Crysis

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DaNiX64
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DaNiX64 »

Nejake moje videa:

- Crysis explosion - Toto robim skoro furt, paci sa mi to :D moja oblubena cinnost
- Crysis - BUG !!! - Tree
- Crysis - BUG !!! - Shadow

Crysis destructions:

alebo si to video mozte stiahnut z Upnito.sk (DivX | 640x480 | 6:15 | 98,5 MB)

graficke nastavenia boli na 1024x768 vsetko na high okrem objects detail, shadows a shaders (inak to hram na 1280x1024) Nahravane cez Fraps 2.9.2 build 6725; mam X1950 GT
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

H@wk: Super sci-fi pribeh, ktory nemozes este hodnotit, kedze nie je vydana plna verzia hry a nevies presne co sa bude diat, maximalne tak tusis podla dema a podla toho co si sa docital na internete. Grafika je mozno pekne, ale do foto jej este dost chyba, ale co z toho, ked si tuto grafiku dokaze vychutnat len zlomok ludi. Hier s prescriptovanymi AI tu uz bolo a toto zrejme nebude vynimka, mozno bude viacej modelovych situacii, ktore sa budu rozne opakovat. Vozidla v hre tu uz boli, ci je to BF1942, BF2, CoD:UO a ine hry... System vylepsovania zbrani prisiesol BattleField, takze opat nic prevratne. Specialny oblek priniesol Prehistorik 2 v roku 1993, takze tato featurka je stara dobrych 14 rokov a ak to vidis prvy krat, tak si evidentne zaspal dobu a gratulujem ti k objaveniu niecoho takeho. Navyse som nikde nepovedal, ze sa mi nepaci grafika. To co sa mi nepaci je, ze ta grafika nie je suca hw narokov. Odohrat 1200 hodin v BF2 nie je umenie, je to dokaz toho, ze niekto ma v praci dostatok volneho casu alebo je kumomrd, ktory nema kamaratov a len sedi pri PC. Ty si ktory z tychto dvoch moznosti???
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

hojko napísal:H@wk: Super sci-fi pribeh, ktory nemozes este hodnotit, kedze nie je vydana plna verzia hry a nevies presne co sa bude diat, maximalne tak tusis podla dema a podla toho co si sa docital na internete. Grafika je mozno pekne, ale do foto jej este dost chyba, ale co z toho, ked si tuto grafiku dokaze vychutnat len zlomok ludi. Hier s prescriptovanymi AI tu uz bolo a toto zrejme nebude vynimka, mozno bude viacej modelovych situacii, ktore sa budu rozne opakovat. Vozidla v hre tu uz boli, ci je to BF1942, BF2, CoD:UO a ine hry... System vylepsovania zbrani prisiesol BattleField, takze opat nic prevratne. Specialny oblek priniesol Prehistorik 2 v roku 1993, takze tato featurka je stara dobrych 14 rokov a ak to vidis prvy krat, tak si evidentne zaspal dobu a gratulujem ti k objaveniu niecoho takeho. Navyse som nikde nepovedal, ze sa mi nepaci grafika. To co sa mi nepaci je, ze ta grafika nie je suca hw narokov. Odohrat 1200 hodin v BF2 nie je umenie, je to dokaz toho, ze niekto ma v praci dostatok volneho casu alebo je kumomrd, ktory nema kamaratov a len sedi pri PC. Ty si ktory z tychto dvoch moznosti???
1.: Ukaz mi hru , ktora ma okrem crysisu v sebe to vsetko co si vymenoval
2.:Ja som student ktory ma vela volneho casu takze ani jedna z tvojich moznosti ;)
btw furt tocis stale to iste dookola ... zrejme len preto , ze tebe crysis na max nejde a potrebujes si to tu vykompenzovat :D pretoze to co tu taras ty z tebou nezdiela nikto iny.
edit: crysis nieje len o tych screenoch co si sem postol , ide o to ze vsetko sa tram deje v realnom case , ci odlesky vody alebo tiene v lese a preto su naroky vyssie ale to ty zrejme nechapes kedze tebe ide LEN o rozdiel medzi dvoma screenami
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Crysis moze byt pekny a jedno s druhym, ale hojko ma pravdu. Co z toho, ked si to zo 100 ludi zahra 30? Velke H.
xH4wK

p4ra napísal:Crysis moze byt pekny a jedno s druhym, ale hojko ma pravdu. Co z toho, ked si to zo 100 ludi zahra 30? Velke H.
Zahra si to kazdy kto ma na dnesnu dobu priemerny pocitac , a na MAX si to zahra 30 zo 100 ludi. ;) (Kamos ma 3 roky stare PC a ide mu to na Low-Med)
Zvysok som napisal vyssie.
K|OZZY
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K|OZZY »

najviac som zvedavy na MP kaslem na singlac :)
konipasek88
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa konipasek88 »

hmm to je ta dnesna mladez ktora hru hodnoti jedinym kriteriom a tym je grafika .
Urcite kazdy pozna hru MAFIA na dnesnu dobu uz zastarala grafika ale presiel som tu hru asi 19x a stale ma bavi ... super hratelnost super pribeh grafiku nepotrebujem

Half-Life 1 : grafika stara ... hratelnost skvela a takisto aj vsetko ostatne .

KnightOnline : grafika katastrofalna :D ale lepsi PvP system v ziadnej onlinovke nenajdete ...

hratelnost > grafika

co tym chcem vlastne povedat . Asi tolko ze nech ma hra aj slabsiu grafiku pokial to dokaze vyrovnat hratelnostou, atmosferou pripadne story tak je ta hra zabavnejsia ako hra ktora ma sice perfektnu grafiku ktoru vsak plno ludi vdaka skvelej hardwarovej narocnosti ani neuvidia resp. uvidia ale v nehratelnej podobe s plnou prdelou bugov a katastrofalnou hratelnostou.

Vyrobcovia sa tejto dobe zaoberaju hlavne vizualnou strankou produktu ako samotnou hratelnostou a to je chyba
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

najlepsie bolo ako som zo svahu pustil na jeep tie klady co boli hore a buchli do jeepu a ten vybuchol tak to ma dostalo :lol:
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

Ach uz ukoncite toto pisanie co je dobre a co nie. Zhodnime sa na tom ze na FULL si to zahra len velmi malo ludi a ostatny to odohraju tak ako to bude vyhovovat im. A nie pisat uz asi 100 prispevkov takych co sa takmer samotnej hry netikaju :? Aj tak vyvoj uz nezmenime tak naco tu tarat co je dobre a co nie aj tak si to spravili a budu robit tak ako chcu oni ! (Crytek)
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

První čtyři recenze Crysis ve světě
Její světově první recenzi zveřejnil německý časopis PC Action, který Crysis dal 92%. K této známce došel odečtem procent od 100 (mimochodem trochu zvláštní způsob, neboť mnozí včetně nás spíš berou za základ průměr 50 a k němu přičítají za klady nebo odečítají za zápory). Nejvíce bodíků strhly občasné problémy s umělou inteligencí a dále se nelíbila přílišná monotónnost pár levelů, moc příkrá křivka učení se hry a krapet slabší multiplayer. Za největší devizy považuje PC Action mnoho variací postupu a že jde o neuvěřitelné vzrušující zážitek. Další přední magazíny našich západních sousedů, GameStar a PCGames shodně sáhly po 94%.

OK, můžete předešlému odstavci nedůvěřovat s podezřením, že Němci prostě jen přejí Němcům (vývojáři z Cryteku sídlí ve Frankfurtu). To by se však dnes nesměla objevit druhá recenze v asi nejprestižnějším papíráku, v americkém PC Gameru, který hře udělil dokonce 98% a verdikt: "Předurčeno k tomu stát se klasikou, Crysis je kreativním a technologickým divem, který dává zapomenout na všechny ostatní střílečky z letošního roku." Shrnujeme důvody:
KLADY - grafická nádhera; vtahující otevřený svět s nepředvídatelnou nelineární hratelností; správně vložená příběhová linie; důraz na detaily; multiplayer; editor map.

ZÁPORY - umělá inteligence vetřelců není tak úžasná jako u severokorejských vojáků; nepřátelé někdy snesou moc zásahů; pár drobností
Dokončení singleplayerové kampaně Crysis má zabrat kolem 12 hodin, což je myslím tak akorát, dvojnásobek Call of Duty 4. Zajímavostí je, že čtenáři PC Gameru dostali jako bonus jednu multiplayerovou mapu a tutoriál o tvorbě v editoru. Z českých papermagů hru zhodnotí nejprve (Bludr ve) SCORE, neboť jeho příští číslo s "krizovou" obálkou vyjde přibližně ve stejné době jako plná verze (16.11.).
games.tiscali.cz
xH4wK

Joker napísal:První čtyři recenze Crysis ve světě
Její světově první recenzi zveřejnil německý časopis PC Action, který Crysis dal 92%. K této známce došel odečtem procent od 100 (mimochodem trochu zvláštní způsob, neboť mnozí včetně nás spíš berou za základ průměr 50 a k němu přičítají za klady nebo odečítají za zápory). Nejvíce bodíků strhly občasné problémy s umělou inteligencí a dále se nelíbila přílišná monotónnost pár levelů, moc příkrá křivka učení se hry a krapet slabší multiplayer. Za největší devizy považuje PC Action mnoho variací postupu a že jde o neuvěřitelné vzrušující zážitek. Další přední magazíny našich západních sousedů, GameStar a PCGames shodně sáhly po 94%.

OK, můžete předešlému odstavci nedůvěřovat s podezřením, že Němci prostě jen přejí Němcům (vývojáři z Cryteku sídlí ve Frankfurtu). To by se však dnes nesměla objevit druhá recenze v asi nejprestižnějším papíráku, v americkém PC Gameru, který hře udělil dokonce 98% a verdikt: "Předurčeno k tomu stát se klasikou, Crysis je kreativním a technologickým divem, který dává zapomenout na všechny ostatní střílečky z letošního roku." Shrnujeme důvody:
KLADY - grafická nádhera; vtahující otevřený svět s nepředvídatelnou nelineární hratelností; správně vložená příběhová linie; důraz na detaily; multiplayer; editor map.

ZÁPORY - umělá inteligence vetřelců není tak úžasná jako u severokorejských vojáků; nepřátelé někdy snesou moc zásahů; pár drobností
Dokončení singleplayerové kampaně Crysis má zabrat kolem 12 hodin, což je myslím tak akorát, dvojnásobek Call of Duty 4. Zajímavostí je, že čtenáři PC Gameru dostali jako bonus jednu multiplayerovou mapu a tutoriál o tvorbě v editoru. Z českých papermagů hru zhodnotí nejprve (Bludr ve) SCORE, neboť jeho příští číslo s "krizovou" obálkou vyjde přibližně ve stejné době jako plná verze (16.11.).
games.tiscali.cz
:smt023 pekne pekne ... napodobne rozmyslam o crysis aj ja...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

.. skvely pribeh ktoru tu este nebol? No neviem nejaky originalny pribeh u FPS si celkom predstavit neviem. Sice su ludia ktori za najlepsi pribeh pisali hry ako counter strike a pod, tak pre tych musi byt pribeh Crysis priam onaniou :D

.. ja obvykle pribeh hodnotim az po tom co ho absolvujem :)
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

No podla mna bol najlepsi pribeh prave u hry poldu a far cry a u crysis mal by byt ciez dobry necham sa prekvapit a casopisi zasadne necitam tam to ide tak kto da viac ten ma lepsiu recenziu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

H@wk: Hier s dobrym pribehom tu bolo uz strasne vela, takze nema vyznam to nemovat. Azda ti staci spomenut napriklad Half-Life, ktory som v zivote nehral, dalej su to adventurky, ci uz spominany Polda, Atlantis, Silent Hill dalej napriklad hra Mafia, The Godfather, Splinter Cell, Hitman, legendarny Medal of Honor a najma jeho vylodenie v Normandii, Deus Ex 2 atd... Hry, ktore mali svoju originalitu tu uz davno boli, ci to bol Transport Tycoon, Sims, Sim City, Hitman, Commandos, Diablo, Metal Gear Solid, UFO, UT, Operation Flashpoint, CS, Dune 2, Max Payne, Mafia, World of Warcraft atd... Cim je originalny Crysis okrem toho, ze poskytuje DX10 grafiku, ktoru bude coskoro poskytovat vacsina hier, hmm???

Crysis mi pojde, toho sa nebojim, ale takyto zaner hier nehravam, takze ma viacmenej ani nezaujima. Chces mi snad povedat, ze v inych hrach sa veci ako odlesky vody a tiene nedeju v realnom case ale az s minutovym odstupom, teda prebehnem cez les, otocim sa a o minutu vidim svoj tien???

Co je podla teba priemerny pocitac a na akej grafike (rozliseni + AA) si to na tomto priemernom pocitaci zahram??? Budem tam mat aj tie tebou spomenute odlesky a tiene, ktore tak vychvalujes???
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Ok hojko poviem ti co crysis ma a nema, podla toho co som zatial hral...

Tak naprilad - cestu postupu si volis sam, mas neurekom moznosti ako to spravit - tomuto sa priblizuje Deux Ex ale iba scasti, pretoze v Deux Ex si mal na vyber z 2 alebo maximalne 3 volieb cesty... V crysise, mozes pouzit X sposobov ako danu misiu prejst, niesi nuteny ist nejakou nascriptovanou scenou - ako napr. v call of duty, - cize velka miera nelinearity v misiach

Mas ingame mozsnot upgrade zbrani, nasadenie tlmica, optiky, zmena municie,... toto bolo vo vacsine hier ale tu je dovedene k dokonalosti...

Nanosuit v takej podobe ako je tu nebol este nikde, prave od neho zavisi zvolena strategia tvojho postupu...

Pri zakradani mi to trosku pripomina splinter cell... ale tu je to okorene aj o poriadnu akciu a efekty

Jednym slovom crysis ma originale aj neoriginalne prvky ktore su vynikajuco zmixovane do jedneho super celku a spolu tvoria hru s vynikajucou hratelnostou...

Povedz mi hru, v ktorej prestrelis pneumatiku auta, ktore sa vali na teba, nasledkom coho sa prevrati, pridas si na sile, preskocis auto, vo vyskoku zastrelis vodica, po dopade sa otocis, strelis do nadze a auto v pohybe pred tvojimi ocami efekte a realne exploduje...

Nehovoriac o tom ze Cryengine je revolucny engine, ktory uz teraz pouzivaju rozne firmy pre svoje stavebne prezentacie a ine obchodne a neobchodne ucely...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

mystique: Napriklad Mafia :wink: Vybuchy aut su v hre bezne, ci je to Battlefield, Halo a ine... Ty mi teraz povedz kto vsetko a na aky konkretny ucel pouziva Cryengine.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Francúzka spoločnosť IMAGTP, ktorá sa špecializuje na virtuálnu architektúru (IMAGIN3D) uverejnila 3,5 minútové video zobrazujúce CryEngine 2. Video si môžete stiahnuť vo vysokej kvalite, alebo si ho pozrieť priamo cez prehliadač v nižšej kvalite.

Engine, na ktorom beží Crysis bude najnovšie použitý aj vo vojenskej hre Vigilance, ktorú vyvíja Harrington Group. Hra bude slúžiť na cvičenie vojakov pri detekcii výbušných zariadení. Zatiaľ to vyzerá tak, že hra nebude dostupná pre verejnosť, ale bude predaná niektorej vojenskej organizácii.

Develop Magazine uviedol, že Crytek licencoval svoj engine CryENGINE 2 dalšej vzdelávacej inštitúcii. Jedná sa o nemeckú Games Academy, v ktorej vyučujú zamestnancov pre herný priemysel.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mystique napísal:A vypada to tak ze som sa trafil aj s predbeznym hodnotenim podla dema nad 90 percent... Skuste mi vymenovat 5 hier ktore za tento rok dostali tak vysoke hodnotenie...
Bioshock
FIFA08
Halo3
World in Conflict
Forza Motorsport2

:-P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

mystique: Prepac, tvoju otazku ohladom hodnotenia som si nevsimol, takze tu mas odpovede: PC alebo vratane konzoloviek. Rozhodne je tam toho dost ;) Vymenoval si jednu hru, kto vie kedy vobec bude vydana. Takze velku dieru do sveta to nespravilo, najma ked si to porovnam s uspechom Unrean enginu.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

t0m4s3 napísal:FIFA08
Ak myslis next-gen verziu pre XBOX360 tak suhlasim... na PC dalsi +01 rocnik, ak nepocitame Be A Pro mod.

Rozdiely v DX10
1) Better water! It looks way-way better than any DX9 mode (even DX9/10 emulation with .cfg cvar files).

2) Ignoring Sunrays, the Lighting is actually alot better in terms of how it "illuminates" objects. The trees have a better definition in their colour due to the sun. DX9 trees looked way too green and artificial. DX10 shader model 4 used the "andrea hemoglobin" type shading to allow for more realistic shading and coloring of objects in different lighting levels.

3) Skin is ever so slightly different in that a real close up will prove that skin from DX10 has now been given a permiable light diffusion skin. I.E. try putting a thumb on the end of a flash-light (torch for brits tongue) and your thumb will immuninate a pinkish glow. This can be seen in DX10 with the skin of other characters in bright light. But like i said, not really noticable.

4) The biggest let down for DX10 is that it must be used on Vista. If it was not for this, and you could run it in XP, anyone with DX10 cards would be running crysis in DX10. A recent comparision on dx9 "high settings" on vista and XP showed a huge 40% drop in framerate under Vista. Vista alone is the culprit for "slow-downs" of Crysis and this is made ever worse running the game in DX10 because of the few extra graphical enchancements DX10 brings to the table.

5) Destroyable environment in Multiplayer.
Napísať odpoveď