LCD TV

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
May
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

LCD TV

Príspevok od používateľa May »

Hladam LCD televizor s uhloprieckou 72cm do 20 000,-SK
najlepsie SAMSUNG
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

82 cm za necelych 20 tisic, je to Samsung.

Pre pixmaniu.sk ti mozem ponukut navyse aj zlavove kody, pri nakupe nad 15 tisic korun po zadani kodu octpix5 dostanes zlavu 400 korun a pri nakupe nad 29 tisic korun je to zlava 800 korun s kodom octpix6.

Edit: Aha, ta udavana cena bola bez DPH.
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

a aky by ste odporcili maximalna cena do 25 000 sk LCD uhlopriecka maximalne 82 cm ... pomer dobra cena dobry vykon dik
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

pepo napísal:a aky by ste odporcili maximalna cena do 25 000 sk LCD uhlopriecka maximalne 82 cm ... pomer dobra cena dobry vykon dik
zo samsungu:
http://www.hej.sk/audio-video/obchod/32 ... le32s86bd/

ale moj nazor Sony:(stoji ale 26 tis aj nejake drobne)
http://www.hej.sk/audio-video/obchod/30 ... -32s2510k/

ja mam LCD TV SONY BRAVIA ale starsi model.. a som fakt nadmieru spokojny :wink:

edit: ku tomu SONY-cku uvadza vyrobca dynamicky kontrast 5000:1
pepo
Medium Professional
Medium Professional

skor daco do tych 20 000 tisic + - daka tisicaka tak este dake odporucania? a co tak znacka orava?
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pepo napísal:skor daco do tych 20 000 tisic + - daka tisicaka tak este dake odporucania? a co tak znacka orava?
znacka Orava :lol: to mi PLS ani nespominaj... a to ti mozem odporucat NAD TYM ANI NEROZMYSLAJ !!! ja som si kupil DVD prehravac... ani jeden film mi neprehralo cely... proste uplna nespokojnost.. uz nikdy nic znacky Orava :!:

daco so Samsungu ked iba samsung
http://www.hej.sk/audio-video/obchod/32 ... le26r86bd/

snad moze byt :wink: 66cm uhlopriecka.. staci

edit: teraz som si vsimol zorny uhol iba 170°... dost velka nevyhoda co sa tyka LCD TV by som povedal... co sa tyka monitorov to je jedno... ale na TV sa nedive jeden clovek a nedives sa z kolma
pepo
Medium Professional
Medium Professional

a zorny uhol 170 preco nevyhoda to nestaci? kolko by mal byt? a uhlopriecka by bodla tych 80 - 82 cm ...
oprava maximalna sirka toho LCD aby bola 77 cm .. tak to sa da zohnat uz do 20 000 sk ? tak s radami sem :) dik
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pepo napísal:a zorny uhol 170 preco nevyhoda to nestaci? kolko by mal byt? a uhlopriecka by bodla tych 80 - 82 cm ...
oprava maximalna sirka toho LCD aby bola 77 cm .. tak to sa da zohnat uz do 20 000 sk ? tak s radami sem :) dik
ide o to ze ked sa budes divat z boku aby sa ti farby nemenili :? ja mam LCD TV so 178°... a obraz je ako na obycajnom CRT... ale predsa len tych 8°aby to nerobilo bordel...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

So zobrazovanim z uhla pri LCD nie je problem, ale problem je s farbami, ktore sa drasticky menia pri pozorovani z uhla.
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:So zobrazovanim z uhla pri LCD nie je problem, ale problem je s farbami, ktore sa drasticky menia pri pozorovani z uhla.
to som mal na mysli... len som to nenapisal :lol:

inac byt nim tak priplatim radsej... neviem akeho nazoru je on ale moj nazor: ked daco kupujem tak daco poriadne"... radsej priplatim a je to... moj LCD TV stal 35 tis... ale okolo 25-27 ma slusny TV :!:
pepo
Medium Professional
Medium Professional

jedna blba otaska aky je Kontrastný pomer: lepsi cim vysii tym lepsi alebo naopak
alebo aky dporucate ?
co tak
Kontrastný pomer: 1200:1
Jas: 450 cd/m2

?

a co vravite na znacku Sharp
a co na znacku GoGEN
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pepo napísal:jedna blba otaska aky je Kontrastný pomer: lepsi cim vysii tym lepsi alebo naopak
alebo aky dporucate ?
co tak
Kontrastný pomer: 1200:1
Jas: 450 cd/m2

?

a co vravite na znacku Sharp
a co na znacku GoGEN
konttastny pomer mam 1200:1 a neviem naco to stale zvysuju.. asi aby sa tie TV lepsie predavali... a ano to by stacilo

a Sharp? mam vezu kt. uz ide bez poruchy 7 rokov... ale co sa tyka LCD TV tak to ti neviem poradit... a ani GoGEN.. o tom som este ani nepocul :lol: bud kp poriadne LCD alebo si kup 100HZ a mas pokoj
pepo
Medium Professional
Medium Professional

no znacky Samsung, Sharp a Sony su ako som sa doposial docital tak su svetovou jednotkou rsp. prvenstvo ma samsung

takze sem s konkretnymi typmi na LCD maximalna cena 25 000 sk ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Aka uhlopriecka??? Pretoze podla toho co som sa dozvedel pred par dnami, tak je lepsie vziat mensiu uhlopriecku, pokial nemas digitalny prijem, tj. napriklad UPC, DigiTV alebo Skylink a podobne... Pri vacsich uhloprieckach vyzera obraz dost rozbito. Aj tak mi bola viac odporucena plazma, pretoze pri nej aspon nie je problem s farbami, ak sa clovek pozera z ineho uhla na televizor, pretoze pri LCD zbadas tmavnutie obrazu a zmenu farieb.

Skus si pozriet tieto LCDcka .
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

hojko napísal:Aka uhlopriecka??? Pretoze podla toho co som sa dozvedel pred par dnami, tak je lepsie vziat mensiu uhlopriecku, pokial nemas digitalny prijem, tj. napriklad UPC, DigiTV alebo Skylink a podobne... Pri vacsich uhloprieckach vyzera obraz dost rozbito. Aj tak mi bola viac odporucena plazma, pretoze pri nej aspon nie je problem s farbami, ak sa clovek pozera z ineho uhla na televizor, pretoze pri LCD zbadas tmavnutie obrazu a zmenu farieb.

neviem nieje to az take strasne...ja som kludne na LCD TV pozeral aj s ineho uhla ;) a obraz bol celkom fajn
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Aka uhlopriecka??? Pretoze podla toho co som sa dozvedel pred par dnami, tak je lepsie vziat mensiu uhlopriecku, pokial nemas digitalny prijem, tj. napriklad UPC, DigiTV alebo Skylink a podobne... Pri vacsich uhloprieckach vyzera obraz dost rozbito. Aj tak mi bola viac odporucena plazma, pretoze pri nej aspon nie je problem s farbami, ak sa clovek pozera z ineho uhla na televizor, pretoze pri LCD zbadas tmavnutie obrazu a zmenu farieb.

mam LCD TV SONY so 178°zornym uhlom... nech sa pozeram z jakeho kolvek uhla farby su tale tie iste a obraz netmavne :wink:
pepo
Medium Professional
Medium Professional

tak by som chcel uhlopriecku dakych 80 cm no len problem je ten ze chcem 80 cm uhlopriecku len potrebujem aby to lcd malo maximalnu dlzku 76.5 cm :(
pepo
Medium Professional
Medium Professional

co je toto zac

Kód: Vybrať všetko

http://www.pixmania.sk/sk/sk/456570/art/prima/televizor-lcd-16-9-32-82.html#
za aku cenu to je to lcd hned od novoty nefunkcne? :)
oplati sa ? ale asi ani nie nemate s taku znacku skusenost?
pepo
Medium Professional
Medium Professional

tak som to trosku vymyslel inak a som nasiel toto LCD takze s nazormi sem ci moze bYt

Kód: Vybrať všetko

http://www.bgslevi.sk/showdoc.do?docid=133&product=77307&i6page=null
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Cena toho Samsungu v BGS je presne 25 000 a ten PRIMA Televízor LCD 16:9 32"(82 cm) "HD ready" je za necelych 15 000 korun, takze je to rozdiel. Rozlisenie maju oba rovnake, svietivost je 550 proti 500 candelov v prospech Samsungu, ale kontrast je 8000 ku 800:1, co sa mi zda prilis malo a skor by som to povazoval za tlacovu chybu. Mozno ma ten Prima vazne len 800:1 kontrast, radsej by som tam zavolal alebo napisal a informoval sa, ze ci nejde o chybu. Tych 800 by bolo zrejme dost malo.
Zamknuté