no co damy a pani, stretko na autosalone BA sa kona? nekona?
22. apríla 2007, nedeľa 9.00 hod. OTVORENIE TUNINGOVEJ SEZÓNY (OT - omg preco nedela??? )
prida sa niekto? ja som tam kazdy den keby niekomu nevyhovoval termin
INDIGOcorp. napísal:a co tak ako som tu viac krac citalze sa vela ludi dotrepe na hodokvas 2007 co tak to tam sa nejako stretnut ?
jasné, treba is na nejaku action, nie iba kdesi do nejakej krčmy, šak tam by sa všetci aj tak nepomestili ... treba vybrať nejakú tú hudobnú párty, cez letné prázdniny, kde sa aj stany dajú doniesť... či to tam až od 18tich púšťajú ?
Mne je absolutne jedno kde ....kludne aj na mesiaci ....stopnem si najblyzsie ufo aby ma tam dostalo.... problem je kedy kedze pracujem ..na smeny takze ale weekend mam volny.... tuto je moje icq cislo staci mi len dat vediet ja pridem rad ..spoznam sa tuto sa par deckami ale radsej s damami ale asi dotiahnem aj svoju neznu polovičku (zaleži ako bude mat čas) možno vas mladých niečomu priučí .... hlavne dajte vediet ja pridem..... ICQ alebo moj mail....
podľa mňa keby sa tu stretli níektorí vyvolení, tak ani zásah kukláčov nepomôže... no ja sa nebránim žiadnej konfrontácií, som k dispozícií momentálne v Čadci. Prijímam pozvánky na pivo.
v Ba nemám problém ani ja, hocikedy v dňoch štvrtok - nedeľa vrátane btw. ak sa to zrealizuje, som zvedavý na vekový priemer (tým sa nechcem nikoho dotknúť)
Momentalne som tu na kurze sbs ak by chcel nekto hodit pivo v Ziline nedbam.
Dnes po 16.00, zajtra po 16.00 , pondelok po 16.00 a piatok od 16.00 do 20.00 mam free time. Trenciansky hojkár v Ziline Toz sa mi ozyvajte na hojkopoštu.
Hm, nebol by som proti, ale ... upresnil by som v priebehu buduceho tyzdna. Skor by mi vyhovoval ten piatok. Druha vec je, musim sa spytat svojej polovicky.