Čo potrebuje? - Od strany 3

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Sheep napísal:asi tak ze ak poznas niekoho kto sa jej paci ale on nanu az tak moc nie je tak ho nasadte do toho vztahu a povedzte mu nech sa sprava tak aby ju z toho dotal...trebars ze sa po case nanu vykasle a ona sa ponauci, je to dost neludske riesenie ale komu net rady tak tomu net pomoci... :?
Eh...nie som si istý, či by jej to pomohlo. Skôr by to chcelo nejaké riešenie, ako jej pomôcť proti jej alkoholickým excesom. Ako v nej vyvolať pocit: "Dosť, stačilo mi!"
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jin napísal:Eh...nie som si istý, či by jej to pomohlo. Skôr by to chcelo nejaké riešenie, ako jej pomôcť proti jej alkoholickým excesom. Ako v nej vyvolať pocit: "Dosť, stačilo mi!"
no to tazko pretoze ked ma take chute lizat sa s 10timi za vecer tak taka situacia bez alkoholu neexistuje
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:no to tazko pretoze ked ma take chute lizat sa s 10timi za vecer tak taka situacia bez alkoholu neexistuje
Kdeže. Fígeľ je v tom, že ona také chute nemá a riadne ju to už štve. Ona proste potrebuje "stopku", ktoá jej povie - DOSŤ. Ako tú v nej vyvolať. Dá sa to? Nedá...?
Ale nech sa vyjadria aj ostatní. Ale zrejme až ráno, teraz idem spať :P

//Sheep:Nj... :?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

jin napísal:Kdeže. Fígeľ je v tom, že ona také chute nemá a riadne ju to už štve. Ona proste potrebuje "stopku", ktoá jej povie - DOSŤ. Ako tú v nej vyvolať. Dá sa to? Nedá...?
Ale nech sa vyjadria aj ostatní. Ale zrejme až ráno, teraz idem spať :P
este ma napada ze jej najdi nejaku inu zavislost, samozreme taku ktora ju nedovedie do sialenstva a nezinici zivot...teda nie drogy, alkohol a nic podobne...
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

nemyslis ze to prehanas s tou starostlivostou? ako sa hovori, kto chce kam, pomozme mu tam. kym si sama neuvedomi, ze opijanie sa a ku*venie sa s kym pride nie je to prave orechove, tak je vsetko zbytocne.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:nemyslis ze to prehanas s tou starostlivostou? ako sa hovori, kto chce kam, pomozme mu tam. kym si sama neuvedomi, ze opijanie sa a ku*venie sa s kym pride nie je to prave orechove, tak je vsetko zbytocne.
Áno máš úplnú pravdu - preháňam to, ale nedokážem si pomôcť...Proste som na ňu fixovaný, nedokážem sa zatiaľ odpútať a preto sa jej snažím pomôcť aby neubližovala sebe a tým aj mne. Ale ináč máš pravdu zrejme vo všetkom, čo si napísal. Na hojko.com som sa obrátil viac menej preto, aby som si vypočul názory ostatných, prípadne nejakú konštruktívnu radu...Veď uvidíme...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

jin napísal:Ona proste potrebuje "stopku", ktoá jej povie - DOSŤ.
sorry za OT ale...to obcas vazne potrebujem aj ja :oops: cize za radu by som bol vdacny lebo obvykle si poviem stop az ked uz nedokazem poldecak udrzat v ruke :?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

presne..potreboval by si napr.babu najlepšie ktorá by ti povedala stop.
a ak ti na nej záleží prestal by si :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ta tak ti poviem, taketo typy si tym musia prejst, nijak to nezmenis, az budu starsie tak sa zvacsa zmenia ale dovtedy to nema zmysel. prestan ju riesit. suhlasim s mastermindom.
mozno ze je vnutorne nevyrovnana ale s tym jej asi nikto nepomoze.
a ked jej chces spravit iny program na piatok, tak jej sprav.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no takže:
v prvom rade ja osobne by som sa už asi na nu vykašlal pretože sklamala ťa už mnoho krát (raz som sa sanžil pomôcť kamarátke zo vzťahom...momochodom s mojím veľmi dobrým kamarátom takže by som mal držať s ním.. lenže on to posieral takže som sa zachoval skôr ludsky.. samozrejme pre to že som jej chcel pomôcť som o toho kamaráta prišiel ale ona si ani to nevážila a aj tak si nedala povedať..takže nedosiahol som nič a prišiel som o kamaráta) takže prerušil som s nou kontakt a je mi tak lepšie...
po druhé: ked vyššie uvedené nedokážeš (podla ma je to lepšie riešenie) vidím jednu cestu.. najpv otáza - tie veci robí len ked je nasypaná? ak hej veľmi ľahká rada.. mala by prestať chlastať. ako? musí chcieť ona.. je to na nej.. nech skúsi čo ja viem trávu radšej ako chlast (ale nie to je hlúpy nápad) skús ju ožrať tak, ale tak že už viacej nebude chcieť.. alebo raz spraví takú hlúposť že to bude lutovať ...
fakt ked sa o nu chceš postarat pomôž je s chlastom
Cocotko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cocotko »

podla mna by si mala najst nieco co ju bavi napr tanec mozno by si potom uvedomila ze piatocne zatahy niesu zivot...
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

ak ju v ozierani nedokaze stopnut to ze robila bohvieco s chalanmi na co sa ani nepamata tak potom co uz? skusal si otvoreny rozhovor? nic ine ma teraz nenapada. nejake krute slova, co by ju mozno prebrali. skus nou potriast a povedat: zenska zobud sa. preplesk.. neviem
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

huh a s akeho mesta ste a kolko mate rokov teda ona :-) mozno cas na novych priatelov :-) posli zamnou ja ju namotam na frisbee a to je trening kazy piatok vecer :-D
ale seriozne mozno by rebalo fakt zmenit partiu alebo aj ta aktualna by mohla najst inu zabavu ako piatok ecer dade sa spit chodte na bowling abo podobne
btw ma dake hobby ??
sry ak sa opakujem ale nechcela sa mi citat cela tema :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:v prvom rade
Toto tvoje v prvom rade by zrejme najlepšie prospelo aj mne!
triple napísal:po druhé: ked vyššie uvedené nedokážeš (podla ma je to lepšie riešenie) vidím jednu cestu.. najpv otáza - tie veci robí len ked je nasypaná? ak hej veľmi ľahká rada.. mala by prestať chlastať. ako? musí chcieť ona.. je to na nej.. nech skúsi čo ja viem trávu radšej ako chlast (ale nie to je hlúpy nápad) skús ju ožrať tak, ale tak že už viacej nebude chcieť.. alebo raz spraví takú hlúposť že to bude lutovať ...
fakt ked sa o nu chceš postarat pomôž je s chlastom
Jo, robí to iba ak je pod parou. Že má problém s chľastom je tým pádom očividné. A bojím sa presne toho čo si napísal. Že si to uvedomí až fakt vtedy, keď sa fakt popáli ale tak, že jej to už nebude jedno potom po celý život... Tomu by som rád zabránil aj keď sa obávam, že to nie je v mojej moci.
tereza napísal:ak ju v ozierani nedokaze stopnut to ze robila bohvieco s chalanmi na co sa ani nepamata tak potom co uz? skusal si otvoreny rozhovor? nic ine ma teraz nenapada. nejake krute slova, co by ju mozno prebrali. skus nou potriast a povedat: zenska zobud sa. preplesk.. neviem
Presne! Presne na toto sa cystám teraz v stredu. Párty, zasa neviem ako to dopadne, no chcem si ju nachvíľku odtiahnuť a dať rozhovor medzi 4mi očami...
Tak uvidím. Keby mal niekto dáke konštruktívne nápady sem s nimi. Po strede budem informovať.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

No Jin, kamarát môj, vôbec ti nazávidím túto tvoju situáciu...
Nechcem ti spôsobovať bolesť, ale mysliš si, že bude dobre ak sa budeš takto kvoli nej trápiť... Ju to nezmení, ak ju nedokázalo zmeniť to, že ste sa jej snažili aj dohovoriť... a ešte keď sa dokázala vyspať s tvojím naj kamošom... si myslím, že to už je tak "troška" vrchol... Ak ju nedokázali zmeniť vlastní priatelia, tak to už je veľmi ťažke dávať nejake rady...

BTW/// ten tvoj naj kamoš vedel o tom, že si do nej beznádejne zaľúbený???
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:No Jin, kamarát môj, vôbec ti nazávidím túto tvoju situáciu...
Nechcem ti spôsobovať bolesť, ale mysliš si, že bude dobre ak sa budeš takto kvoli nej trápiť... Ju to nezmení, ak ju nedokázalo zmeniť to, že ste sa jej snažili aj dohovoriť... a ešte keď sa dokázala vyspať s tvojím naj kamošom... si myslím, že to už je tak "troška" vrchol... Ak ju nedokázali zmeniť vlastní priatelia, tak to už je veľmi ťažke dávať nejake rady...

BTW/// ten tvoj naj kamoš vedel o tom, že si do nej beznádejne zaľúbený???
Dobré, že si to poňal takto komplexne, ale ten prípad s naj kamošom by som do tohto neťahal, to s tým nemá veľa spoločného(áno vedel o tom, ale pod vlpyvom alkoholu...zas ten alkohol...). Ako osm povedal, uvidím, ako to dopadne v stredu. Zrejme bude pre mňa musieť byť riešenie zmierenie sa s tým aká je a čo robí bez toho aby som to mohol ovplyvniť...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Dobré, že si to poňal takto komplexne, ale ten prípad s naj kamošom by som do tohto neťahal, to s tým nemá veľa spoločného(áno vedel o tom, ale pod vlpyvom alkoholu...zas ten alkohol...). Ako osm povedal, uvidím, ako to dopadne v stredu. Zrejme bude pre mňa musieť byť riešenie zmierenie sa s tým aká je a čo robí bez toho aby som to mohol ovplyvniť...
Fajn sorač za to, že som tu zatiahol toho tvojho naj kamoša....beriem spať...
Áno, alkohol je riadna hovadina, ktorá dokáže narobiť také problémy a veľké rozbroje...

A tiež som toho názoru, aby si to zobral ako chlap, a nechal ju žiť ten jej život, nech je aký je... :? Samozrejme, ťa chápem, že to bude pre teba veľmi ťažke, ale budeš musieť s tým bojovať a verím, že aj zvíťaziš..
A ver, že nestojí sa trápiť pre niečo, čo sám vieš, že to nemôžeš zmeniť...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Možno jej fakt treba vynadať.. mne osobne to pomohlo od jedného frenda (mal som trocha problém s trávou ---samozrejme som si to neuvedomoval----kamarát ma dobre zje*al ale fakt pod čiernu zem) a uvedomil som sa a prestal som s tým..
takže možno aj jej by to pomohlo .. najpv ked bude nasipaná a potom aj ked bude triezva.. možno aj fakca menšia by bodla
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:Možno jej fakt treba vynadať.. mne osobne to pomohlo od jedného frenda (mal som trocha problém s trávou ---samozrejme som si to neuvedomoval----kamarát ma dobre zje*al ale fakt pod čiernu zem) a uvedomil som sa a prestal som s tým..
takže možno aj jej by to pomohlo .. najpv ked bude nasipaná a potom aj ked bude triezva.. možno aj fakca menšia by bodla
Si myslím, že na chlapca to pôsobí úplne inak ako na holku keď jej vynadáš... Chalan sa nad tým zamyslí, ale holku to skôr urazí.... :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja by som sa s ňou otvorene porozprávala a povedala jej niečo v tom zmysle:" Mám ťa strašne rada, vždy som pri tebe stála a snažila sa ti pomôcť, ale toto tvoje správanie je už úbohé. Je mi to ľúto, ale keď sa nechceš zmeniť ty, ďalej si ubližovať a ničiť si povesť, ja ti už pomôcť nemôžem. chcela som, len aby si to vedela, pretože už viac pre teba urobiť nemôžem..." Proste povedať jej niečo, čo by jej pomohlo sa prebrať.
Prípadne nájsť jej nejaký program na piatok - nejaké kino, hobby, tréning, iná partia...
Napísať odpoveď