Crysis

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
romerot
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa romerot »

Jameshet napísal:Ludia staci mi k spusteniu:2x1GBram,amd athol 6000+,Geforce 6200 256MB
Ak by si cital celu tuto temu tak zistis ze nie nestaci :slap: aj tak je to uz miestami plne SPAMU chcelo by to trocha premazat tuto temu :?
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

ja som to pustil na 9600 ati,intel celeron 2800 8) 768 ram a na 800x600 na zaciatku ked padam na tu plaz uplna pohodka a ked sa ide do dzungle dobra sekanica 8) ale aj tak som to presiel uz 3x
mamutv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mamutv »

pomozete mi prosim vas...moja zostava PC:
:Intel Core 2 Duo 1.66
:ATI RADEON 2600 Pro 256MB
:RAM 2GB

a moja otazka znie ze preco mi nejde Crysis na vacsich detailoch....lebo mam vsetko na low a 800x600 a aj tak to trochu seka...nechapem tomu...
cim to moze byt??zeby este Crysis nebol doladeny??? :(
PS:nechcem sa vychvalovat...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Pomaly processor a slaba grafika
mamutv
Light Star
Light Star

tebe je co chlapec moj...ved 2600 pro neni slaba grafika ty!!!
ved Medal of Honor mi ide naplnom tak ako ze je to slaba grafika...boooze :roll:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

mamutv napísal:tebe je co chlapec moj...ved 2600 pro neni slaba grafika ty!!!
ved Medal of Honor mi ide naplnom tak ako ze je to slaba grafika...boooze :roll:
2600 nie je bohvieaka vyhra.....od tej grafickej moc necakaj....ja mam nieco podobne ako ty(stroj) len s AMD AX2 5000+ a X1950Pro...vsetko medium na 1280x960 bez AA to bezi uplne v poho
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

mamutv - jednemu tu pomohlo nahodenie poslednych ovladacov na ATi kartu ;) skus to tiez tak.. ako 2600 nie je ziadne terno, ale rozhodne to neni ani na LOW details so sekanim...
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

mamutv napísal:pomozete mi prosim vas...moja zostava PC:
:Intel Core 2 Duo 1.66
:ATI RADEON 2600 Pro 256MB
:RAM 2GB

a moja otazka znie ze preco mi nejde Crysis na vacsich detailoch....lebo mam vsetko na low a 800x600 a aj tak to trochu seka...nechapem tomu...
cim to moze byt??zeby este Crysis nebol doladeny??? :(
PS:nechcem sa vychvalovat...
1. nedoladena hra
2.slaba grafa na tuto hru
3. procesor taktiez nie velmi vhodny pre tuto hru
4. skus vycistit system, a ked ho mas nahodeny viac ako pol roka, tak reinstall
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

mamutv napísal:tebe je co chlapec moj...ved 2600 pro neni slaba grafika ty!!!
2600 je uplne ho<censored>, totalny odpad, chybny krok kazdeho, kto si ju kupil, nic viac sa k nej neda dodat. Tvoj procak je podpriemerny. Umy si oci a pozri si chart:

http://www23.tomshardware.com/graphics_ ... &chart=318

kde je Tvoja "silna" grafika a uz sem radsej nepis. Pre ludi co si myslia ze 2600 je good vga, NENI a NEBUDE. Zato ze je nextgen z nej nerobi krala ani mid-range, ani low-endu. Je to len odpadova grafika pre ludi co vedia o HW len velmi malo, alebo uplne nic.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mamutv: Radeon 2600 je na Crysis slabucka zostava, s tym si mozes zahrat tak starsie hry, ale urcite nie Crysis a uz vonkoncom nie na DX10.
3r1k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 3r1k »

3r1k napísal:Spustim to na Ati Radeon 9600, 1GB RAM a AMD 1.61 GHz ? :mafia: Postaci mi aj 640x480 a vsetko low :mnam:
Šu-Do napísal:nespustis
Tak si predstav, ze spustim 8)
800x600, vsekto low(ani sa vacsie nada dat...) :(

No mam problem s tou pasazou, kde mam vyliezt na tie kamene...
BTW, hram to tak, ze sa stale zakradam a potom tych korejcov bijem zo zadu s pestami :lol:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

vyliezt na kamene? no neviem neviem vsak uz na samom zaciatku s jesterom pomocou nanosuitu nastavenom na STRENGHT to zvladas.. snad ta to nemusi zakazdym vodit za rucicku ze teraz pouzi toto a sprav to takto. Tato hra ma zaujala predovsetkym svojou variabilitou a slobodou rozhodovania pri akcii. 4x som to demo presiel a zakazdym som na to isiel inak.. a zakazdym ma to aj bavilo. Nanosuit je celkom podarena vecicka, ale zatial som necitil potrebu vyuzivat jeho vlastnost pre rychlost.
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

no na mojej zostave C2D E4400 2ghz,2 gb ram,x1950pro 256mb mi to ide takto:textury-high
objects detail-medium
shadows-medium
shader detail-medium
voda-high,ostatne efekty tiez na high v rozliseni 1280x1024 0AA asi tak 20-25fps,padne mi to na 15 fps jedine pri tej zmrznutej lodi,ovladace mam 7.6 a ziadne problemy s tym nemam,beta mi sla tiez dobre

BTW na www.crysis.sk maju na stiahnutie dx10 v xp a asi to ide,lebo som uz videl porovnanie high a very high na xp,skoda ze dx10 grafu budem mat neskor,nemozem to odskusat teraz :( inak,velmi ma to bavi,dobre hra :D

EDIT:no a kamaratovi to na zostave C2D E6850@3,8ghz,2gb ram,8800GTS 320 bezi vsetko na high,rozlisenie 1280x1024 a 16AA,bez akehokolvek sekania vdx9,z toho mi vyplyva,ze tato hra je asi narocnejsia na procak ako na grafiku :shock:
mamutv
Light Star
Light Star

Dakujem Vam za odpovede..... :)
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

no ja mam tiez C2D E4400 2ghz,2 gb ram, ale grafiku 7600GT, hram to na rozliseni 1024 a detaili vsetko high okrem tienov, tie mam low a je to dobre hratelne :) ale neviem kolko fps
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hh mne to ide na A64 3000+, 2GB RAM, GF 6600 256RAM, WIN XP na 1024 low-medium :) taze som celkom spokojny :D
romerot
Star
Star

Daggertail napísal:BTW na www.crysis.sk maju na stiahnutie dx10 v xp a asi to ide,lebo som uz videl porovnanie high a very high na xp
EDIT:no a kamaratovi to na zostave C2D E6850@3,8ghz,2gb ram,8800GTS 320 bezi vsetko na high,rozlisenie 1280x1024 a 16AA,bez akehokolvek sekania vdx9,z toho mi vyplyva,ze tato hra je asi narocnejsia na procak ako na grafiku :shock:
No neviem kde to zobrali ale DX10 v XP nejde cize to je zas nejaky BLABOL ... a necuduj sa ze to kamosovi ide dobre Crysis je narocna hra na CPU ale aj na VGA !!! 8) Nech to skusi pod DX10 ci mu to nesekne ?!
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

To on tu blábolí, nikde tam na crysis.sk nie je napísané že je to DX10 pre XP, je tam iba že ti to odomkne VERY HIGH aj pre XP, nie len pre Vistu.

Citovanie z crysis.sk:
Very High na Windows XP

Pokiaľ máte dosť silný počítač na to, aby ste demo Crysis spustili na very high detailoch a nemáte Windows Vista, ktorý je k tomu potrebný, mám tu pre Vás riešenie. Stačí, keď si stiahnete súbor Very_High_XP.zip, rozbalíte ho, a všetky rozbalené súbory prekopírujete do zložky :
C:/Program Files/Electronic Arts/Crytek/Crysis SP Demo/Game/Config/CVarGroups.

Nezabudnite si predtým pre istotu zazálohovať pôvodné súbory!
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

S tou optimalizáciou to nie je až také tragické, minimum chce hra 256MB GeForce 8600, ja mám 6600, hrám všetko na minime, 800x600. Žiadna výhra, ale ide to plynulo, čo o takom Rainbow Six Vegas som povedať nemohol.

Inak perfektná hra, čakal som že to bude ďalší Far Cry, čiže hra len o parádnej grafike, ale hrá sa to parádne a človek sa vždy dostane do inej situácie.
Už sa teším na full, len dúfam že bude to nebude mať 20GB :D
romerot
Star
Star

Paul napísal:To on tu blábolí, nikde tam na crysis.sk nie je napísané že je to DX10 pre XP, je tam iba že ti to odomkne VERY HIGH aj pre XP, nie len pre Vistu.
No jo ale VERY HIGH v Crysis ZNAMENA pouzit DX10 cize je to dost diskutabilne!
Napísať odpoveď