LCD TV
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
82 cm za necelych 20 tisic, je to Samsung.
Pre pixmaniu.sk ti mozem ponukut navyse aj zlavove kody, pri nakupe nad 15 tisic korun po zadani kodu octpix5 dostanes zlavu 400 korun a pri nakupe nad 29 tisic korun je to zlava 800 korun s kodom octpix6.
Edit: Aha, ta udavana cena bola bez DPH.
Pre pixmaniu.sk ti mozem ponukut navyse aj zlavove kody, pri nakupe nad 15 tisic korun po zadani kodu octpix5 dostanes zlavu 400 korun a pri nakupe nad 29 tisic korun je to zlava 800 korun s kodom octpix6.
Edit: Aha, ta udavana cena bola bez DPH.
-
PeterCA
Medium Star
zo samsungu:pepo napísal:a aky by ste odporcili maximalna cena do 25 000 sk LCD uhlopriecka maximalne 82 cm ... pomer dobra cena dobry vykon dik
http://www.hej.sk/audio-video/obchod/32 ... le32s86bd/
ale moj nazor Sony:(stoji ale 26 tis aj nejake drobne)
http://www.hej.sk/audio-video/obchod/30 ... -32s2510k/
ja mam LCD TV SONY BRAVIA ale starsi model.. a som fakt nadmieru spokojny
edit: ku tomu SONY-cku uvadza vyrobca dynamicky kontrast 5000:1
-
PeterCA
Medium Star
znacka Oravapepo napísal:skor daco do tych 20 000 tisic + - daka tisicaka tak este dake odporucania? a co tak znacka orava?
daco so Samsungu ked iba samsung
http://www.hej.sk/audio-video/obchod/32 ... le26r86bd/
snad moze byt
edit: teraz som si vsimol zorny uhol iba 170°... dost velka nevyhoda co sa tyka LCD TV by som povedal... co sa tyka monitorov to je jedno... ale na TV sa nedive jeden clovek a nedives sa z kolma
-
PeterCA
Medium Star
ide o to ze ked sa budes divat z boku aby sa ti farby nemenilipepo napísal:a zorny uhol 170 preco nevyhoda to nestaci? kolko by mal byt? a uhlopriecka by bodla tych 80 - 82 cm ...
oprava maximalna sirka toho LCD aby bola 77 cm .. tak to sa da zohnat uz do 20 000 sk ? tak s radami semdik
-
PeterCA
Medium Star
to som mal na mysli... len som to nenapisalhojko napísal:So zobrazovanim z uhla pri LCD nie je problem, ale problem je s farbami, ktore sa drasticky menia pri pozorovani z uhla.
inac byt nim tak priplatim radsej... neviem akeho nazoru je on ale moj nazor: ked daco kupujem tak daco poriadne"... radsej priplatim a je to... moj LCD TV stal 35 tis... ale okolo 25-27 ma slusny TV
-
PeterCA
Medium Star
konttastny pomer mam 1200:1 a neviem naco to stale zvysuju.. asi aby sa tie TV lepsie predavali... a ano to by stacilopepo napísal:jedna blba otaska aky je Kontrastný pomer: lepsi cim vysii tym lepsi alebo naopak
alebo aky dporucate ?
co tak
Kontrastný pomer: 1200:1
Jas: 450 cd/m2
?
a co vravite na znacku Sharp
a co na znacku GoGEN
a Sharp? mam vezu kt. uz ide bez poruchy 7 rokov... ale co sa tyka LCD TV tak to ti neviem poradit... a ani GoGEN.. o tom som este ani nepocul
-
hojko
Site Admin
Aka uhlopriecka??? Pretoze podla toho co som sa dozvedel pred par dnami, tak je lepsie vziat mensiu uhlopriecku, pokial nemas digitalny prijem, tj. napriklad UPC, DigiTV alebo Skylink a podobne... Pri vacsich uhloprieckach vyzera obraz dost rozbito. Aj tak mi bola viac odporucena plazma, pretoze pri nej aspon nie je problem s farbami, ak sa clovek pozera z ineho uhla na televizor, pretoze pri LCD zbadas tmavnutie obrazu a zmenu farieb.
Skus si pozriet tieto LCDcka .
neviem nieje to az take strasne...ja som kludne na LCD TV pozeral aj s ineho uhlahojko napísal:Aka uhlopriecka??? Pretoze podla toho co som sa dozvedel pred par dnami, tak je lepsie vziat mensiu uhlopriecku, pokial nemas digitalny prijem, tj. napriklad UPC, DigiTV alebo Skylink a podobne... Pri vacsich uhloprieckach vyzera obraz dost rozbito. Aj tak mi bola viac odporucena plazma, pretoze pri nej aspon nie je problem s farbami, ak sa clovek pozera z ineho uhla na televizor, pretoze pri LCD zbadas tmavnutie obrazu a zmenu farieb.
-
PeterCA
Medium Star
mam LCD TV SONY so 178°zornym uhlom... nech sa pozeram z jakeho kolvek uhla farby su tale tie iste a obraz netmavnehojko napísal:Aka uhlopriecka??? Pretoze podla toho co som sa dozvedel pred par dnami, tak je lepsie vziat mensiu uhlopriecku, pokial nemas digitalny prijem, tj. napriklad UPC, DigiTV alebo Skylink a podobne... Pri vacsich uhloprieckach vyzera obraz dost rozbito. Aj tak mi bola viac odporucena plazma, pretoze pri nej aspon nie je problem s farbami, ak sa clovek pozera z ineho uhla na televizor, pretoze pri LCD zbadas tmavnutie obrazu a zmenu farieb.
co je toto zac
za aku cenu to je to lcd hned od novoty nefunkcne?
oplati sa ? ale asi ani nie nemate s taku znacku skusenost?
Kód: Vybrať všetko
http://www.pixmania.sk/sk/sk/456570/art/prima/televizor-lcd-16-9-32-82.html#oplati sa ? ale asi ani nie nemate s taku znacku skusenost?
tak som to trosku vymyslel inak a som nasiel toto LCD takze s nazormi sem ci moze bYt
Kód: Vybrať všetko
http://www.bgslevi.sk/showdoc.do?docid=133&product=77307&i6page=nullCena toho Samsungu v BGS je presne 25 000 a ten PRIMA Televízor LCD 16:9 32"(82 cm) "HD ready" je za necelych 15 000 korun, takze je to rozdiel. Rozlisenie maju oba rovnake, svietivost je 550 proti 500 candelov v prospech Samsungu, ale kontrast je 8000 ku 800:1, co sa mi zda prilis malo a skor by som to povazoval za tlacovu chybu. Mozno ma ten Prima vazne len 800:1 kontrast, radsej by som tam zavolal alebo napisal a informoval sa, ze ci nejde o chybu. Tych 800 by bolo zrejme dost malo.