Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nie. Ona si to len mysli v hlave, lebo vie, ze Matt dokaze citat mysel. Tak mu proste telepatiou hovori, aby sa tomu prestal venovat. Pochybujem, ze je to jej vlastnost.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Mne v tomto diely chybat Peter a hlavne Hiro :?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

pozrel som to znova a ano bol to vyplod mojej chorej mysle :lol: :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mirak2 napísal:pozrel som to znova a ano bol to vyplod mojej chorej mysle :lol: :lol:
jop.. tak tak.. ona nema schopnost presviedcat
ale zaujimalo by ma co je zac ten mattov parkmanov foter...
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Ja by som asi chcela tú schopnosť čo má "Bob" - tj. Midas' Touch :P
Prízemné, ja viem :lol:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Mna skor zaujima ze ako su tieto schopnosti dedene alebo generovane ? Lebo Matt a jeho otec maju v podstate podobne schopnosti a to schopnosti mysle.....
Clair Regeneracia-Matka vie ovladat ohen ,Otec lietat ... no povedze to by som ešte nejak zhltol ze to je kombinacia dvoch tychto faktorov.
Malý chalan (neviem jeho meno) ovladat vsetko elektronicke -Matka super silna (vylepšene fyzicke schopnosti) otec dokaze popierat hmotu a prejst materialom.To mi už nesedí....
Takze podla mna su nahodne generovane.
Dalej mi chybaju schopnosti našeho nadejneho umelca ktory videl buducnost ....Syler ho sice zabil ale aj syler aj peter absorbovali jeho schopnosti .... skoda ze tuto schopnost tam nedavaju davalo to pribehom určity naboj typu zvladnu to nezvladnu ?
A ešte zo starej partie ukazali iba niektory svoje schopnosti Mattov otec ,ten plešaty (kov na zlato),Linderman (liečenie).
Dufam ze Petreliho matka tiez ukaze svoje schopnosti (snad nejake ma.. ) a aj iny zo "starej partie".
Ospravedlnujem sa ze tam nepišem mena ale prispevky sem píšem az v robote kde mam obcas čas a mam blbu pamät na mena....a filmy si zo sebou do roboty nenosim aby som si ich mohol prehrat spätne a vypisat mena ... ked budem doma a budem mat čas tak to editnem.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Mna by skor zaujimalo, co je ten znak. Predpokladam, ze to bude popleteny retazec DNA.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Mna by skor zaujimalo, co je ten znak. Predpokladam, ze to bude popleteny retazec DNA.
Maš pravdu da sa to aj povazovat za symbol zväzkov DNA.
The helix http://www.answers.com/topic/heroessymbol-jpg

The helix is a symbol that appears quite frequently throughout the series. The helix symbol consists of an S shape from which three lines extend either to the left or the right. The "S" shape resembles a strand of RNA during transcription, which would make the lines extending outward the nucleotides during the transcription phase.

In episode 12 ("Godsend") the symbol appears on the sword hilt and Ando Masahashi remarks that it appears to be a combination of two Kanji characters: 才 (Sai) meaning "Great Talent" and 与 (Yo) meaning "Godsend". During an interview at the Wizard World in Los Angeles, writer and Co-Producer Aron Coleite stated that it literally means “God sending great ability.” Writer and co-executive producer Micheal Green stated that the writers know it as "the helix"[14]. This symbol frequently appears as a pattern formed by mundane objects, but it also recurs on certain plot-significant items and on several characters:

On various paintings by Isaac Mendez.
On Jessica's back whenever she surfaces as Niki's alternate personality. When Jessica is repressed, the symbol does not appear on Niki's back. This also appeared on a painting of "Jessica" by Isaac. The symbol was hidden under an extra layer of paint. Later on, Jessica hides the symbol (an apparent tattoo) under a layer of foundation makeup.
On the hilt of a katana once owned by 16th century samurai Takezo Kensei, possibly the earliest known manifestation of the symbol. This katana is held by Hiro Nakamura.
Printed on the front of Dr. Chandra Suresh's book, Activating Evolution. The symbol also appears on Chandra Suresh's genetic profiling program.
As a logo for Primatech Paper, in "Company Man".
On jewelry, most notably the Haitian's necklace and Hana Gitelman's earrings and ring.
On a flag at the "Jittetsu Arms" shop in New York and on the shop's ad in the Yellow Pages.
On the flag and katana of a samurai in 1671, witnessed by Hiro Nakamura in the episode "How to Stop an Exploding Man" during the preview for Volume Two: Generations.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

p4ra napísal:Nie. Ona si to len mysli v hlave, lebo vie, ze Matt dokaze citat mysel. Tak mu proste telepatiou hovori, aby sa tomu prestal venovat. Pochybujem, ze je to jej vlastnost.
mozno je jej schopnost to ze vie aku schopnost maju ostatny :D ....... noo a k tej casti tak vyvijasa ta to paradne a paci sa mi na tom to ze tam neni jedna ci dva hlavne postavy ale je ich plno i ked mam pocit ze postav stale a stale pribuda a je tam vela pribehovych linii takze to vidim i ja na kopu dalsich serii .. ale dufam ze si to udrzi taky standart ako teraz a istotne nam autory pripravia este i kopu lepsich peciek .. k druhej serii nemam zatial ziadne vycitky paci sa mi i viac nez prva
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Konečne znovu sa objavila moja najoblubenejsia schopnost a to malovanie buducnosti :salala:
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Na aktualnej epizode ma totalne uchvatilo stylove paralelne zobrazenie bitky Matta a Nathana! Super strih ... najviac ma "bolela" smrt toho uja... som zvedavy ako pojde do akcie Peter. Mattov otec je pekny oje***... prvy krat ked ma niekto presvedcil v serialy a odrbal aj mna... zaujimavy herec!
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Heroes nabera na gradoch len tak dalej ! Uz sa neviem dockat dalsej casti :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Heroes 2. seria je kazdou castou lepsiu a lepsia. Proste pecka! Velmi sa mi lubila posledna epizoda.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

heroes for the win :)

skvele skvele skvele :) nepamatam si cast ktora by bola "ONICOM" :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

NuSuey napísal:heroes for the win :)

skvele skvele skvele :) nepamatam si cast ktora by bola "ONICOM" :)
tie zaciatocne boli onicom... ale zvedavost mi nedala.. a som rad ze som to kukal.. :P
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:tie zaciatocne boli onicom... ale zvedavost mi nedala.. a som rad ze som to kukal.. :P
No hej ten začiatok bol trochu slabsi ale sak museli postavit nejaky dejovy zaklad na čom sa 2 seria odvija nie ? ake kvalita rastie a rastie ....
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Enduro3333 napísal:No hej ten začiatok bol trochu slabsi ale sak museli postavit nejaky dejovy zaklad na čom sa 2 seria odvija nie ? ake kvalita rastie a rastie ....
jop.. druha seria sa neuveritelne moc spaja s prvou... a neverim tomu ze to tak mali naplanovane.. i ked.. mozno aj hej.. pretoze mrte veci uz aj v prvom diely neboli vysvetlene.. ako kto je kto a preco henten spravil to... ale ted uz mi je toho dost jasne.. :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Hej hej druha seria začina pomaly poodhalovat to čo nevysvetlili v prvej ale robia to genialne ... je to dobry opak LOST podla mna ....
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

velmi dobra cast.. 05... len zas na kkt koniec... mno ale za xvilu je dalsia... :P
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

aj ja sa tesim na dalsiu cast :) boze ..tolko otvorenych vetiev pribehu :))

moc som zvedaavy ako to bude dalej vyzerat s petrom, ved by sa mal pomstit tamtej za to ze zabila (tusim) brata tej jeho terajsej priatelky.. cize to zase otvara moznost .. zatemnenia trosku petrovej postavy :) pokial by hnev prevazil samozrejme, ak len pocit odplaty tak .. nie :)
Napísať odpoveď