To jo...Ale kde zacina psychicka zavislost???Kedy si povies-som zavisly?Vies si svoj zivot predstavit bez hulenia?Tak aby si bol stastny-ako ked hulis...triple napísal:no jo ale po prvej dávke nikdy nevzniká podla mna závislosť to nie je o závislosti ale psychickej slabosti podla mna.. ja už pohulievam peknýh pár rokov a vôbec niesom závislý a ani mi to nechýba a som normálny človek.. jasné sú obdobia ked to preháňam a sú obdobia ked zase vôbec... záleží od osobnosti podla mna
Drogy
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Psychická zavyslost zacina vtedy ked citiš že ti niečo chýba , jak keby s teba kus zobrali a vies ze ked si nezahulis tak bude zle ... ale s takymto pripadom som sa nestretol .. skor su to pikéri alebo heromasteridudo02 napísal:To jo...Ale kde zacina psychicka zavislost???Kedy si povies-som zavisly?Vies si svoj zivot predstavit bez hulenia?Tak aby si bol stastny-ako ked hulis...
Presne toto som mal na mysli.Ak zacnes hulit,dava ti to lepsi pocit..A potom nasledne ak chces robit tu cinnost triezvy,tak ta to proste uz nebavi..Ale staci si predstavit,ze "buchnem"sluka,dva-a hned sa ti vsetko chce a svet je krajsitriple napísal:jo to máš pravdu pri húlení som sa so zvislostou ešte nestretol.. ib aže boha musím si pofajčiť inak ten požičaný film bude na shit .. no to už tiež o niečom hovorí.. alebo do prdele je nedela poobede vonku pekne čo idem spraviť jo zoberiem psíka do parku ale predtým sa dobre sfajčím ..
Pri zavislosti na huleni,ale aj zavislosti inych drogach sa to vola-DEMOTIVACNY SYNDROM .
Tak o tych co si pisal sa prejavuje fyzicka zavislost..Heroin je brutal.Takisto pervitin-amfetaminy,rohypnol...Ale samozrejme tam vznika aj zavislost psychicka.Ta vsak pri absencii drog,pada do uzadia pred potrebou fyzickou-nieco telu chyba ..Digital napísal:..
-
Digital
Guru
ta zavyslost je najprv nejaky cas psychická az potom sa mení na obidve... Telo sa zacne ničit až neskor jak mysel...dudo02 napísal:Tak o tych co si pisal sa prejavuje fyzicka zavislost..Heroin je brutal.Takisto pervitin-amfetaminy,rohypnol...Ale samozrejme tam vznika aj zavislost psychicka.Ta vsak pri absencii drog,pada do uzadia pred potrebou fyzickou-nieco telu chyba ..
-
P3Bo
Guru wannabe
No po dlhej dobe oprasujem tuto temu a to z dvovodu ze som dostal v skole [ne]dobrovolnu ulohu spravit referat o tomto "fenomene " alebo ako inac to uz mam nazvat viem na nete sa povaluje kopec clankov o tom ale ja nechcem mat dalsi tuctovy referat ,ze vam to ublizuje na mozog raz vas to zabije aj ked si to neuvedomujete ..a po skonceni referatu skoci za skolu a da si davku mozno nieco take nad cim sa zamyslia hoc iba na minutu ale budem za tu minutu pozornosti vdacny . uz len ako prve som poziadal od ucitela moznost premietnutia na hodine requeim for a dream a od vas by som strasne rad vedel take podpultove informacie kolko co stoji ci sa da lahko tazko zohnat , tuto temu mam precitanu celu viem ze vela toho sa tu nachadza ale ak este mate co povedat bol by som rad keby ste mi pomohli toto nie je vypomoc ohladom domacej lebo som lenivy si ju spravit je to len nieco take o com sa v beznom kontakte ihned nedozviete . Velke diky a k+ pre tych co mi rozsiria obzory 
Viem ti len povedat ze najhorsie je to s koksom (kokain jasne ty vies..). Jednak dostupnost - na to aby si ho zohnal potrebujes poznat niekoho ineho ako len travickarov, a ceny co viem sa pohybuju od 3k po 5,5k jedna davka (tusim 10g niesom isty, nemam odhad). Takze preto droga bohatych. O trave vie kazdy ze v zime je to drahsie ako cez leto a pohybuju sa ceny od 50 za Johna (shit) na vyssie ceny, je vela odrod, ja poznam len White Widow je to kvalitne ale John vyjde tak na 350-400.
Tot moje skusenosti ale neobuvajte sa do mna vsetci, viem to len pre to ze mam par kamosov co v tom lietaju a nemam prilis presne info, snad ma niekto doplni.
Tot moje skusenosti ale neobuvajte sa do mna vsetci, viem to len pre to ze mam par kamosov co v tom lietaju a nemam prilis presne info, snad ma niekto doplni.
-
Digital
Guru
Tak hodim ti nejake ceny o ktorych viemP3Bo napísal:No po dlhej dobe oprasujem tuto temu a to z dvovodu ze som dostal v skole [ne]dobrovolnu ulohu spravit referat o tomto "fenomene " alebo ako inac to uz mam nazvat viem na nete sa povaluje kopec clankov o tom ale ja nechcem mat dalsi tuctovy referat ,ze vam to
ublizuje na mozog raz vas to zabije aj ked si to neuvedomujete ..a po skonceni referatu skoci za skolu a da si davku mozno nieco take nad cim sa zamyslia hoc iba na minutu ale budem za tu minutu pozornosti vdacny . uz len ako prve som poziadal od ucitela moznost premietnutia na hodine requeim for a dream a od vas by som strasne rad vedel take podpultove informacie kolko co stoji ci sa da lahko tazko zohnat , tuto temu mam precitanu celu viem ze vela toho sa tu nachadza ale ak este mate co povedat bol by som rad keby ste mi pomohli toto nie je vypomoc ohladom domacej lebo som lenivy si ju spravit je to len nieco take o com sa v beznom kontakte ihned nedozviete . Velke diky a k+ pre tych co mi rozsiria obzory
Kokain- 2000-5000/g
Heroin- 200/400 sk/g
Pervitín- 250-300 sk/g
Marihuana- toto je rozne zaleži od kvality .. niekedy ten gram víde aj 90sk a niekedy aj 400-500sk
Trip- 400-500sk jeden štvorček
Ečko- 200-300sk/1kus
všetko zaleži samozrejme od kvality a množstva
a pitaj sa čo chceš vedeť ešte poskytnem ti dake info a rád..
tieto informacie mam z hovorenych zažitkov od "kamaratov" poznam aj dake trosky fetacke ktore su uz davno v pc stoho , mam par "kamaratov" na liečeniach..bohužial poznam aj takuto spodinu kedže som vyrastal na sidlisku.... poviem ti ešte jedno hlava feťaka je najskurvenejšia vec aka existuje...
-
Plexxak
Medium Star
Kedysi som fajcil, s tym som uz asi pred dvoma rokmi prestal... Alkohol pije prilezitostne, na tom nevidim nic zle... A trava, bola len raz (asi pred 2 rokmi) ale to uz nikdy viac...
Jedina "droga" ktora pre mna akoby bola su nosne kvapky (mozno sa zasmejete) ale ja bez toho vazne neviem dychat cez nos, kedze mam krivu nosnu prepazku... Skratka som si na ne dost zvykol, najma na ten xylometazolin a efedrin co sa tam pridava...
Jedina "droga" ktora pre mna akoby bola su nosne kvapky (mozno sa zasmejete) ale ja bez toho vazne neviem dychat cez nos, kedze mam krivu nosnu prepazku... Skratka som si na ne dost zvykol, najma na ten xylometazolin a efedrin co sa tam pridava...
-
axxis
Addict
P3bo: Po anglicky, ale urcite pomoze: http://erowid.org/
Davka sa vzdy moze lisit. Zalezi to aj od psychiky cloveka a jeho telesnych vlastnosti. Ved aj pri alkohole to mas take iste.
Pri trave mas napr. tzv. "jednoslukovky", ze si das jedneho sluka a si sfajceny. O tyzden si das 5 slukov z inej a si "dopohody". Zalezi to od rastlinky k rastlinke, od toho kolko THC v sebe ma, akym "šystémom" to davas. Zda sa mi, ze "lampovky" a "hydra" su dost silne.
Pri kolese mas to iste. Podla toho kolko amfetaminov(alebo inych latok) tam daju, podla toho mas stavy. Vacsinou Ti staci jedna tabletka tak na 4hodiny. Raz mi kamarat vravel, ze v jednom meste na party boli take kolesa, ze kto si dal ten sa zgrcal, pretoze boli take nadupadne bordelom, ze by zlozili aj 200kg chlapa.
Moje odhady su zalozene na pozorovani inych ludi. Moze sa to lisit, pretoze prax je prax.
//edit: Pre upresnenie
koleso = extaza
lampovka = trava pestovana doma v skrini pod vykonnou lampou. Ako ked Tvoja babicka zohrieva male kacky. Proste energia z tej lampy je ovela silnejsia ako slnecne ziarenie, dodava vela tepla. To sa odrazi aj na sile travy. Je silnejsia ako outdoor - vonku pestovane (sice aj tie vedia byt dost silne).
hydro = trava prestovana na vode. Nieco ako lekno. Do toho roztoku, v ktorom plava sa pridavaju rozne veci a rastlinka si ich v sebe uchova, co sa odrazi na jej sile. O tomto som pocul len minimalne.
Pri trave mas napr. tzv. "jednoslukovky", ze si das jedneho sluka a si sfajceny. O tyzden si das 5 slukov z inej a si "dopohody". Zalezi to od rastlinky k rastlinke, od toho kolko THC v sebe ma, akym "šystémom" to davas. Zda sa mi, ze "lampovky" a "hydra" su dost silne.
Pri kolese mas to iste. Podla toho kolko amfetaminov(alebo inych latok) tam daju, podla toho mas stavy. Vacsinou Ti staci jedna tabletka tak na 4hodiny. Raz mi kamarat vravel, ze v jednom meste na party boli take kolesa, ze kto si dal ten sa zgrcal, pretoze boli take nadupadne bordelom, ze by zlozili aj 200kg chlapa.
Moje odhady su zalozene na pozorovani inych ludi. Moze sa to lisit, pretoze prax je prax.
//edit: Pre upresnenie
koleso = extaza
lampovka = trava pestovana doma v skrini pod vykonnou lampou. Ako ked Tvoja babicka zohrieva male kacky. Proste energia z tej lampy je ovela silnejsia ako slnecne ziarenie, dodava vela tepla. To sa odrazi aj na sile travy. Je silnejsia ako outdoor - vonku pestovane (sice aj tie vedia byt dost silne).
hydro = trava prestovana na vode. Nieco ako lekno. Do toho roztoku, v ktorom plava sa pridavaju rozne veci a rastlinka si ich v sebe uchova, co sa odrazi na jej sile. O tomto som pocul len minimalne.
-
krupica_dnb
Medium Professional
no ten grassik je ale dost individualny. niekto si da na prvy krat niekolko slukov a je mu zle a vracia a tak, niekto si da tak isto a nic mu nie je. ja som si dal prvy krat suche bongo a nic mi nebolo a ti co si dali so mnou, tak boli ako prasce. ide aj o to ako si to clovek uvedomuje. to je asi to ze, ked si akukolvek drogu davas prvy krat, tak nevies co mas od nej cakat. ja som cakal neviem ake stavy, ktore sa samozrejme pri mariske nedostavia. nie je to halucinogenna droga. skorej by som povedal ze je to lahka droga ktora podporuje fantaziu. ked som fajcil, tak ma napadaju brutalne veci, ktore su dokonca uskutocnitelne. niekedy sa to fakt hodi 
-
Mephy
Amateur
no ja som proti drogam jednoznacne, ale zacinam pochybovat o marihuane... neda sa hned a uplne odsudit to, co nepozname...ja som travu skusil nasucho, kamarati predo mnou boli uz "troska" viac zvyknuti na to. Potiahol som a fakt to chutilo, takze sme natahali viac a bola naladicka. Ked sme sa o tom na druhy den bavili, tak ked kamosi poculi ze mi to hned na prvy krat chutilo, odhovorili ma od toho, ze nech sa na to radsej vyserem
. Tak som na ich slova dal a odvtedy som nemal ani sluka. Cigarety povazujem za drogu tiez nakolko su navykove. Tie som uz uplne od seba odstranil, nakolko som ani velmi casto nefajcil. Takze ku drogam sklon nemam, okrem alkoholu, ktory si s mierou dam s kamosmi v bare.
Tot moj nazor na drogy...
Tot moj nazor na drogy...
Tym, co by chceli skusit tvrde drogy(najpravdepodobnejsie piko) odporucam najprv pozriet si tuto reportaz: http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=06.02 ... 38v=128787