Half-Life 2 Episode 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

neviete niekto zohnat ten hlavny song z TEAM FORTRESS?
Aealo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aealo »

martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

diki moc
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

prave som dohral...velmi kvalitna hra...hl2 ep2 + portal umna najlepsie hry roka (aj zivota :) ) ...cakat sa oplatilo...a snad sa oplati cakat aj na ep3 ktora ma vyst tusim v decembri 2008 (nemylim sa ?)...super prepracovane to je fakt si natom dali zalezat...nakonci mi bolo smutno normalne :)
vindy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vindy »

tak uz som to dohral aj ja :) je to fakt kratke, trvalo mi to ~5 hodin a to som prehladaval takmer kazdy kut :? skoda po takom dlhom cakani, hratelnost klasicky perfektna ako v hl2, fyzikalne hadanky taktiez, grafika sa ani velmi nezlepsila od ep1, ale aj tak je na vysokej urovni, co potesi je nenarocnost hry, vsetko na very high 1280x1024 s 16xAA !!! (8800GTX OC) dava priblizne 160-60FPS podla sceny, a co je mile, ze na rozlahlom priestranstve sa to pohybovalo okolo ~100fps. pamat ani cpu takmer nezatazuje... co tu niekto spominal ze je blbe obranovat nejake uzemie 20 minut dookola, tak to nesuhlasim, mna to celkom bavilo, bola to sranda s gravity gun a este k tomu je to take rozlahle uzemie ako takmer 2 obyvajne mapky. koniec je zaujimavy, aj ked si myslim ze sa to nejak poriesi v ep3 :o ep2 ma aj svoje negativa, ako napriklad tie jaskyne, to ma bohvieako nebavilo a to nie som asi sam :?

dalsie screeny najdete na http://www.sendspace.com/file/q139s1

(alebo vsetkych 100 screenov http://www.sendspace.com/file/uuo4le )
Prílohy
most
most
grafika
grafika
screen gravity gunu pri akcii
screen gravity gunu pri akcii
sceneria
sceneria
HDR nasvietenie v scene
HDR nasvietenie v scene
nie moc oblubene jaskyne
nie moc oblubene jaskyne
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Cakanie sa oplatilo, Episode Two ma dostala! Starsi vylepseny engine hre neublizuje, vyzera velmi dobre a hra bezi aj na low-end PC. Najlepsie na novej epizode je velmi dobra atmosfera, ingame animacne sekvencie, pouzitie logiky a asi naj z naj je skvele vykreslenie pribehu a predstavenie citov postav (napr. Alyx je super...). Taktiez sa v hre nenachadza takmer ziadny zavazny/minor bug (v UNLEASHED verzii su ale nejake chybicky). Zaporov u mna nie je moc, ale asi najviac sa mi nepacila lokacia v podzemi. Posledna bitka bola avsak velmi pekna... aj zaver sa mi pacil (dokonca sa dotkol mojich citov). Proste jedna z naj hier, ktore tento rok vysli... tesim sa na dalsiu epizodu :) Velmi!
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

heh... dockal som sa a stalo to naozaj za to!
kvalitna, naozaj kvalitna hra... grafika uzasna (ostatne hry mozu ist DPC) co sa tyka aj narocnosti na PC... hra isla neuveritelne plynule na High 2xMSAA...
a pacilo sa mi to motion blur ci co to bolo.. pri prudkom pohybe sa obraz rozmaze.. pecka... okolity svet je prepracovany uzasne.... proste Source engine je genialny... pribeh je tiez super... ale :? neuveritelne kratka hra... naozaj som necakal ze to bude take kratke... 8.59GB a hra na mozno 3 hod. :cry: to HL2 bol niekolko krat dlhsi a prelinanie krajiniek bolo lepsie... ale co uz... urcite odporucam si zahrat... BTW v tych baniach to bolo fajn... perfektna hororova atmofera... podobne ako ravenholm (ci ako :P )
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Šu-Do napísal:heh... dockal som sa a stalo to naozaj za to!
kvalitna, naozaj kvalitna hra... grafika uzasna (ostatne hry mozu ist DPC) co sa tyka aj narocnosti na PC... hra isla neuveritelne plynule na High 2xMSAA...
a pacilo sa mi to motion blur ci co to bolo.. pri prudkom pohybe sa obraz rozmaze.. pecka... okolity svet je prepracovany uzasne.... proste Source engine je genialny... pribeh je tiez super... ale :? neuveritelne kratka hra... naozaj som necakal ze to bude take kratke... 8.59GB a hra na mozno 3 hod. :cry: to HL2 bol niekolko krat dlhsi a prelinanie krajiniek bolo lepsie... ale co uz... urcite odporucam si zahrat... BTW v tych baniach to bolo fajn... perfektna hororova atmofera... podobne ako ravenhorn (ci ako :P )
3 hodiny? aku si mal obtiaznost? ved ja som to hral na strednej tak 8, ak nie viac a to som stale isiel, nikde som sa nezasekol :)
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Mne to trvalo dohrat asi 6-7 hodin na normalnej obtiaznosti ...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

napodobne... stredna obtiaznost - 7 hodin a to som nepresiel uplne vsetky skryte lokacie.. ja patrim skorej k rekreacnym hracom ktori si prostredie hry dokazu aj vychutnavat a nielen sa hrnut za "vitazstvom" .. niekolko minut som stravil uz len na zaciatku kochanim sa na zvysky citadely na samom zaciatku :)

akurat co by som mal nejaku vytku - menej logickych hadaniek ako v E1, ale to mi portal vynahradil plne :) .. az sa divim ako valve dokaze spravit pseudozakys, na ktorom vlastne clovek ani nezakysne ale plynule pokracuje dalej, bez toho aby sa nejak zamyslel nad tym, preco vlastne postupoval hned takto.... napriklad spomeniem lokaciu kusok na zaciatku - lokacia kde vidno prveho huntera - ani som sa nezamyslal kadial mam ist, hned som sa supol smerom k streche... podzemna splet tunelov na prvy pohlad tiez vyzera komplikovane, a clovek by aj cakal ze tam zabludi.. ale islo to tak samo ze som sa nenazdal a bol som vonku
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Šu-Do napísal:...8.59GB a hra na mozno 3 hod...
Trošku ťa opravím - 8.59GB má steamovská verzia. Steam hry sú ako vieme urobené v .gcf súboroch napr. half life 2 shared materials.gcf a tak ďalej. Vtip je v tom, že keď EP2 chce čo len jednu textúru z HL2, stiahne celý, často aj 1gb veľký, súbor so všetkými textúrami z hl2. Už sa pracuje na ripnutej verzii ktorá zbaví hru tohto balastu a čoskoro bude kolovať po internete, teda pokiaľ niečo nedokadia.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

alfonz napísal:Trošku ťa opravím - 8.59GB má steamovská verzia. Steam hry sú ako vieme urobené v .gcf súboroch napr. half life 2 shared materials.gcf a tak ďalej. Vtip je v tom, že keď EP2 chce čo len jednu textúru z HL2, stiahne celý, často aj 1gb veľký, súbor so všetkými textúrami z hl2. Už sa pracuje na ripnutej verzii ktorá zbaví hru tohto balastu a čoskoro bude kolovať po internete, teda pokiaľ niečo nedokadia.
jop... preto to ma zbalene tych 4.31 GB

pre ostatnych
mohlo to byt viac... newiem.. ale neuveritelne rychlo som to presiel :(
a taktiez som si vychutnaval prostredie.. pochodil som kade sa dalo... a spravil som 490 screenov :P
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

Šu-Do napísal:jop... preto to ma zbalene tych 4.31 GB

pre ostatnych
mohlo to byt viac... newiem.. ale neuveritelne rychlo som to presiel :(
a taktiez som si vychutnaval prostredie.. pochodil som kade sa dalo... a spravil som 490 screenov :P
strasne kratke, ale dobre
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

prave som to dohral uz aj ja... a na jednej strane mam z toho velmi dobre pocity ale na druhej strane ta kratkost hry ... no fakt som cakal ze to bude aspon trosku dlhsie...
Ale inak dost dobra zabava to bola,takze oplatilo sa hrat. :)
Len skoda ze teraz budeme musiet cakaT dalsi vyse rok na pokracovanie... :(
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Urcite to bolo solidne pokracovanie, aj ked mi chybalo viac prestreliek s combine. Kazdopadne to bolo vyborne ako kazdy hl2 nech to znie akokolvek hlupo, plus Portal ma fakt dostal, pri traileroch na team fortress 2 sa uje**** a trasiem od nedockavosti zaroven takze je to pre mna jasne - Orange Box rozhodne kupim, nech stoji cokolvek :)

Ludia vo Valve si to naozaj zasluzia, myslim ze ich praca je skvelym prikladom toho kam by sa mali uberat vsetci vyvojari (snad az na tu epizodickost :P).
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

ahojte.. neviem si rady s touto misou FREEMAN PONTIFEX, lepsie povedane neviem ako dalej, som asi pri tretom "ropnom vrte" ci co to je (proste ty pavuci su nato alergicky :) ) a poto mtam vybehnu dvaja velky chrobaci a neviem ako dalej skusal som po nich hadzat aj tie vybusne sudy atd ale nic, ale aby som nahodou nebol OT tak sa mi ta hra paci a odporucam kazdemu kto ma rad akciu i ked je to dost aj na rozmyslanie :smt048
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

compleX napísal:ahojte.. neviem si rady s touto misou FREEMAN PONTIFEX, lepsie povedane neviem ako dalej, som asi pri tretom "ropnom vrte" ci co to je (proste ty pavuci su nato alergicky :) ) a poto mtam vybehnu dvaja velky chrobaci a neviem ako dalej skusal som po nich hadzat aj tie vybusne sudy atd ale nic, ale aby som nahodou nebol OT tak sa mi ta hra paci a odporucam kazdemu kto ma rad akciu i ked je to dost aj na rozmyslanie :smt048
musis ich vsetkych zabit :wink:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

Toy M@ch!n3 napísal:musis ich vsetkych zabit :wink:
v tom bude nejaky hacik ze ?? ja som si nanosil vybusne sudy ako skrecok na jednu kopu a potom som po nic hadzal a nic stale behali, daju sa inak zabit ako sudmy ??
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

compleX napísal:v tom bude nejaky hacik ze ?? ja som si nanosil vybusne sudy ako skrecok na jednu kopu a potom som po nic hadzal a nic stale behali, daju sa inak zabit ako sudmy ??
Zbranami :?: :wink: ... ja osobne to uz mam za sebou.(Tu misiu)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

compleX napísal:v tom bude nejaky hacik ze ?? ja som si nanosil vybusne sudy ako skrecok na jednu kopu a potom som po nic hadzal a nic stale behali, daju sa inak zabit ako sudmy ??
No ano aj klasicky ale tieto explozivne predmety im uberaju najviac. Proste to po nich pohadz a potom ich dokonci klasickymi zbranami, minies vela nabojov ale nic ine ti proste neostava.

Btw nasralo ma v tej misii ze mi nedali feromony, som sa na to tak tesil :cry:
Napísať odpoveď