentuju nazory ludi ktory vyberaju filmy , ktore ich nikdy neoslovili a pritom neberu ohlad na ich pointu hooligans je dobry film a odporucal by som aby si to kazdy pozrel a dostal nahlad aj do takychto sfer zivota kde sa nikto s nikym nehra.Nepocitajuc telenovely a serialy typu Power rangers je pre mna solarny armagedon najvacsim bullshitom z dielne katastrofickych filmov aky som kedy videl...IZZi-BA napísal:mne sa vobec nepacil film Hooligans to s frodom to bola blbost taketo filmy nemam rad a samotnych Hooligans neznasam kazia iba futbal ludom stale robia zle a ine p*coviny
mas pravdu , vo filme treba hladat pointu a v dobrych filmoch nieje prolem ju najstP3Bo napísal:Jaksi sa tu prezentuju nazory ludi ktory vyberaju filmy , ktore ich nikdy neoslovili a pritom neberu ohlad na ich pointu hooligans je dobry film a odporucal by som aby si to kazdy pozrel a dostal nahlad aj do takychto sfer zivota kde sa nikto s nikym nehra.Nepocitajuc telenovely a serialy typu Power rangers je pre mna solarny armagedon najvacsim bullshitom z dielne katastrofickych filmov aky som kedy videl...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
myslim ze vsetko co ide na markize a joj;) vcera som zacal pozerat troju. no na duriho traktoristu to nemalo, dialogy boli strasne. myslel som ze to bol velkofilm. ale bola to len velkolepa sragorina.tie dialogy, ci pana. uz Life of Brian mal lepsie kulisy a vypravu. potom som zacal pozerat Van Helsing, keby tam nebola taka pekna herecka tak tiez by sa to nedalo dopozerat. az si budem chciet nabuduce pozriet nejaky vypravny film tak asi kuknem Ben Hur. je to bieda v tejto dobe.
-
mirak2
Hardcore addict
suhlasim so zelovocom, a ak nahodou dostanu do ruky dobry serial/film tak ho totalne poseru dabingom (davno som na markize nevidel dobry serial - take ako carodejnice, smallville, kobra 11, komisar rex, tak to je odpad zo vsetkeho)...jedina, fakt z jedina vynimka je... Monk - pri nom vynimocne nepokazili dabing...ale to je pozostatok stareho vedenia este...odkedy je tam ten vidlak nic dobre markiza nedala (superstar
)
-
P3Bo
Guru wannabe
Troja sa mi pacila iba kvoli dvojke bana a pit neprehliadne boje a minimum textu z nej tvoria naozaj velmi chabu napodobeninu "najvacsej bitky aku dovtedy svet videl " : P [prvy krat som troju videl v optime na gauci na sirokouhlej LCD obrazovke s vybornym ozvucenim a bol to najlepsi nakup s mamou aky som kedy zazil takze sa nemozem na nu stazovat : D ]zelovoc napísal:myslim ze vsetko co ide na markize a joj;) vcera som zacal pozerat troju. no na duriho traktoristu to nemalo, dialogy boli strasne. myslel som ze to bol velkofilm. ale bola to len velkolepa sragorina.tie dialogy, ci pana. uz Life of Brian mal lepsie kulisy a vypravu. potom som zacal pozerat Van Helsing, keby tam nebola taka pekna herecka tak tiez by sa to nedalo dopozerat. az si budem chciet nabuduce pozriet nejaky vypravny film tak asi kuknem Ben Hur. je to bieda v tejto dobe.