Half-Life 2 Episode 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

existuje k tejto hre aj soundstrack ??
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Či sa predáva neviem, ale keď chceš, napíš mi SS, dám ti naň link.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

martin M napísal:inak nevie niekto ako presne znie ta hlaska ked sa gordonovi minu naboje?viem len ten zaciatok zacinato nejako AMMUNITION a daco za tym :D
je to AMMUNITION DEPLETED
(ja som tomu rozumel ked som to hral) :wink:
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

Mek napísal:je to AMMUNITION DEPLETED
(ja som tomu rozumel ked som to hral) :wink:
aha super diki
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

je to supeeeeeeeeeer hra, grafika aj ostatne presiel som to na normal za tych cca 7 hod. a neda mi aby som nezareagoval ale vy sa tu pytate na úplne primitivne veci(ako prejdem tu a tu misiu) ved to su tak jednoduche misie ze to by presiel hadam aj 10 rocni chalan ved to vyzera ze vobec nerozmyslate logicky :idea:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

niekedy je lepsie sa spytat ked ti nieco proste nejde a nemas sil sa s tym popasovat.. napr si sa mohol spytat na pravopis, poradili by sme ti :)

so - nechcem ta z nicoho obvinovat, takze ak ti krivdim tak vopred sorry - ale ze ty hras piratsku verziu? :) piratska verzia trpi o5 nedostatkom ohladne vypadavania AI ;) takze si nacitaj predosly save a cakaj nez ti tu gulu alyx odkryje.. potom uz budes vediet co dalej
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Mal som piratsku verziu , ziadny vypadok AI som nezaznamenal ;) Len 1 vypadok textur granata z granatometu....
KoCi
Darca
Darca

no prave kamos mal piratsku a nevedel sa dostat z raketoveho sila - ono mu nemal kto otvorit dvere :) .. nemusi sa stat kazdemu ale niekomu sa stat moze.. ;)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

No ale musim zopakovat , je to super hra ... cely half life nielen Epizoda 2 :wink: I love HALF LIFE :!: :P
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

KoCi napísal:niekedy je lepsie sa spytat ked ti nieco proste nejde a nemas sil sa s tym popasovat.. napr si sa mohol spytat na pravopis, poradili by sme ti :)
no ale ja tam ziadne pravopisne chyby nemam :!: ale sak to nevadi ked nevies po slovensky :lol:
so
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa so »

KoCi napísal:niekedy je lepsie sa spytat ked ti nieco proste nejde a nemas sil sa s tym popasovat.. napr si sa mohol spytat na pravopis, poradili by sme ti :)

so - nechcem ta z nicoho obvinovat, takze ak ti krivdim tak vopred sorry - ale ze ty hras piratsku verziu? :) piratska verzia trpi o5 nedostatkom ohladne vypadavania AI ;) takze si nacitaj predosly save a cakaj nez ti tu gulu alyx odkryje.. potom uz budes vediet co dalej
Uš som to dorazil .Mohlo to byt dlhšie.Tahal som to cez torent.Slapala super.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

martin M napísal:http://www.primotechnology.com/2007/10/ ... -2-portal/
tak toto je v riti :lol: pozrite si to video je to o tom ako sa da hrat povodny half-life 2 s portalmi
Akurát som si tento HL2 zahral - vrelo odporúčam. Vynikajúca hra takto naberá iný rozmer, a ak sa vám obhral, zasa vás bude baviť. Síce sa musím ešte potýkať s niekoľkými problémami /ai disabled apod./, ale je to funkčné a je to bomba.

KoCI: No vyeš, ie to vždi lepšie keť urobý jednu chybu ako keby pýsal takto. 4l3b0 t4qt0. Alebo aqo by pisal taqto, jaq xuj :)
KoCi
Darca
Darca

patro16 napísal:no ale ja tam ziadne pravopisne chyby nemam :!: ale sak to nevadi ked nevies po slovensky :lol:
slovensky viem nahodou dost dobre ;) - minimalne tak dobre, ako ty sa vies smiat sam zo seba aha:
patro16 napísal:ved to su tak jednoduche misie ze to by presiel hadam aj 10 rocni chalan
ale tema o pravopise je inde tak pardon ze tu spamujem s tymto :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

H@wk napísal:Mal som piratsku verziu , ziadny vypadok AI som nezaznamenal ;) Len 1 vypadok textur granata z granatometu....
heh... mne sa tam asi 5 ludi zaseklo.. akoze oni pracovali normalne.. len boli ako z lega.. stali rozpazeny.. ale normalne pracovali :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Šu-Do napísal:heh... mne sa tam asi 5 ludi zaseklo.. akoze oni pracovali normalne.. len boli ako z lega.. stali rozpazeny.. ale normalne pracovali :lol:
Jj par modelov je tam v tej hrubej podobe, alebo napriklad na mieste kde asi vobec byt nemali (ked prvy krat stretnes ten lietajuci kokon ci co to je), tak tam pri panely stoji jeden z odboja rozpazeny, pritom tam evidentne nepatri. Alebo mal lezat na zemi mrtvy. Ale s AI samotnou som nemal absolutne ziadny problem.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

mozete mi poradit v jednej casti hry..chodim s takym cudnym stvorenim co ma cervene oko...a dostanem sa do miestnosti s vytahom a na duhej strane su take pletivove dvere a na nich z druhej strany cervene koleso s ktorym sa maju asi otvorit neviem co mam robit!
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

ak si tam kde si myslim tak nahadz vsetky haraburdy na ten vytah a spusti sa na nom dole...
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

hura,hura tak som dohral konecne aj ja musim uznat ze tato epizodka sa velmi podarila ja osobne to kvalitou prirovnavam k povodnemu half-life 2..episode one bola dobra ale nie az tak.. :twisted:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

easton napísal:mozete mi poradit v jednej casti hry..chodim s takym cudnym stvorenim co ma cervene oko...a dostanem sa do miestnosti s vytahom a na duhej strane su take pletivove dvere a na nich z druhej strany cervene koleso s ktorym sa maju asi otvorit neviem co mam robit!
B3rET napísal:ak si tam kde si myslim tak nahadz vsetky haraburdy na ten vytah a spusti sa na nom dole...
a potom ked zides dole s vytahom tak na druhej strane bude zas dalsi.. tam si nahadz tiez nejake veci, lebo ked ho spustis (vytah) tak potom rychlo vyjde hore.. cize nahadzes veci a ked spustis sa nepohne a ked budes na nom veci vyhadzes
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

Šu-Do napísal:a potom ked zides dole s vytahom tak na druhej strane bude zas dalsi.. tam si nahadz tiez nejake veci, lebo ked ho spustis (vytah) tak potom rychlo vyjde hore.. cize nahadzes veci a ked spustis sa nepohne a ked budes na nom veci vyhadzes
dakujem....ze ste mi poradili! :oops:
Napísať odpoveď