Miranda
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pochopil by som, keby tie spravy boli pisane ked som online zo starsich klientov, napriklad ICQ 5.1 alebo co... Avsak to sa deje bez ohladu na klienta a len za stavu offline, takze ked som offline a neskor zapnem Mirandu, tak niektore spravy nepridu, je jedno ci je to posielane z Mirandy alebo ICQ, ci Trillianu, stava sa to tak ci tak. Aj som pravidelne updatoval ICQ plugin, ale vobec to nepomohlo.
hm, je to dost mozne, aj ked ja to nejak nepozorujem,zatial sa nikto neozval ze neodpisem... ja mam ale iny problemik.. pred tyzdnom som preinstaloval win,nahodil zalohovanu mircu nech nemusim furt nastavovat(takto som to spravil uz 3x predtym a vsetko ok) a robi mi taku vec,ze ludi co su online tak mi bud neukaze alebo ukaze invisible... zapnem qip a robi to iste..napr viem,ze kamoska je avaiable,na mirci ju vidim ako invis,na qipe ako IFA ze aj ked mi napise stale je offline..neviete co s tym? alebo len sibe celemu icq protokolu? ludia prejdime na jabber
Maki.. ak som správne pochopil Tvoj problém, tak ten sa tu riešil na prelome 26. a 27. strany. Mne osobne pomohol nový ICQ plugin.. viď môj príspevok vyššie.
Príčina je v zmenenom ICQ protokole.. a možno aj hojkove problémy sú dozvuky zmeny tohto protokolu.. ale mne zatiaľ ide všetko, nikto sa mi nesťažoval.
(mám mirandu 0.7.1 + vyššie pastnutý ICQ plugin)
Môj jediný problém je, že na ICQ ma napojí až asi na 5-6 pokus, niekedy sa neviem nalogovať ani 10-15min.. ale problém bude u môjho providera, lebo viac ľudí sa na toto sťažuje pri všetkých programoch.. miranda, qip, pidgin, trillian.. jedine klasické ICQ5/6 loguje bez problémov.
Príčina je v zmenenom ICQ protokole.. a možno aj hojkove problémy sú dozvuky zmeny tohto protokolu.. ale mne zatiaľ ide všetko, nikto sa mi nesťažoval.
Môj jediný problém je, že na ICQ ma napojí až asi na 5-6 pokus, niekedy sa neviem nalogovať ani 10-15min.. ale problém bude u môjho providera, lebo viac ľudí sa na toto sťažuje pri všetkých programoch.. miranda, qip, pidgin, trillian.. jedine klasické ICQ5/6 loguje bez problémov.
A nema ta v invisible liste? Mozno ta chcela dat do visible listu a poplietla si to, aj take sa mi uz stalo...Maki napísal:hej ale ta kamoska pouziva najnovsi qip a este pred 3 dnami mi ju zobrazovalo normalne... a zrazu bum a na mirande je invis,na qipe nic... a dneska uz na mirande offline... takze tak.. ja to nechapem.. a skusil som vsetky najnovsie icq pluginy...
http://www.sendspace.com/file/gole9r tak tu je, nechal som tam iba icq, nie je problem nahodit aj jabber, pripadne irc, vsetko pekne spolupracuje, ma prijemne nerusive zvuky ako som uz pisal, vyzera slusne, nikto by sa za nu nemal hanbitrobbiee napísal:GothaR: Mohol by si teda plz upnut tu mirandu?
Thx
asi som prisiel nato cim to je a skoro som spadol zo stolicky... ono mi nezobrazuje ludi ktori ma neautorizovali... a nechapem preco.. to bola velka deviza aj mirci aj qipu... a nechapem co sa stalo.. vsetko fungovalo ok aj so starym pluginom a zrazu toto zacalo robit.. tak som myslel ze novy to vyriesi a hovno hovno zlata rybka,akvarium nebude... neviete co s tym? alebo ako by sa to dalo obist zasa?
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
problem je jednoduchy a robi aj mne 
v icq mas maximalny pocet kontaktov 200.. ak pridavas uzivatelov naviac v Mirande (qip alebo inom okrem icq klasickeho) tak ti vzdy pridanim jedneho dalsieho noveho odoberie autorizaciu nahodnemu uzivatelovi v contact liste
cize tak ako aj ja planujem - > spravim velke mazanie ludi ku ktorym sa moc neozyvam (alebo oni ku mne) lebo potom to robi len problemy.
v icq mas maximalny pocet kontaktov 200.. ak pridavas uzivatelov naviac v Mirande (qip alebo inom okrem icq klasickeho) tak ti vzdy pridanim jedneho dalsieho noveho odoberie autorizaciu nahodnemu uzivatelovi v contact liste
cize tak ako aj ja planujem - > spravim velke mazanie ludi ku ktorym sa moc neozyvam (alebo oni ku mne) lebo potom to robi len problemy.