da sa to ovladat, len jej pozerajte na nohy na prechod noh, ak na ne pozerate a predstavite si ze ide ta zdvihnuta doprava, tak aj ona ide doprava, ak si predstavite ze ide noha do lava, tak aj ona ide do lava, ale treba pozerat len na nohy
neviem ako ale fakt som to ovladal ako keby ked som chcel tak islo dolava a aj doprava proste sa kuknem tam dole na to menu alebo co to tam je a ten obrazok sledujem tak periferne ze sa nan priamo nepozeram , prebliknem ocami , chcem aby sa tocilo doprava a ide behom 1 sec niekedy troska viac to viem zmenit ten smer
najprv sa mi fuurt ta mrochtla tocila doprava, potom som sa na to uz vybodol a siel ku kriziku na zavretie tabu a buuum zacala sa tocit dolava. je hrozne vypocitava najprv som na to pat minut kukal a nechapal ako sa niekomu moze zdat ze sa toci dolava. som si myslel, ze to by musel mat niekto fakt bujnu fantaziu. potom sa mi zacala tocit dolava a zase som na to pat minut cumel a nechapal ako sa moze niekomu tocit doprava. ale prepnut ten "smer rotacie" ozaj neviem. ale da sa pri tom stravit velmi vela casu. heh ako malo staci k detskej radosti
Pozeral som sa na to asi pólhodinu, no stále sa točila proti smeru hodinových ručičiek. Nech som skúšal čokoľvek z toho, čo tu bolo napísané...
Asi mám zaostalú pravú stranu mozgu
Ked som to pozrel vcera, tocila sa v smere hod. rucuciek, ked som tam pozrel teraz, toci sa v protismere hod. rucuciek. Avsak...
... ked sa toci v protismere hod. rucuciek, "stoji" na pravej nohe, ked v smere hod. ruciciek, "stoji" na lavej nohe. Preto ma prekvapuje, ako ste niektori dokazali ci uz vedome al. podvedme "prepnut" bez toho, aby ste si vsimli zmenu polohy postavy.
/(00:05)/ Zahada vyriesena (vid prilohy). Ide teda o podobny o*eb, ako keby sa chlap snazil prist na to, ci pri ejakulacii strieka z laveho al. praveho vajca podla aktivity pravej al. lavej mozgovej casti... a este sa snazil medzi vajcami svojvolne si vyberat.
ja som sa to naucil prepinat tak ze sa zahladim na dolny tien otacajucej sa nohy...chvilu za zapozeram myslim ma to ze sa toci tym smerom ktorym chcem potom pozriem vyssie a toci sa inac. a takto to veselo prepinam do oboch smerov.......
ja som sa to tiez naucil prepinat, a to tak, ke ked sa otaca, tak sa zahladim tam kde sa jej prekrizuju nohy, niekde v oblasti kolien... tak to vzdy funguje
Takže, práve som si odkrokoval tie obrázky a naozaj sa môže točiť oboma smermi (aj keď na to, aby sa mi točila dlhšie v smere hodinových ručičiek sa musím sústrediť).
Haluuuz Mne to ide tak, ze ked na nu pozrem, tak sa toci dolava. Potom uprem pohlad na klavesnicu a na zensku pozeram len tak matne, ale nezameriavam sa na nu a zrazu sa toci doprava. Uz som myslel, ze som nejaky vadny. Uff
heh som originalny. Najprv sa mi zdalo ze sa furt toci v smere hod. Potom som to zakryl oknom a nechal len nohy a naviac este zacal citat ten text . zdalo sa mi ze je stale otocene chrbtom ku mne a ed uz by sa mala otocit celom, tak zmeni smer..
haluzna vec, primarne sa mi toci v protismere ale dokazem to menit ked zavriem oci a predstavim si ktorym smerom chcem aby sa tocila
tomasito: ked sa lepsie pozres na tie obrazky zistis ze nemozes s istotou povedat ci v danom momente je ta zena otocena tvarou alebo chrbtom - a v tom asi spociva podstata obrazku
ja ked vidim ze sa toci v smere hod. ruciciek, tak zavrem oci, a predstavim si ju na chvilku (staci 1 sekunda) ako sa toci v protismere. otvorim oci a voila, toci sa v protismere