Auta...co na to vravite?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa R.I.P. »

misokgb napísal:ice7 - posielam ti privatne kontakt na typka, ktory ti vsetko vybavi, naj poistku na auto, lacnejsiu fakt nenajdes :P Sam som sa presvedcil, napr 1995ccm, 109kW, ja 19rokov, vodicak ani nie 12 mesiacov, takze najhorsia kombinacia, vysoky objem, vykon a rizikova skupina majitela. Cena na rok 6100Sk, ponukana v Allianzi po zlave = 11 litrov, kooperativa 18 litrov. Teraz to mam tusim cez Kooperativu, o to nejde, inak pracuje vo http://www.mps.sk/ poslem ti rovno nanho cislo, zavolas, on posle zmluvy, podpises posles spat a mas ;)
budem ti vdacny, mozes aj mail
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

misokgb napísal:ice7 - posielam ti privatne kontakt na typka, ktory ti vsetko vybavi, naj poistku na auto, lacnejsiu fakt nenajdes :P Sam som sa presvedcil, napr 1995ccm, 109kW, ja 19rokov, vodicak ani nie 12 mesiacov, takze najhorsia kombinacia, vysoky objem, vykon a rizikova skupina majitela. Cena na rok 6100Sk, ponukana v Allianzi po zlave = 11 litrov, kooperativa 18 litrov. Teraz to mam tusim cez Kooperativu, o to nejde, inak pracuje vo http://www.mps.sk/ poslem ti rovno nanho cislo, zavolas, on posle zmluvy, podpises posles spat a mas ;)
Len taka otazka, je to taky ten chlapik, ktory ti napise kazdy mozny aj nemozny bonus aby znizil cenu? Ak ano tak good luck ked sa bude nieco z povinka plnit a inekto sa v tom zacne "rypat".
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

heh, no kupovat ojazdene vozidla, akoze v pohode, len sa pripravte na to ze vam na tom bude odchadzat kazdu chvilu nieco. kedze dnes vsetci chcu vyrabat co najlacnejsie, tak kazda suciastka je navrhnuta na istu zivotnost a jednoducho toto neprekonate. radsej si kupte nove mensie na lizing a nebudete mat ziadne problemy. taka rada. a ked ojazdene tak co najnovsie.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ak mas 300 000 :) na nove auto budis....a leasing to je hovadina...aby si kazdy mesiac rozmyslal ze ti treba 4000 na splatku...a preco nie starsie? :) ked vies co kupujes tak nemas problem..a tak ako aj na novom aj na starom casom nieco odide...auto vyzaduje servis :)
Bongo-man
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Bongo-man »

naposledy ked si bol u mna vies pre tu MB tak si bol tusim na nejakej rachotine...
Mas nove? ake
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Bongo-man napísal:naposledy ked si bol u mna vies pre tu MB tak si bol tusim na nejakej rachotine...
Mas nove? ake
Ti dam rachotina more! :D To bola moja prva Alfa TD :) Teraz mam uz v poradi stvrtu, cervenu 75ku, budem mat fotky nalestenej zo zrazu, tak potom sem capnem, a jedno kraaasne video s nou :D Je to na 15"kach, celkom slusny stav, kozmeticke vady, ale kedze druhe ostalo na ND, vsetky diely mam, je tam kopec roboty, pomaly to davam dokopy. Je to panicka :) Potom dam dalsie foto + videjko :) A inak model je ten isty ako ta "rachotina" ked som bol u teba :)
Prílohy
dsc00005.jpg
dsc00018.jpg
DSCF4795.JPG
DSCF4794.JPG
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Co na tych rachotinach vidis ? :D :D :D
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

mishenko napísal:Co na tych rachotinach vidis ? :D :D :D
Ked mi zozenes 4 dverovy sedan, 0-100 pod 8s, spotreba do 9 ked nakladam, 6 ked jazdim predpisovo, zadny nahon, samosvor, transaxle, central, el okna, servo, kotuce, 15", vsetko seria zatial, do 10 tisic, tak kupim to ;) 8) :D
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

mishenko napísal:Co na tych rachotinach vidis ? :D :D :D
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

misokgb napísal:
no najprv som myslel ze sa unudim k smrti ale potom si to riadne roztocil....to muselo byt dymu sak tam ani vidno nebolo :D
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

ten pisklavy zvuk na konci mi pripadal akoby by ti roztrhlo pneu...
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

mystique napísal:ten pisklavy zvuk na konci mi pripadal akoby by ti roztrhlo pneu...
A pritom to piskali ludia :D

miskogb no co, najdeme ti pekny utulny utes a supnes to dole ? :lol:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

LoooL piskali ludia :D Ale to su blbe gumy a aj povrch nic moc, preto to tak divne piskalo resp. nepiskalo a uz ked su teple, uz je dobre... :) Preco zhodit z utesu? Nepaci sa ti? Zohnal som garaz na zimu a ideme generalkovat komplet vsetko :) Potom mozme ist na sprinty :D A na tom videu smyka spojka, musi sa dostat do zaberu a potom uz nepresmykne, ale zaciatok ked nakladam plyn pocas pritlacania, musim popustit kym zabere a potom pridat...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

misokgb napísal:LoooL piskali ludia :D Ale to su blbe gumy a aj povrch nic moc, preto to tak divne piskalo resp. nepiskalo a uz ked su teple, uz je dobre... :) Preco zhodit z utesu? Nepaci sa ti? Zohnal som garaz na zimu a ideme generalkovat komplet vsetko :) Potom mozme ist na sprinty :D A na tom videu smyka spojka, musi sa dostat do zaberu a potom uz nepresmykne, ale zaciatok ked nakladam plyn pocas pritlacania, musim popustit kym zabere a potom pridat...
uuuuuuf vsetka cest ..chce to vela skilu trufnut si na nieco taketo hh
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mystique, fotky tvojho tuningoveho sponzora policie su kde??? :D
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Misko ak je to take bohovske auto, tak preco to predavas ? :D
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

to iste som sa pytal :D predava iba nahradne diely :D a tou alfou chce nalakat alfistov :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nech sa paci :never:
Prílohy
ATT00027.jpg
ATT00024.jpg
ATT00021.jpg
ATT00018.jpg
ATT00015.jpg
ATT00012.jpg
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

vsetko to je jedno a to iste auto alebo ich je viac???
ale nikdy by som neveril ze niekto takuto nehodu prezije :shock:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

To vsetko bolo jedno auto. :/ A za to vsetko moze jeden strom, si myslim. Omg! Sofer sa nie ze druhy krat narodil, on vstal z mrtvych.
Napísať odpoveď