Čím radšej cestujete, vlakom či autobusom ?
Shark NX.. njn, ale ten kľud nie je spôsobený vlakom, ale traťou..
Aj keď ideš obyčajným IC/EC, tak na kvalitnej trati ako je BA - BRNO - PRAHA je to pohodička.. môžeš zaspávať. Na Slovensku takú trať máš asi jedine BA - TT - TN a neviem kde končí.. ale od ZA až po KE to je samá zákruta.. a pohodlie nie je až také.. aj keby bolo Pendolíno, tak to pekne trasie.. 
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak ma Moje GPS odchylkuerytrocyt napísal:Shark, maximálna traťová rýchlosť na ČD a ŽSR je 160 km/h. Pendolino 180 kilometrovou rýchlosťou na našich a českých tratiach ísť nemôže.
Ale nie fakt raz som siel tym rannym z BA do Prahy ... no a za brnom niejaky vlak strhol troleje ... cakali sme tam asi hodinu a Potom Kapitan vlaku Povedal ze se posnazi minimalizovat spozdeni ... no a vtedy siel na trati okolo 175+-5km/h
brm ano aj tratou ... ale ked ti vedla ICcka prefici normalny vlak tak to je trochu vacsi hluk ako v Pendoline
A pendolino je konstruovane na 240 ak sa nemylim len to trate nedovoluju
ja byvam v takej riti, kde vlak nepremava, tak mi nic ine nezostava ako vyuzivat autobus, vlak len strasne malokedy...moni19 napísal:ja cestujem len autobusom,ale vlakom by to bolo ovela jednoduchsie keby mi nejaky isiel z nitry priamo do martina:( ako tu uz niektori spominali-je tam viacej sukromia,miesta a hlavne to wc by sa mi dost casto hodilo
-
lekoklatik
VIP
-
papillonbubu
Expert
samozrejme ze cestujem castejsie autobusom, lebo vlakova siet nie je taka rozsiahla. ale urcite sa mi lepsie cestuje vlakom. vsade, kde mam na vyber volim vlak. je to rozhodne pohodlnejsie a bezpecnejsie. uz len pri tej predstave miesta, moznosti sa prejst a nakoniec aj wc nie je o com. nakolko som trochu vyssi, tak pri cestovani autobusom je to utrpenie. este ani autobus nevyde zo stanice a uz mi strpaju nohy, lebo si ich nemam kam dat 
Tiez vlak.
Len by ma zaujimalo, hlasovalo tu 29 ludi za Autobus a vdaka mojej lenivosti som nasiel jeden post, ktory nechtiac hlasoval za autobus a dvoch potencionalnych hlasovacov za bus, lebo im nic ine do ich dediny nepremava.
Ale seriozne, ake su dovody preco radsej cestovat autobusom? Co ja jazdim, tak to vacsinou autobusom vychadza miestami aj rovnako ako vlakom. Jedine vynimky co robim je ked idem do Gyoru, kedze chodi snad len jeden vlak za den.
Co mi pripomina totalnu absurditu, ze v Madarsku su busy drahsie ako vlaky, lebo sa to tvari niak komfortnejsie ci co.
Len by ma zaujimalo, hlasovalo tu 29 ludi za Autobus a vdaka mojej lenivosti som nasiel jeden post, ktory nechtiac hlasoval za autobus a dvoch potencionalnych hlasovacov za bus, lebo im nic ine do ich dediny nepremava.
Ale seriozne, ake su dovody preco radsej cestovat autobusom? Co ja jazdim, tak to vacsinou autobusom vychadza miestami aj rovnako ako vlakom. Jedine vynimky co robim je ked idem do Gyoru, kedze chodi snad len jeden vlak za den.
Co mi pripomina totalnu absurditu, ze v Madarsku su busy drahsie ako vlaky, lebo sa to tvari niak komfortnejsie ci co.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zalezi na dlzke a type cesty. Cesta Brno-Praha, Brno-Martin nie je o com -> Student agency - kozene vysoke sedacky, klima, teple napoje zdarma, TV, audio ... Inak vlak - vacsi priestor, moznost natiahnut sa a prejst po vlaku kedykolvek potrebujete, na druhu stranu vacsinou treba prestupovat a sledovat si cas ...