Vas vek+vyska+zivotosprava

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Vas vek+vyska+zivotosprava

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

Napiste sem aky ste stary,hlavne kolko meriate (prip. aj vazite) a ako sa stravujete a ake sporty pestujete...
ja viem ze je tu tato tema http://www.hojko.com/vyska-t73526.html ale je zamerana na prostriedky ktore zmenia vasu vysku
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

takze...mam 18rokov...aspon v aprili budem mat :oops: som vysoky asi 182cm...a hram futbal :P,studujem na stavebnej v hurbanove...SPS S :)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

nedávno som oslávil 19r, študujem na SPŠ v Martine odbor TIS, stravujem sa asi tak, že zjem čo mi chutí, nejem nejako extra zdravo ale ani nezdravo, meriam cca 180cm, váha 79kg, športy: futbal, bicyklovanie, snowboarding
Dante3000rpm : len zo zaujimavosti, robíš nejaký prieskum ? alebo načo sú ti tieto info. ?
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Budem mať 17, výška (skôr nížka :D) je 160. Životospráva dobrá, bez hamburgerov, hranoliek, chipsov. Papám zeleninu, ale skôr ovocie si dám, horšie to je so spánkom ale to kvôli škole.
Na čo sú tieto informácie? :)
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

na porovnanie jak som ja na tom zo 170 cm a 16 rokmi a chcem aj veduet ci napr basket pomaha vyske, nejake to mlieko :D (kupil som si aerobicku loptu na chrbat mozno zaucinkuje :) )
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Vek 16,5 ; výška 173cm ; hmotnosť ~56kg ; športy bicyklovanie za každého počasia, posilňovanie ; silný odpor k nezdravej výžive, jem ovocie, zeleninu, mäso, strukoviny, všetkého dúfam že dostatok.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Dante3000rpm napísal: chcem aj veduet ci napr basket pomaha vyske, nejake to mlieko :D (kupil som si aerobicku loptu na chrbat mozno zaucinkuje :) )
...kúp si radšej škripec :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

neviem sice k comu je to dobre .. ale priznam sa ... 18 rokov, 175-180 cm, 82kg a zijem celkom dost nezdravo ... nedokazem totizto zlucit chutnu a zdravu vyzivu, takisto ako nedokazem moc zlucit zdravy lajfstajl s tym co ma bavi a co mam rad ... sporty nerobim skoro ziadne, kedysi som aktvine plaval a dost vela bicykloval,( na plavanie uz nemam casu a bikovanie mi zakazala lekarka kvoli kolennym klbom) teraz skor vynimocne .. nenavidim telesnu a nahanacku za loptou, velmi peknu poziciu ma v mojom volnom case PC, pivo a tak ... bitka zdravy zivot vs. zivot je u mna jasna :-P
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

15 rokov , 171cm , strava: jem vsetko co mi mamka a teta kucharka nalozi na tanier a snazi msa jest vela ovocia a zeleniny , pit malo chemickych limonad , hlavne cistu vodu , hravam futbal , ked sa v lete podari prestup tak to bude profesionalne. a vahu som zabudol 60kg
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

ja mám 17 rokov. 175 cm a váha okolo tých 67-8 ,hrávam futbal,futsal, a vsetko čo viem a ma baví.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Tak sa teda priznam aj ja. Mam 15a3/4 roka meriam 195cm , vahu neviem presne ale to cislo expiruje okolo tej 100vecky, niekdey menej niekedy viac :?. Posiloval som 2 roky a teraz aktivne hravam basketbal. No a s mojim jedalnickom je to velmi biedne, jem len to co mi chuti a je to je nezdrave. Ale sanzim sa napravit. Od buduceho tyzdna zase zacnem chodit do posilovne a zacnem sa zdravsie stravovat, slubuje :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mám 21 + 172 cm + 62 kg + študujem + pracujem + sedím doma + riešim comp + chlast + sex + drogy
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no mam 14 rokov, 59 kg a 175 cm....aktivne hravam floorball a pasivne basket...obcas si dam aj nejaky ten alkohol(ale velmi malo)...no a k mojmu stravovaniu...povedal by som to dvomi slovami:úplne nezdravé! take veci ako klobaska o dvanastej vecer su uplnou samozrejmostou....ale nastastie sa to neodraza na mojej postave :aasmile11:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Budem mať 19 rokov, meriam 185 cm, vážim primerane. :wink: Takmer 10 rokov som hrávala volejbal, teraz už len tak rekreačne, ale inak mám rada skoro všetky športy a rada chodím všade peši. Strava je trochu problematická, pretože som totálne nedisciplinovaná osoba v tomto smere. :D Nejedávam už vyše dvoch rokov mäsko a snažím sa stravovať zdravo, veľa ovocia, zeleninky, celozrnné pečivo, cestoviny. V podstate až na tie tony sladkostí a príležitostný fastfood je to celkom v poho. :)
// nefajčím a nepijem :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal: snažím sa stravovať zdravo, veľa ovocia, zeleninky, celozrnné pečivo, cestoviny.
pff to by som si rovno hodil mašlu.. ma ide šlak trafiť ked máme dva dni po sebe cestoviny.. no kto sa má z toho najesť? :samovrazda:
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

mam 14 v januari 15 mam 183cm vysku hram aktivne floorball a pasivne futbal a hokejbal.Snazim sa stravovat zdravo kazdy den si dam dajake ovocie alebo tu mrkvicku :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

triple napísal:pff to by som si rovno hodil mašlu.. ma ide šlak trafiť ked máme dva dni po sebe cestoviny.. no kto sa má z toho najesť? :samovrazda:
Ale ja to nerobím nasilu, mne to chutí :) No ja sa najem, takže neriešim...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

vek - 18
vyska - 177/179/180 - zalezi od toho kto a kde ma meria :D
vaha - 75-77kg

zivotosprava - snazim sa jest zeleninu a ovocie,ale povacsine jem vsetko co pride pod ruku a obcas sa dam zlakat nezdravymi vecami... jedine co sa mi dari je vysadenie bieleho peciva za cierne... sporty... hm, posiloval som,behaval,chodieval si zaplavat,aikido... po uraze uz len zlahka posilujem,plavam...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

boha kde chodíte na tú výšku .. čo vás pri pôrode za hlavu von tak silno ťahali že ste takí vysoký..
sa cítim ako škriatok .. ach jaj
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

triple: :D
ja mám 16 meriam 193cm.
váha asi 68kg
chcem prekročiť 70 ale ani zaboha sa mi to nedarí..to bude asi tým že strašne rýchlo pálim kalorie..(5minut boxu a hned som lahši o dve kilá :D )
jem dosť často a všetko čo príde pod zub..nejaké to vocie čo doma máme,sladkosti :D
hrávam basket,občas posilujem,parkour,..
Napísať odpoveď