Vas vek+vyska+zivotosprava
-
Dante3000rpm
Medium Star
Vas vek+vyska+zivotosprava
Napiste sem aky ste stary,hlavne kolko meriate (prip. aj vazite) a ako sa stravujete a ake sporty pestujete...
ja viem ze je tu tato tema http://www.hojko.com/vyska-t73526.html ale je zamerana na prostriedky ktore zmenia vasu vysku
ja viem ze je tu tato tema http://www.hojko.com/vyska-t73526.html ale je zamerana na prostriedky ktore zmenia vasu vysku
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nedávno som oslávil 19r, študujem na SPŠ v Martine odbor TIS, stravujem sa asi tak, že zjem čo mi chutí, nejem nejako extra zdravo ale ani nezdravo, meriam cca 180cm, váha 79kg, športy: futbal, bicyklovanie, snowboarding
Dante3000rpm : len zo zaujimavosti, robíš nejaký prieskum ? alebo načo sú ti tieto info. ?
Dante3000rpm : len zo zaujimavosti, robíš nejaký prieskum ? alebo načo sú ti tieto info. ?
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
Andi_Cibula
Addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
neviem sice k comu je to dobre .. ale priznam sa ... 18 rokov, 175-180 cm, 82kg a zijem celkom dost nezdravo ... nedokazem totizto zlucit chutnu a zdravu vyzivu, takisto ako nedokazem moc zlucit zdravy lajfstajl s tym co ma bavi a co mam rad ... sporty nerobim skoro ziadne, kedysi som aktvine plaval a dost vela bicykloval,( na plavanie uz nemam casu a bikovanie mi zakazala lekarka kvoli kolennym klbom) teraz skor vynimocne .. nenavidim telesnu a nahanacku za loptou, velmi peknu poziciu ma v mojom volnom case PC, pivo a tak ... bitka zdravy zivot vs. zivot je u mna jasna 
Tak sa teda priznam aj ja. Mam 15a3/4 roka meriam 195cm , vahu neviem presne ale to cislo expiruje okolo tej 100vecky, niekdey menej niekedy viac
. Posiloval som 2 roky a teraz aktivne hravam basketbal. No a s mojim jedalnickom je to velmi biedne, jem len to co mi chuti a je to je nezdrave. Ale sanzim sa napravit. Od buduceho tyzdna zase zacnem chodit do posilovne a zacnem sa zdravsie stravovat, slubuje 
-
den333
Professional
no mam 14 rokov, 59 kg a 175 cm....aktivne hravam floorball a pasivne basket...obcas si dam aj nejaky ten alkohol(ale velmi malo)...no a k mojmu stravovaniu...povedal by som to dvomi slovami:úplne nezdravé! take veci ako klobaska o dvanastej vecer su uplnou samozrejmostou....ale nastastie sa to neodraza na mojej postave 
-
bolek
Guru
Budem mať 19 rokov, meriam 185 cm, vážim primerane.
Takmer 10 rokov som hrávala volejbal, teraz už len tak rekreačne, ale inak mám rada skoro všetky športy a rada chodím všade peši. Strava je trochu problematická, pretože som totálne nedisciplinovaná osoba v tomto smere.
Nejedávam už vyše dvoch rokov mäsko a snažím sa stravovať zdravo, veľa ovocia, zeleninky, celozrnné pečivo, cestoviny. V podstate až na tie tony sladkostí a príležitostný fastfood je to celkom v poho. 
// nefajčím a nepijem
// nefajčím a nepijem
vek - 18
vyska - 177/179/180 - zalezi od toho kto a kde ma meria
vaha - 75-77kg
zivotosprava - snazim sa jest zeleninu a ovocie,ale povacsine jem vsetko co pride pod ruku a obcas sa dam zlakat nezdravymi vecami... jedine co sa mi dari je vysadenie bieleho peciva za cierne... sporty... hm, posiloval som,behaval,chodieval si zaplavat,aikido... po uraze uz len zlahka posilujem,plavam...
vyska - 177/179/180 - zalezi od toho kto a kde ma meria
vaha - 75-77kg
zivotosprava - snazim sa jest zeleninu a ovocie,ale povacsine jem vsetko co pride pod ruku a obcas sa dam zlakat nezdravymi vecami... jedine co sa mi dari je vysadenie bieleho peciva za cierne... sporty... hm, posiloval som,behaval,chodieval si zaplavat,aikido... po uraze uz len zlahka posilujem,plavam...
triple:
ja mám 16 meriam 193cm.
váha asi 68kg
chcem prekročiť 70 ale ani zaboha sa mi to nedarí..to bude asi tým že strašne rýchlo pálim kalorie..(5minut boxu a hned som lahši o dve kilá
)
jem dosť často a všetko čo príde pod zub..nejaké to vocie čo doma máme,sladkosti
hrávam basket,občas posilujem,parkour,..
ja mám 16 meriam 193cm.
váha asi 68kg
chcem prekročiť 70 ale ani zaboha sa mi to nedarí..to bude asi tým že strašne rýchlo pálim kalorie..(5minut boxu a hned som lahši o dve kilá
jem dosť často a všetko čo príde pod zub..nejaké to vocie čo doma máme,sladkosti
hrávam basket,občas posilujem,parkour,..