Prison Break [spoilers]
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dobra cast, taky nadpriemer tejto serie, ale su iste veci ktore mi nejdu do hlavy. Co chcel povedat Alex tym zahadzovanim kelimkov a tym, ze ak sa dostanu ku kelimkom, tak..., tak co??? Nieco take ze to bude uloha dat uspavaci prostriedok do neho, mno ale kto by ho tam dal (mozno Sucre?) a kto by pil z pokrceneho kelimku zo zeme??? Co Linc zakopal do zeme, dal tam nafukovaci cln alebo v tom chladiarenskom boxe bola hrava Sary??? Taktiez by ma zaujimalo kto je ten novy chlapik a najma co malo znamenat to velvyslanectvo.
-
will.i.am
Darca
dobre otazky.. aj mna by to zaujimalo... ten koneic som pozrel 2. ci mi nieco neuslo, aj tak som nepochopil jak to mysli s tymi poharmi.. ale dozvieme sa.. roba tam take tajnosti... co bolo v tej chladnicke a tak... strasne.. tak nas natahovat...hojko napísal:Dobra cast, taky nadpriemer tejto serie, ale su iste veci ktore mi nejdu do hlavy. Co chcel povedat Alex tym zahadzovanim kelimkov a tym, ze ak sa dostanu ku kelimkom, tak..., tak co??? Nieco take ze to bude uloha dat uspavaci prostriedok do neho, mno ale kto by ho tam dal (mozno Sucre?) a kto by pil z pokrceneho kelimku zo zeme??? Co Linc zakopal do zeme, dal tam nafukovaci cln alebo v tom chladiarenskom boxe bola hrava Sary??? Taktiez by ma zaujimalo kto je ten novy chlapik a najma co malo znamenat to velvyslanectvo.
-
hojko
Site Admin
p4ra: Aj mna nieco take napadlo, pretoze sa Lincoln pytal na medzinarodne vody, takze mohol by tam byt cln. Ale preco tolko tajnosti ohladom toho co bolo v tom boxe, ktory mi pripadal ako chladiaci??? Dalsia vec je, ze preco ten piesok nerozhrabal okolo, ved teraz tam je jama v ktorej je ten box a vedla nej je kopka piesku.
-
Soviet
Darca
Je to vskutku jednoduché..Zistili že pije niečo z tých kelímkov..A ak nájdu zdroj kde tie kelímky plnia a odkiaľ si ich berie tak tam niečo dajú doňhohojko napísal: Co chcel povedat Alex tym zahadzovanim kelimkov a tym, ze ak sa dostanu ku kelimkom, tak..., tak co???
-
Šu-Do
Redeemer
mno zrejme v tom boxe bolo pivko aby oslavavili ich utek... mozno sarina hlava ako prekvapko pre michaela (ale ne... cest jej pamiatke
)... hmm.. inak keby tam bol fakt ten cln.. tak jedine nafukovaci a nie moc velky.. a ked si tam sadne linc tak ostatny nwm
som strasne teda zvedavy co tam je... 
//
.. ja som to myslel zo srandy lol 
//
pekny citat lincolnovych slovp4ra napísal:A naco by vlacil hlavu? Aby ju potom na uteku z Panamy ukazal Michaelovi, ze: Aha, sice sa nam podarilo utiect, ale Sara je mrtva. Tu mas na vzpomienku aspon jej hlavu.?
Nafukovaci cln? Ten asi treba nafukat, kedze z tej väznice budu utekat nebudu mat cas nafukovat ho nejakou pumpou alebo nebodaj plucami..
A tak isto cim by pohanali ten cln? Vesla urcite nemaju a motor mozem jednoznacne vylucit. Ja by som to tipol na kyslikovu flasu a plutvy tym ze Linc by ich cakal dalej od brehu na nejakom motorovom clne...
Uspat strazcu ktory je nonstop na nohach a aj pri napravani TV anteny pozera na väznicu bude asi tazke. Skor by som povedal ze chcu zistit kto dostal ten pohar z pred väznice dovnutra na dvor, lebo nikde som nevidel ze by pohare na vodu rozdavali..
Spoilery
http://www.dailymotion.com/video/x3a3dj ... ish-s0_fun
http://www.dailymotion.com/video/x3a38y ... preview-ph
//
A tak isto cim by pohanali ten cln? Vesla urcite nemaju a motor mozem jednoznacne vylucit. Ja by som to tipol na kyslikovu flasu a plutvy tym ze Linc by ich cakal dalej od brehu na nejakom motorovom clne...
Uspat strazcu ktory je nonstop na nohach a aj pri napravani TV anteny pozera na väznicu bude asi tazke. Skor by som povedal ze chcu zistit kto dostal ten pohar z pred väznice dovnutra na dvor, lebo nikde som nevidel ze by pohare na vodu rozdavali..
Spoilery
http://www.dailymotion.com/video/x3a3dj ... ish-s0_fun
http://www.dailymotion.com/video/x3a38y ... preview-ph
//
Urcite take nieco existuje ale stale bude problem ten cln pohanat dopredu.hojko napísal:Stilo: Este si nikdy nevidel samonafukovaci cln, ze vytrhnes tesnenie a za par sekund sa cln nafukne???
-
wolfbb2000
Medium Expert