Prava a lava strana mozgu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som ju prv videl točiť sa v protismere, vymeniť smer sa mi podarilo pozrením sa na odraz jej nohy v dlážke. Šlo to na prvý raz a potom aj naspäť. :)
danny707
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danny707 »

:D perfektne.. viem si medzi smermi prepinat, ale podla mna by sa mala tocit v smere hod. ruciciek, pretoze tien ktory robi nohou by sa pri opacnom toceni zobrazoval az za nou, a nie vpredu (dufam ze chapete ako to myslim.. :))
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

to je obycajny GIF obrazok tak neviem co tu tolko saskujete, po nejakom case sa ta holka zacne totcit do druhej strany...a ked sa nato budete pozerat vkuse tak sa vam to bude prelinat :wink:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

V smere hodinovych. :wink: Skusal som zapojit fantaziu aj rozne ine veci ale nic sa nestalo, nechapem ako sa moze niekomu slecna tocit naopak.

edit: a sheep to vyriesil. :D
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Explo!D napísal:V smere hodinovych. :wink: Skusal som zapojit fantaziu aj rozne ine veci ale nic sa nestalo, nechapem ako sa moze niekomu slecna tocit naopak.
Mne sa točí protismeru hodinových ručičiek, ale keď sa sústredím iba na nohy v tej fáze, keď je tá noha, čo sa viac otáča v strede, tak sa môže točiť aj naopak (lebo nie je jasné, či je vpredu alebo v zadu). Skús to pozerať v nejakom programe, kde si môžeš tie políčka odkrokovať (asi sa to dá aj napr. v XnView).
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja neviem ale ked to pozeram na tej stranke..robí čo robím a stále sa mi točí v smere hodín :?
blaydy-036
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blaydy-036 »

ono to fakt funguje. :cry:
najskor sa mi slecna zacala tocit tocit v smere hod. ruciciek. Potom som sa pozorne zadival na text vpravo, pricom ciastocne som vnimal aj obrazok. No a cuduj sa svete, obrazok sa zrazu zacal tocit opacnym smerom.

Skuste to, ak ste to este neskusali a dajte vediet.
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

chrono napísal:Mne sa točí protismeru hodinových ručičiek, ale keď sa sústredím iba na nohy v tej fáze, keď je tá noha, čo sa viac otáča v strede, tak sa môže točiť aj naopak (lebo nie je jasné, či je vpredu alebo v zadu). Skús to pozerať v nejakom programe, kde si môžeš tie políčka odkrokovať (asi sa to dá aj napr. v XnView).
Hej hej presne, da sa predstavit aj napr ze je otocena chrbtom a robi take polobluky doprava dolava...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

robbiee:Presne toto sa mi podarilo :D Vždy, keď mala nohy v jednej línii (keď nerozoznáš, či je vpredu alebo vzadu), tak sa obratila a šla opačným smerom, či stále ten jeden obluk dokola tam a nazad. :x
A ja som chcel, aby sa točila
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

dpc.. stale v smere... kamos co tu je hovori ze v protismere... a hada sa so mnou.. :D no ja skapem.. kukame na ten isty obrazok a kazdy to vidime inak..
Napísať odpoveď