Miranda

Informácie o software, ankety...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pochopil by som, keby tie spravy boli pisane ked som online zo starsich klientov, napriklad ICQ 5.1 alebo co... Avsak to sa deje bez ohladu na klienta a len za stavu offline, takze ked som offline a neskor zapnem Mirandu, tak niektore spravy nepridu, je jedno ci je to posielane z Mirandy alebo ICQ, ci Trillianu, stava sa to tak ci tak. Aj som pravidelne updatoval ICQ plugin, ale vobec to nepomohlo.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hm, je to dost mozne, aj ked ja to nejak nepozorujem,zatial sa nikto neozval ze neodpisem... ja mam ale iny problemik.. pred tyzdnom som preinstaloval win,nahodil zalohovanu mircu nech nemusim furt nastavovat(takto som to spravil uz 3x predtym a vsetko ok) a robi mi taku vec,ze ludi co su online tak mi bud neukaze alebo ukaze invisible... zapnem qip a robi to iste..napr viem,ze kamoska je avaiable,na mirci ju vidim ako invis,na qipe ako IFA ze aj ked mi napise stale je offline..neviete co s tym? alebo len sibe celemu icq protokolu? ludia prejdime na jabber
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

hojko - tazko zistit, kedze ak sa kazdeho neopytas, ci nieco nepisal, nezistis:)
ale myslim, ze chodi adekvatny pocet sprav, ludi mam naucenych na email ked som offline alebo mobil, z tych co posielaju aj offline spravy sa este nikto nestazoval. teda u mna asi neblbne.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Maki.. ak som správne pochopil Tvoj problém, tak ten sa tu riešil na prelome 26. a 27. strany. Mne osobne pomohol nový ICQ plugin.. viď môj príspevok vyššie.

Príčina je v zmenenom ICQ protokole.. a možno aj hojkove problémy sú dozvuky zmeny tohto protokolu.. ale mne zatiaľ ide všetko, nikto sa mi nesťažoval. :) (mám mirandu 0.7.1 + vyššie pastnutý ICQ plugin)

Môj jediný problém je, že na ICQ ma napojí až asi na 5-6 pokus, niekedy sa neviem nalogovať ani 10-15min.. ale problém bude u môjho providera, lebo viac ľudí sa na toto sťažuje pri všetkých programoch.. miranda, qip, pidgin, trillian.. jedine klasické ICQ5/6 loguje bez problémov.
Maki
Darca
Darca

brm: jasne to je alternativa, ale ja pouzivam icq s7 & sss plugin nech mi zobrazuje aj invis ludi aspon tak na 60% a teraz to dako zblblo

skusim sa s tym pohrat asi
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ako to tu citam tak nechapem :) Mne sa podarilo svoju Mirandu vyladit uplne na hranicu dokonalosti. Mne vyhovuje, len vzdy spadne ked dam prijat subor do neexistujuceho priecinka, nejako ho nevie vytvorit :)
Ak chcete, tak ju sem mozem uploadnut, vyzera slusne, nic prehnane ani zanedbane.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

enter00: Vsak vidim, ked pride sprava, preco som neodpisal, ze sa nieco deje, pritom ziadne spravy od nich nemam. Plugin ICQ mam vzdy aktualny.
Maki
Darca
Darca

ja to vzdavam... pohladal som najnovsi icq+ plugin - robi to iste, dal som najnovsi icqJ plugin tak tam mi kamosku s ktorou sa akurat ako OFFLINE bavim nezobrazi... proste uzas.. vazne kaslem na cele icq asi, ked mi to robi este aj QiP tak asi nebude chyba v mirande ale v protokole
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Maki: Offline status zobrazuje pri starych ICQ klientoch, tusim ICQ 2001 ci 2003 alebo nieco take... Myslim, ze uz tu bolo o tom aj napisane nieco.
Maki
Darca
Darca

hej ale ta kamoska pouziva najnovsi qip a este pred 3 dnami mi ju zobrazovalo normalne... a zrazu bum a na mirande je invis,na qipe nic... a dneska uz na mirande offline... takze tak.. ja to nechapem.. a skusil som vsetky najnovsie icq pluginy...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Maki napísal:hej ale ta kamoska pouziva najnovsi qip a este pred 3 dnami mi ju zobrazovalo normalne... a zrazu bum a na mirande je invis,na qipe nic... a dneska uz na mirande offline... takze tak.. ja to nechapem.. a skusil som vsetky najnovsie icq pluginy...
A nema ta v invisible liste? Mozno ta chcela dat do visible listu a poplietla si to, aj take sa mi uz stalo...
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

GothaR: Mohol by si teda plz upnut tu mirandu? :)
Thx
Gothar
Moderátor
Moderátor

robbiee napísal:GothaR: Mohol by si teda plz upnut tu mirandu? :)
Thx
http://www.sendspace.com/file/gole9r tak tu je, nechal som tam iba icq, nie je problem nahodit aj jabber, pripadne irc, vsetko pekne spolupracuje, ma prijemne nerusive zvuky ako som uz pisal, vyzera slusne, nikto by sa za nu nemal hanbit :)
Maki
Darca
Darca

asi som prisiel nato cim to je a skoro som spadol zo stolicky... ono mi nezobrazuje ludi ktori ma neautorizovali... a nechapem preco.. to bola velka deviza aj mirci aj qipu... a nechapem co sa stalo.. vsetko fungovalo ok aj so starym pluginom a zrazu toto zacalo robit.. tak som myslel ze novy to vyriesi a hovno hovno zlata rybka,akvarium nebude... neviete co s tym? alebo ako by sa to dalo obist zasa?
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

problem je jednoduchy a robi aj mne :)

v icq mas maximalny pocet kontaktov 200.. ak pridavas uzivatelov naviac v Mirande (qip alebo inom okrem icq klasickeho) tak ti vzdy pridanim jedneho dalsieho noveho odoberie autorizaciu nahodnemu uzivatelovi v contact liste ;)

cize tak ako aj ja planujem - > spravim velke mazanie ludi ku ktorym sa moc neozyvam (alebo oni ku mne) lebo potom to robi len problemy.
Maki
Darca
Darca

no hej ale ja mam len 140... nechapem to..
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

tak skus si aj tie precistit ..
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

chyba, co tu bola pred tyzdnom je tu znova, neukazuje ani jeden kontakt online, predtym to bola chyba na strane servera a opravila "sa", teraz to snad za par hodin dopadne rovnako.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

NuSuey: Kde si sa dopracoval ku cislu 200 ludi??? Ja mam okolo 270 kontaktov a nic take som si nevsimol.
Maki
Darca
Darca

precistil som trosku.. vyzera to lepsie... ale nasiel som dalsi problemik... diakritika.. ked mi niekto posle spravu s diakritikou tak vsetko ok, ale ked ja - co sa stale raz za uhorsky rok tak to kodovanie je nejake posahane a nezobrazuje to korektne.. vie mi niekto helpnut?
Napísať odpoveď