budem ti vdacny, mozes aj mailmisokgb napísal:ice7 - posielam ti privatne kontakt na typka, ktory ti vsetko vybavi, naj poistku na auto, lacnejsiu fakt nenajdesSam som sa presvedcil, napr 1995ccm, 109kW, ja 19rokov, vodicak ani nie 12 mesiacov, takze najhorsia kombinacia, vysoky objem, vykon a rizikova skupina majitela. Cena na rok 6100Sk, ponukana v Allianzi po zlave = 11 litrov, kooperativa 18 litrov. Teraz to mam tusim cez Kooperativu, o to nejde, inak pracuje vo http://www.mps.sk/ poslem ti rovno nanho cislo, zavolas, on posle zmluvy, podpises posles spat a mas
Auta...co na to vravite?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Len taka otazka, je to taky ten chlapik, ktory ti napise kazdy mozny aj nemozny bonus aby znizil cenu? Ak ano tak good luck ked sa bude nieco z povinka plnit a inekto sa v tom zacne "rypat".misokgb napísal:ice7 - posielam ti privatne kontakt na typka, ktory ti vsetko vybavi, naj poistku na auto, lacnejsiu fakt nenajdesSam som sa presvedcil, napr 1995ccm, 109kW, ja 19rokov, vodicak ani nie 12 mesiacov, takze najhorsia kombinacia, vysoky objem, vykon a rizikova skupina majitela. Cena na rok 6100Sk, ponukana v Allianzi po zlave = 11 litrov, kooperativa 18 litrov. Teraz to mam tusim cez Kooperativu, o to nejde, inak pracuje vo http://www.mps.sk/ poslem ti rovno nanho cislo, zavolas, on posle zmluvy, podpises posles spat a mas
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
heh, no kupovat ojazdene vozidla, akoze v pohode, len sa pripravte na to ze vam na tom bude odchadzat kazdu chvilu nieco. kedze dnes vsetci chcu vyrabat co najlacnejsie, tak kazda suciastka je navrhnuta na istu zivotnost a jednoducho toto neprekonate. radsej si kupte nove mensie na lizing a nebudete mat ziadne problemy. taka rada. a ked ojazdene tak co najnovsie.
-
midnight_man
Guru
naposledy ked si bol u mna vies pre tu MB tak si bol tusim na nejakej rachotine...misokgb napísal:ice7 - posielam ti privatne kontakt na typka, ktory ti vsetko vybavi, naj poistku na auto, lacnejsiu fakt nenajdesSam som sa presvedcil, napr 1995ccm, 109kW, ja 19rokov, vodicak ani nie 12 mesiacov, takze najhorsia kombinacia, vysoky objem, vykon a rizikova skupina majitela. Cena na rok 6100Sk, ponukana v Allianzi po zlave = 11 litrov, kooperativa 18 litrov. Teraz to mam tusim cez Kooperativu, o to nejde, inak pracuje vo http://www.mps.sk/ poslem ti rovno nanho cislo, zavolas, on posle zmluvy, podpises posles spat a mas
Mas nove? ake
-
misokgb
King
Ti dam rachotina more!Bongo-man napísal:naposledy ked si bol u mna vies pre tu MB tak si bol tusim na nejakej rachotine...
Mas nove? ake
-
misokgb
King
LoooL piskali ludia
Ale to su blbe gumy a aj povrch nic moc, preto to tak divne piskalo resp. nepiskalo a uz ked su teple, uz je dobre...
Preco zhodit z utesu? Nepaci sa ti? Zohnal som garaz na zimu a ideme generalkovat komplet vsetko
Potom mozme ist na sprinty
A na tom videu smyka spojka, musi sa dostat do zaberu a potom uz nepresmykne, ale zaciatok ked nakladam plyn pocas pritlacania, musim popustit kym zabere a potom pridat...
-
midnight_man
Guru
uuuuuuf vsetka cest ..chce to vela skilu trufnut si na nieco taketo hhmisokgb napísal:LoooL piskali ludiaAle to su blbe gumy a aj povrch nic moc, preto to tak divne piskalo resp. nepiskalo a uz ked su teple, uz je dobre...
Preco zhodit z utesu? Nepaci sa ti? Zohnal som garaz na zimu a ideme generalkovat komplet vsetko
Potom mozme ist na sprinty
A na tom videu smyka spojka, musi sa dostat do zaberu a potom uz nepresmykne, ale zaciatok ked nakladam plyn pocas pritlacania, musim popustit kym zabere a potom pridat...