Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

ten novy chlapik...ked som ho zbadal cely diel mi vrtalo hlavou v ktorom seriali som ho uz videl...hned po PB som si pozrel Heroes...a ten chlapik bol aj tam! (pri tych kontajneroch v pristave) xD dost sok na rano :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Haha, ja som si to zase vsimol naopak. :) Ked som videl Heroes mi doslo, ze je aj v Prison Break.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

najslabsia cast zatial jednoznacne
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dobra cast, taky nadpriemer tejto serie, ale su iste veci ktore mi nejdu do hlavy. Co chcel povedat Alex tym zahadzovanim kelimkov a tym, ze ak sa dostanu ku kelimkom, tak..., tak co??? Nieco take ze to bude uloha dat uspavaci prostriedok do neho, mno ale kto by ho tam dal (mozno Sucre?) a kto by pil z pokrceneho kelimku zo zeme??? Co Linc zakopal do zeme, dal tam nafukovaci cln alebo v tom chladiarenskom boxe bola hrava Sary??? Taktiez by ma zaujimalo kto je ten novy chlapik a najma co malo znamenat to velvyslanectvo.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

hojko napísal:Dobra cast, taky nadpriemer tejto serie, ale su iste veci ktore mi nejdu do hlavy. Co chcel povedat Alex tym zahadzovanim kelimkov a tym, ze ak sa dostanu ku kelimkom, tak..., tak co??? Nieco take ze to bude uloha dat uspavaci prostriedok do neho, mno ale kto by ho tam dal (mozno Sucre?) a kto by pil z pokrceneho kelimku zo zeme??? Co Linc zakopal do zeme, dal tam nafukovaci cln alebo v tom chladiarenskom boxe bola hrava Sary??? Taktiez by ma zaujimalo kto je ten novy chlapik a najma co malo znamenat to velvyslanectvo.
dobre otazky.. aj mna by to zaujimalo... ten koneic som pozrel 2. ci mi nieco neuslo, aj tak som nepochopil jak to mysli s tymi poharmi.. ale dozvieme sa.. roba tam take tajnosti... co bolo v tej chladnicke a tak... strasne.. tak nas natahovat...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

V chladnicke bude podla mna nafukovaci cln. Asi..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra: Aj mna nieco take napadlo, pretoze sa Lincoln pytal na medzinarodne vody, takze mohol by tam byt cln. Ale preco tolko tajnosti ohladom toho co bolo v tom boxe, ktory mi pripadal ako chladiaci??? Dalsia vec je, ze preco ten piesok nerozhrabal okolo, ved teraz tam je jama v ktorej je ten box a vedla nej je kopka piesku.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hojko napísal: Co chcel povedat Alex tym zahadzovanim kelimkov a tym, ze ak sa dostanu ku kelimkom, tak..., tak co???
Je to vskutku jednoduché..Zistili že pije niečo z tých kelímkov..A ak nájdu zdroj kde tie kelímky plnia a odkiaľ si ich berie tak tam niečo dajú doňho :) To že ich zahadzuje, ukázalo že vždy o tom čase pije to isté.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

On ho sice zahrabal, ale nie tak uplne, zarovno. Asi, aby vedel, kde ho zahrabali.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

p4ra napísal:On ho sice zahrabal, ale nie tak uplne, zarovno. Asi, aby vedel, kde ho zahrabali.
heh... sak on to nezahrabal v podstate... ale ok.. mne to je fuk... ale ako pisal hojko ani ja som moc nepochopil tym kelimkom.. ale oka... uz sa to napisalo.. a je dost mozne ze je to tak...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

p4ra napísal:V chladnicke bude podla mna nafukovaci cln. Asi..
kvoli clnu by nerobili tolko tajnosti a dali by zaber do boxu.. a naco by daval cln do chladiaceho boxu??
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mno zrejme v tom boxe bolo pivko aby oslavavili ich utek... mozno sarina hlava ako prekvapko pre michaela (ale ne... cest jej pamiatke :) )... hmm.. inak keby tam bol fakt ten cln.. tak jedine nafukovaci a nie moc velky.. a ked si tam sadne linc tak ostatny nwm :D som strasne teda zvedavy co tam je... :P

//
p4ra napísal:A naco by vlacil hlavu? Aby ju potom na uteku z Panamy ukazal Michaelovi, ze: Aha, sice sa nam podarilo utiect, ale Sara je mrtva. Tu mas na vzpomienku aspon jej hlavu.?
pekny citat lincolnovych slov :lol: .. ja som to myslel zo srandy lol :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

A naco by vlacil hlavu? Aby ju potom na uteku z Panamy ukazal Michaelovi, ze: Aha, sice sa nam podarilo utiect, ale Sara je mrtva. Tu mas na vzpomienku aspon jej hlavu.?
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Nafukovaci cln? Ten asi treba nafukat, kedze z tej väznice budu utekat nebudu mat cas nafukovat ho nejakou pumpou alebo nebodaj plucami..
A tak isto cim by pohanali ten cln? Vesla urcite nemaju a motor mozem jednoznacne vylucit. Ja by som to tipol na kyslikovu flasu a plutvy tym ze Linc by ich cakal dalej od brehu na nejakom motorovom clne...

Uspat strazcu ktory je nonstop na nohach a aj pri napravani TV anteny pozera na väznicu bude asi tazke. Skor by som povedal ze chcu zistit kto dostal ten pohar z pred väznice dovnutra na dvor, lebo nikde som nevidel ze by pohare na vodu rozdavali..

Spoilery
http://www.dailymotion.com/video/x3a3dj ... ish-s0_fun
http://www.dailymotion.com/video/x3a38y ... preview-ph

//
hojko napísal:Stilo: Este si nikdy nevidel samonafukovaci cln, ze vytrhnes tesnenie a za par sekund sa cln nafukne???
Urcite take nieco existuje ale stale bude problem ten cln pohanat dopredu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Stilo: Este si nikdy nevidel samonafukovaci cln, ze vytrhnes tesnenie a za par sekund sa cln nafukne???
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Presne, ako napisal hojko. A take clny pouzivaju prave potapaci. :) On to kupoval v potapacskych potrebach.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

no neviem co tam maju ale skor ma napada nieco na potapanie male kyslikove flase alebo nieco podobne ... pretoze cln aj kebyze tam je tak by boli viditelny na hladine a boli byt ako na strelnici nemali by ako uniknut ...
wolfbb2000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa wolfbb2000 »

no dobre ale co pohananie toho clna? v chladnicke motor isto nebude, iba ze by sa chlapci cestou stavili znovu v tych potapacskych potrebach alebo ho narychlo vyrobili :wink:
samozrejme nic nevylucujem, ved pan Michael "MacGyver" Scofield sa uz neraz prejavil... :D
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Budú tam vodné lyže :lol:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Tak ten trailer je dost husty, uz sa tesim, to ako budu dva diely po sebe davat ? to by bolo fajn.

Ku 3x05: Celkom v pohode, tie kelimky mozno vyriesia ako povedal Soviet, ale mozno zdrhnu zrovna vtedy ked si pojde po tu kavicku ( to je ale asi dost nepravdepodobne )
Napísať odpoveď