Tak tych 250 FPS ti je na 2 veci... Lebo aj tak tam mas max. tolko FPS, aku mas frekvenciu monitoraSajmon napísal:Je to plynule hej, ale cim viac FPS v MP tym rychlejsia strelby, vyssie jumpy a tak... Teraz ked by som mal hrat pri 35 FPS ten MP by som sa zblaznil a hral so skore 5-10 takto mam v CoD2 250FPS a mam 10-2
Call of Duty 4
Pri hraní dema som sa celkom pobavil, ale nepochopím HW náročnosť, keď všetko čo sa len dá je totožné s Call of Duty II - oblaky dymu, oheň, zvuky ba dokonca aj zameriavače sú z CoDII. Iste, je tu Depth of Field a také prkotinky, ale keď ich mám vypnuté, prečo mi hra ide plynulo len na 640x480 s minimálnymi detailmi? Asi najlepším Call of Duty ostane jednotka...
Nemame FULL verziu hry nemame moznost ani spustenia na DX10 takze hodnotit grafiku hry len z DEMA je zbytocne. Tak ako to je aj u Crysis BETE je to skvela grafika ale stale to nie je FULL!
Pre tych co nebudu mat moznost DX10 si myslim ze COD4 ma peknu grafiku aj na DX9. Ja osobne som zvedavy na DX10 (teda ak tam vobec bude
na E3-07 to malo inu grafiku a bolo to vyhlasene za NAJ GRAFIKU v hre) uvidim co prinesie FULL hra. Zatial sa mi hra paci aj doterajsej podobe a uz mam objednanu ...
Pre tych co nebudu mat moznost DX10 si myslim ze COD4 ma peknu grafiku aj na DX9. Ja osobne som zvedavy na DX10 (teda ak tam vobec bude
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional
Ti co citaju a zaujimaju sa vedia...
Nove prvky multiplayeru bude takzvane postupne ziskavanie hodnosti (na oficialnych ranked serveroch) a popritom takzvanych perkov podla poctu ziskanych bodov (rozne schopnosti ako rychlejsie nabitie apod - venuje sa tomu Call of Duty 4 Perks Trailer). Vyuzitie Perkov vidite pekne v zozname Trailerov...
Dalsia inovacia je privolanie technickej podpory (podobne ako koniec misie v Deme CoD4 - Heli Cobra utoci). Privolat ju mozete v momente ked sa vam dari (spravite double kill apod. proste zalezi na skille).
Nove prvky multiplayeru bude takzvane postupne ziskavanie hodnosti (na oficialnych ranked serveroch) a popritom takzvanych perkov podla poctu ziskanych bodov (rozne schopnosti ako rychlejsie nabitie apod - venuje sa tomu Call of Duty 4 Perks Trailer). Vyuzitie Perkov vidite pekne v zozname Trailerov...
Dalsia inovacia je privolanie technickej podpory (podobne ako koniec misie v Deme CoD4 - Heli Cobra utoci). Privolat ju mozete v momente ked sa vam dari (spravite double kill apod. proste zalezi na skille).
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zaujimavy benchmark dema CoD4: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24455&r=top
Vyzera to tak, ze hra me biedne optimalizovany engine, navyse 320 a 640 MB nVidia 8800 je na tom uplne rovnako v oboch pripadoch, co je dost zaujimave. Ak bude plna hra aj s podporou DX10, tak si dovolim povedat, ze si ju zahraju len malokto, teda skor nikto. Treba este podotknut, ze tento test bol spraveny na AMD A64 X2 6400+ a nepoznam nikoho, kto by mal k dispozicii takyto HW (X2 6400+, 8800GTS & 2GB RAM).
Vyzera to tak, ze hra me biedne optimalizovany engine, navyse 320 a 640 MB nVidia 8800 je na tom uplne rovnako v oboch pripadoch, co je dost zaujimave. Ak bude plna hra aj s podporou DX10, tak si dovolim povedat, ze si ju zahraju len malokto, teda skor nikto. Treba este podotknut, ze tento test bol spraveny na AMD A64 X2 6400+ a nepoznam nikoho, kto by mal k dispozicii takyto HW (X2 6400+, 8800GTS & 2GB RAM).
-
RainbowSix
Light Professional
-
webmasterr
Medium Professional
-
RainbowSix
Light Professional
-
webmasterr
Medium Professional
nainstaloval som demo... vsetko ok...ale... zapnem hru nabehne cierna obrazovka...zvuky su pocut..zda sa mi ze je tam zvuk z activision loga,potom dam enter akoby som preskocil reklamu (nic nevidil,len pocujem)a potom pocujem asi hudbu z dema... ale nic nevidim
... dioda na minitore blika... idem do winu....monitor sa zapne a vsetko ok... ale call of duty nejde
co stym ?