Heroes
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Koniec nemal chybu ..... Ja stale ze kto je ten Adam ... a az na konci to prezradili .... hm on ma podla mna iba tu regeneraciu aku ma clair ... takze ani clair nezostarne ?? Mna skor zaujima ze ako sa bude sirit ten mor ....A myslim ze ked uz je zase moli hore ze zase sa im budu lahsie hladat ludia ked niekoho budu potrebovat a konečne matt porazil svojho otca ...sa tešim ked naplno rozvinu mattovu schonost ...
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Šu-Do
Redeemer
AAAAAAAAAAAAAAAAA.. uplne super cast... kks.. akoze vyvija sa to genialne naozaj... na konci ADAM allias Kensei... podla mna ma schopnost ako peter... t.j. ze dokaze odobrat schopnost od inych heroesov...
mattov otec dostal zasluzene... nevedel som ze matt ma este taketo schopnosti.. ta nocna mora by sa dala vyuzit
... mno som strasne zvedavy kto a kde sa zobral ten adam... zevraj on likviduje seckych tych starych heroesov.. akurat na to pouziva inych ludi... i ked mattov foter asi hiroveho otca zo strechy nezhodil a tiez nedodrapal nathanovu a peterovu matku v tom väzeni...
claire ma teda dobre na kkt zivot... inak vyzera to fakt tak ze z mohindera bude buduci noah bennet... heh
proste spica naozaj...

vyzera to tak ze on to dokaze z nej nejako vysat alebo tak..
mattov otec dostal zasluzene... nevedel som ze matt ma este taketo schopnosti.. ta nocna mora by sa dala vyuzit
claire ma teda dobre na kkt zivot... inak vyzera to fakt tak ze z mohindera bude buduci noah bennet... heh
proste spica naozaj...
samozrejme ze maEnduro3333 napísal:Ešte ma niečo napadlo podla mna ten brat tej mexičanky musi mat tiež nejaku schopnost lebo 1 je immuny proti silam jeho sestri a su pratia cize aj on musi mat ma zaujima ake bude mat mozno take iste ako jeho segra len to lepsie ovlada preto to neukazuje....
-
Enduro3333
Medium Professional
Ja som si najprv o diel naspat myslel ze dovod tej evakuacie bude syler s tou jeho potencialnou schopnostou čo chce ukradnut od mexičanky ale nakoniec nie bude to koli virusu čo ma v sebe niki alebo to bude predsalen syler lebo aj on ma v sebe ten virus tušim....
Nemyslim si ze adam dokaze prevziat schopnosti inych to už by za tie staročia mal miliony schopnosti(prinajmensom tu Hirovu)...on ma iba tu regeneraciu/nesmrtelnost... ostatnymi iba manipulovat .Mattov otec to bol jeho nastroj toho vyuzil aby ovladol petera a ten robil za neho tu špinavu pracu preto si nič nepamätal....
Nemyslim si ze adam dokaze prevziat schopnosti inych to už by za tie staročia mal miliony schopnosti(prinajmensom tu Hirovu)...on ma iba tu regeneraciu/nesmrtelnost... ostatnymi iba manipulovat .Mattov otec to bol jeho nastroj toho vyuzil aby ovladol petera a ten robil za neho tu špinavu pracu preto si nič nepamätal....
Nie jej schopnost reaguje na strach (podla mna) čim viacej sa boji tak tym silnejsie sa prejavuje jej schopnost a tym ze on spieva jej ju zase ukludnuje takze nemyslim si ze to je jeho superschopnost... ta sa podla mna ešte ukaze pri boji zo sylerom ....Šu-Do napísal: samozrejme ze ma
no s tym adamom mas dobru teoriu ale potom ma brutal presvedcovacie schopnosti....a mexican musi mat absorbovaciu schopnost, pretoye ked jej zacne spevat tiez mu scernaju oci ako tym dusiacim sa ale nic sa mu nedeje, podlamna vynikne problem v tom ze sylar zobere schopnost iba jej a nebude ju vedet ovladat a on ho bude musiet zastavit.Enduro3333 napísal: Nemyslim si ze adam dokaze prevziat schopnosti inych to už by za tie staročia mal miliony schopnosti(prinajmensom tu Hirovu)...on ma iba tu regeneraciu/nesmrtelnost... ostatnymi iba manipulovat .Mattov otec to bol jeho nastroj toho vyuzil aby ovladol petera a ten robil za neho tu špinavu pracu preto si nič nepamätal....
Nie jej schopnost reaguje na strach (podla mna) čim viacej sa boji tak tym silnejsie sa prejavuje jej schopnost a tym ze on spieva jej ju zase ukludnuje takze nemyslim si ze to je jeho superschopnost... ta sa podla mna ešte ukaze pri boji zo sylerom ....
no a ten strajk je pravdivy, myslim ze sa tyka celeho holywoodu, koncia akutalne zmluvy a scenaristi a pod sa snazia uzatovrit co najlepise kontrakty(lepsi plat,viditelnejsie miesto v titulkoch vacsia slava atd), spolu s nimi sa chystaju strajkvoat aj herci(niektory len z kolegiality)
-
Enduro3333
Medium Professional
No a uz je to riadne v
..... heroes koncia po 11castiach

a ktovie kedy a ci vobec budu pokracovat"Šéf" Heroes se omlouvá
9. listopadu 2007
Tim Kring, zakladatel tohoto seriálu, přebírá veškerou zodpovědnost za takovýto konec 2. série. Poslouchal stížnosti fanoušků a slíbil, že to v budoucnu napraví.
"Udělali jsme to, co fanoušci pro 1. sérii chtěli - postavili ji na intrikách a na objevování schopností," řekl v posledním vydání Entertainment Weekly. "Naučili jsme je očekávat takovýto děj. Chtěli adrenalín. Udělali jsme chybu."
Zatím, tato série ztratila 15% diváků v porovnání s loňským rokem a byla odsouzena fanoušky, že děj nedosáhl takového vzrušení jako v loňském roce.
Ale naprávy se pravděpodobně tento rok již nedočkáme. Jelikož je stávka, která ovládla celý zábavní průmysl, změna směru seriálu bude nemožná.
Již producenti "Heroes" přepracovali děj, aby byla poslední epizoda 2. série 3. prosince 2007.
na jednu stranu dobre ze to ukoncia a nebudu natahovat , ale na druhu je vela otazok vela postav vela dejovych linii ako to chcu vsetko zmestit a vysvetlit do 11 casti ......... alebo je sanca ze bude i tretia seria ?Šu-Do napísal:som rad ze to ukoncia.. mohli by aj PB ukoncit...
i ked newiem ako tych heroesov ukoncia uz v 11 casti ale som spokojny, je to urcite jeden z najlepsich serialov ake som kedy videl
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional