Prison Break [spoilers]
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Dobré dvojčastie
Mne sa to celkom páčilo..Hlavne ma prekvapilo že prvý krát niečo scofieldovi nevyšlo
A hlavne keď narazili do Sucreho auta,tak ma napadlo že ako by tá havária vypadala v Kobre 11
Tu skoro nič sa nestalo a tam by tá dodávka letela 20 metrov a vybuchla 
Som zvedavý čo s tam ide ďalej diať..
Som zvedavý čo s tam ide ďalej diať..
-
R1k1nko
Darca
No pani haluz citat tie vase spekulacie s realitou ( co je v seriali ) kedze som nevidel 4 casti tak som zacal citat niekde " hlboko " a dost som sa nasmial stym kelinkom napr...
no cast 6 a 7 velmi dobra ! nedychal som ked liezli z toho okna ! cakal som vselico okrem oblaku...
a tak isto ma dost prekvapil ten zaverecny rozhovor ta ZENA zo spolocnosti a whister.
A ten BOSS v sone ( meno ma akurat nenapadlo ) tak to som na sto percent vedel ze sa miska spyta ze ci aj on moze ist snim
no cast 6 a 7 velmi dobra ! nedychal som ked liezli z toho okna ! cakal som vselico okrem oblaku...
a tak isto ma dost prekvapil ten zaverecny rozhovor ta ZENA zo spolocnosti a whister.
A ten BOSS v sone ( meno ma akurat nenapadlo ) tak to som na sto percent vedel ze sa miska spyta ze ci aj on moze ist snim
-
Šu-Do
Redeemer
zdroj: prison-break.czSám Wentworth Miller v jednom rozhovoru s reportéry prohlásil: „Nedovedu si představit, abychom natočili 9 nebo 10 sérií, jako měli Přátelé nebo další seriály. Ale na další 2-3 sezóny by jsme ještě mít mohli“.
U 4.série seriálu zůstaneme. Herec Yvan Attal (Tlumočnice, Mnichov) totiž přemýšlí o roli právě ve 4. sérii a toto téma probíral s otcem seriálu Brettem Rattnerem, se kterým se setkal při natáčení filmu Křižovatka Smrti 3.
ach dpc
-
hojko
Site Admin
No co ja viem, dvojdiel mozno zaujimavy, ale to, ze aj Lechero bude chciet utiect bolo maximalne predvidatelne, az si pripadam ako vestica Teodora. Cely serial opat zbytocne natahovany, az ma to nebavi, ale na druhu stranu tolko zvratov, ze az. Ked boli na lane, kludne mohli utiect, bud-alebo, ved nic ine im ani nezostavalo, taktiez Lincoln mohol zastrelit toho chlapika, ktory drzal jeho syna a aj tu kukuricku, takze neviem preco zase vahal. A ten koniec, trochu som nepochopil spojitost, ale tu sa mozno dozvieme v dalsich castiach.
-
Soviet
Darca
Reflex je reflex..a ak si myslíš že človek nestihne v reflexe stlačiť spúšť tak to sa mýlišhojko napísal:Kelko: Chces povedat, ze na vdialenost 3-4 metre nedokazes trafit presne do hlavy??? Myslis, ze po tej gulke by sa dokazal este minutu ovladat, aby tam mohol strielat??? Nebud smiesny!!!
-
mirak2
Hardcore addict
Prison Break smeruje priamo do sraciek...akcna scena v ktorej havarovala posadka do Sucreho auta - Linc zastrelil sofera, dozadu nastupil bodyguard s LJom, ona nastupila naspat na miesto spolujazdca a auto odrazu spokojne odislo...dejovo..nuda, somariny, neskutocne bachorky, to uz Heroes mi pripada realnejsie ako toto
No pokial o tom nevies na cloveka ktory na niekoho mieri sa nesmie strielat ani keby si mu hlaven prilozil priamo ku hlave, pretoze je pomerne velka sanca ze pri usmrteni napne svalstvo a spust stlaci viac-menej nevedomky.hojko napísal:Kelko: Chces povedat, ze na vdialenost 3-4 metre nedokazes trafit presne do hlavy??? Myslis, ze po tej gulke by sa dokazal este minutu ovladat, aby tam mohol strielat??? Nebud smiesny!!!