Preco mladych ludi nebavi zivot???
Preco mladych ludi nebavi zivot???
Chcel by som sa spytat ze preco mladych ludi nebavi zivot viac kamaratov som sa pytal rozne veci az sme dosli k tomu ze s co ked zomres a oni na to ze nevadi my to aspon bude pokoj dako ich prestal bavit zivot v tomto obdobi a mna tiez daka kriza alebo co
Co si o tom vy myslite bavi vas zivot ????
Co si o tom vy myslite bavi vas zivot ????
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze ked si zoberies par dobovych faktorov, tak si na otazku zodpovies aj sam.
Len pre info, depresia sa stane [stala?] najrozsirenejsou chorobou ludstva v dohladnej dobe a jej "mortality ratio" je niekolko krat vyssie ako "mortality ratio" cukrovky, rakoviny a inych civilizacnych ochoreni.
Mozem Ti nacrtnut par z tych co ma napadli:
- ludia nemaju skutocne existencne starosti [tym padom sa nezamyslaju nad samotnou existenciou, cize nemaju ani existencialne problemy]
- vo velmi skorom veku clovek vyskusa vsetky radosti zivota a tak potom uz len mechanicky preziva
- hlboka socialna priepast medzi jednotlivymi vrstvami ludi - jednoducho povedane tych chudobnych to proste nebavi len zivorit, zatial co nejaky superbohac zije v dostatku
- vsetko sa deje prilis rychlo, clovek zaostal za evoluciou, ktoru sam sposobil a teraz nestiha...
atd. atd. atd.
Len pre info, depresia sa stane [stala?] najrozsirenejsou chorobou ludstva v dohladnej dobe a jej "mortality ratio" je niekolko krat vyssie ako "mortality ratio" cukrovky, rakoviny a inych civilizacnych ochoreni.
Mozem Ti nacrtnut par z tych co ma napadli:
- ludia nemaju skutocne existencne starosti [tym padom sa nezamyslaju nad samotnou existenciou, cize nemaju ani existencialne problemy]
- vo velmi skorom veku clovek vyskusa vsetky radosti zivota a tak potom uz len mechanicky preziva
- hlboka socialna priepast medzi jednotlivymi vrstvami ludi - jednoducho povedane tych chudobnych to proste nebavi len zivorit, zatial co nejaky superbohac zije v dostatku
- vsetko sa deje prilis rychlo, clovek zaostal za evoluciou, ktoru sam sposobil a teraz nestiha...
atd. atd. atd.
Nevedia si najst to co ich bavi, a co ich naplna. aj chyba je to, ze vacsinu mladych ludi ovplivnuje EMO... Hudba ale hlavne styl zivota- to je podla mna chyba, a vela ludi sa na to namotalo..
Dalsia vec, ze maju osobne problemy. Rodina, kamarati, laska, skola.. je na nich vyvijany psychicky napor, ktory nedokazu s tym este mladym mozgom prekonat. lebo neprezili vela veci v zivote..Hladaju pokoj, a potom beru drogy, piju, a neskor to moze skoncit smrtou..
Dalsia vec, ze maju osobne problemy. Rodina, kamarati, laska, skola.. je na nich vyvijany psychicky napor, ktory nedokazu s tym este mladym mozgom prekonat. lebo neprezili vela veci v zivote..Hladaju pokoj, a potom beru drogy, piju, a neskor to moze skoncit smrtou..
-
jin
VIP
IZZi-BA: Kurnik kým som to dešifroval, tak osm sa aj zapotil 
K téme - Život ich ako taký neprestáva baviť, iba nastáva kríza v tom, že človek nevidí náplň svojho života, nemá žiadne výrazné ciele, žije zo dňa na ďeň...tento livestyle môže človeku vyhovovať, no nie dlhodobo. Ako už načrtol uplink ľudia začínajú v dôsledku absencie existenčných problémov uvažovať nad existenciou samotnou, no mnohí ľudia dochádzajú k veciam, ktoré ich neposunú niekam ďalej, ale im to spôsobí iba ďalšie otázky a tie ďalšie atď atď....
//Edit: http://www.hojko.com/ked-vas-prestava-b ... ht=%9Eivot podobná téma.
K téme - Život ich ako taký neprestáva baviť, iba nastáva kríza v tom, že človek nevidí náplň svojho života, nemá žiadne výrazné ciele, žije zo dňa na ďeň...tento livestyle môže človeku vyhovovať, no nie dlhodobo. Ako už načrtol uplink ľudia začínajú v dôsledku absencie existenčných problémov uvažovať nad existenciou samotnou, no mnohí ľudia dochádzajú k veciam, ktoré ich neposunú niekam ďalej, ale im to spôsobí iba ďalšie otázky a tie ďalšie atď atď....
//Edit: http://www.hojko.com/ked-vas-prestava-b ... ht=%9Eivot podobná téma.
-
bolek
Guru
Podľa mňa je to spôsobené dobou, aká je. Kedysi boli tiež ľudia, ktorí prežívali krízu, nebavil ich život, lenže v poslednej dobe akosi viac o nich počujeme. Začalo to byť nejaké v kurze rozprávať o svojich problémoch, zamýšľať sa nad samovraždami...A čoraz viac ľudí - najmä mladých - tomu podľahlo. Možno je to spôsobené životným štýlom, aký je. Stále sa za niečím hnať, niečo dokázať a potom prichádza na človeka kríza, že fajn, mám všetko, po čom som túžil, ale vnútorne som prázdny...
Mňa život baví, veľmi. Prežívam teraz veľmi šťastné a celkom úspešné obdobie, ale keby aj nie, nejdem sa hneď zabíjať a utápať v žiali. Problémy boli, sú, aj budú, tak radšej ich treba riešiť, ako sa pred nimi schovávať...
Mňa život baví, veľmi. Prežívam teraz veľmi šťastné a celkom úspešné obdobie, ale keby aj nie, nejdem sa hneď zabíjať a utápať v žiali. Problémy boli, sú, aj budú, tak radšej ich treba riešiť, ako sa pred nimi schovávať...
-
Runes
Addict
huh nece sa mi to citat cele lebo neni casu takze mozno dam prispevok odveci ale podla mna to je tym ze ja mam teraz 22 a ked som mal cca 10-15 tak sme behali po vonku za loptou pripadne bikovali nebola skoro ziadna agresia medzi nami proste klasicke detstvo ako z knihy dneska tie decka sedia na lavicke seci mobily v ruke z ktorich ide povacsinou hip hop pri nohach flasa vo vacku cigarety heh proste su uplne divne tie decka a nebavi ich zivot lebo nemaju ziadne zaluby akurat tlstnu ked maju zabehnut 200m tak nevladzu proste dnesna mladez je totalne out tvari sa drsne gangstersky a nic ich nezajima cize ich zivot nema ziaden smer cize ich nebavi asi som to trosku doplietol ale da sa to pochopit ze 
mas uplnu pravdu , k+ sak u nas na sidlisku hrame futbal akurat ja s kamosmi a ostatny ked sa prejdem tak vsade kuria hulia piju. hroza.Runes napísal:huh nece sa mi to citat cele lebo neni casu takze mozno dam prispevok odveci ale podla mna to je tym ze ja mam teraz 22 a ked som mal cca 10-15 tak sme behali po vonku za loptou pripadne bikovali nebola skoro ziadna agresia medzi nami proste klasicke detstvo ako z knihy dneska tie decka sedia na lavicke seci mobily v ruke z ktorich ide povacsinou hip hop pri nohach flasa vo vacku cigarety heh proste su uplne divne tie decka a nebavi ich zivot lebo nemaju ziadne zaluby akurat tlstnu ked maju zabehnut 200m tak nevladzu proste dnesna mladez je totalne out tvari sa drsne gangstersky a nic ich nezajima cize ich zivot nema ziaden smer cize ich nebavi asi som to trosku doplietol ale da sa to pochopit ze
-
Digital
Guru
No to je problem , ale zmenit sa to bohužial nedá. Ved kedy sa viac zabavíš , ked pijes a hulis alebo ked hras futbal alebo sa bicyklujes... Aj ja radsej preferujem napr. to bikeovanie ale urcite sa viac zabavam pri nejakom opájaní. Podla mna neriesitelný problémmatko888 napísal:mas uplnu pravdu , k+ sak u nas na sidlisku hrame futbal akurat ja s kamosmi a ostatny ked sa prejdem tak vsade kuria hulia piju. hroza.
-
Soviet
Darca
Jo ani mňa extra tento život nebaví
Ako som aj pár kamošom spomínal..radšej by som sa narodil o nejakých 20-30 rokov skôr keď si život ľudia naozaj užívali a nesedeli len pri PC alebo pive ..A možno to bude znieť krepo ale vždy som chcel umrieť ako milióny vojakov vo vojne..Bola by to česť a fakt si vážim čo pre nás urobili..Mnoho ľudí už tomu ani len nepričuchne a nezaujíma ich, že kde by boli (ak by boli) keby sa druhá sv. vojna neskončila porážkou nemcov .. Je to na dlhé rozmýšľanie,ale dnešná doba je fakt nanič...Aspoň podľa môjho názoru..
Deti su zhičkane, nič ich nebaví , nechcu sa dalej rozvíjat,a za to vsetko možu ich rodicia pretože ich neviedli k zodpovednosti a nevenovali im dostatok casu.Neviem ako ostatných ale mna baví každý jeden den, každá minutka lebo je to vzácne.Mne uplne stačí že zajdem do lesa teraz v jeseni a pokocham sa nadhernou prírodou, čerstvým vzduchom a nie ako tie dnesne deti.Von na prechádku "Mne sa nechce", pod na ryby "Bude tam nuda" nič ich nebaví iba pri počitaci a televizore sediet.A niet sa comu cudovat že ich to po case prestane bavit.Je to na zaplakanie