Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tvoj nazor, beriem, ale ja sa na ten Lion (Skit) a Lion 5 pozeram, resp. to pocuvam s nadhladom. Je evidentne, ze spravili zase nieco, co by tazko spravila ina skupina na Slovensku. Oni tymto dokazuju, ze su ini, ze si robia pi*u zo vsetkeho a kazdeho, lebo si to proste mozu dovolit. Proste KF je original.slavo120 napísal:Podla mna je naj Bozk na rozlucku , nechcem by si , nikomu neverim, zme uplne na pi.u a i pockaj tam na nas hore ma fajn text... ale album ako celkom ma nechytil neviem noo veci ako lion5 , polnocna pi.akolada a par dalsich mi pridu trapne sry to len moj nazor .. ale najdu sa tam i fajn veci
A co sa tyka toho songu s Nate Doggom. To je v pohode party vecicka.
-
makaveli
King
no neviem, podla mna to znie dost divne a pripada mi to ako moc narychlo spravene, a ten text co tam dal nate dogg, ten asi napisal kym sedel na zachode za 5 min... podla mna by bolo lepsie keby tam dali nieco s wwo alebo berezinom alebo nieco take.. inak, ja som nedavno objavil foreign beggars a looptroop (predtym som o tom pocul, ale nepocul to) a paci sa mi to, vypocujte...p4ra napísal:A co sa tyka toho songu s Nate Doggom. To je v pohode party vecicka.
-
p4ra
Redeemer
Oni chceli spravit nieco nadstandardne a podarilo sa im - featuring so svetovou hviezdou. Nedavno som nepamatam sa kde presne cital, ze robit feauturing na dialku je dost obtiazne. (muzika, text, tema..) Cize by som problem, ak ty nejaky vidis hladal mozno aj v tomto.
A tesi ma, ze tam nie je takmer ziadny host. Privital by som akurat tak Indy & Wich (i ked Wich produkoval), DANOst, WWO.
A tesi ma, ze tam nie je takmer ziadny host. Privital by som akurat tak Indy & Wich (i ked Wich produkoval), DANOst, WWO.
-
makaveli
King
ja som nenarazal na to, ze nema dostatocne kvality, aj ked pre kf by asi nebol dostatocne atraktivny, ale ja som skor narazal na jeho hip hopovu filozofiu, ktoru som usudil z jeho tracku "preco"p4ra napísal:Pocul som DANOst a podla mna s tym, aky ma on flow, a aku lyriku, by to mozno aj slo. Teda je to take moje zbozne prianie pocut nejaky ich spolocny featuring.
prva komercne vydana repova(na) pesnicka na nosici bola king tim III od fatback bandu a bolo to v roku 1979 (vysla len dakych par tyzdnov pred sugarhill gang - rappers delight, ktoru vela ludi povazuje za prvu vydanu repovu vec... o com sa da polemizovat kedze fb boli funkova skupina, kym sg repova)Digital napísal:Vie tu niekto v ktorom roku bol vydaný PRVý RAPOVý SONG na svete ? odskusam vas
-
Digital
Guru
Yes , potvrdzuje to viacero faktov takze aj ja tomu verimViRuS napísal:prva komercne vydana repova(na) pesnicka na nosici bola king tim III od fatback bandu a bolo to v roku 1979 (vysla len dakych par tyzdnov pred sugarhill gang - rappers delight, ktoru vela ludi povazuje za prvu vydanu repovu vec... o com sa da polemizovat kedze fb boli funkova skupina, kym sg repova)
A prve oficialne video ? to ale neviem ani ja