Myslím, že to nebude problém. Teda mne osobne to nevadíBabySHAQ napísal:A mohlo by sa pridat aj take velke decko jak som ja
Stretko
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa by bolo lepšie pootravovať s tým niekoho, kto je z Blavy. Nech sem hodím presný termín - kde, kedy a o koľkej a potom by sme jemu napísali priamo SS alebo na icq potvrdili účasťSlayter napísal:Tak napisme napr. kinjerilovi do sukromnych sprav kto ide na stretko. On to sem potom postne (ak sa z toho vysomari)
sry ze nenavrhnem nic 'k veci' ale nech to nie je lokal kde by sa cigaretovy dym dal krajat - myslim ze nas nebude malo takych ktorym zafajceny vzduch prekaza 
Dalej by nebolo odveci si vytipovat miesto podla toho ci:
- ide len o kecanie, tak aby nebola miestnost plna hlucnej hudby, kde nepocut vlastneho slova, a staci nam len pitie
- to iste co v predoslom pripade ale bolo by dobre aj nieco pod zub
- ide okrem kecania, chlastania, pripadne jedenia, aj o nejaku zabavu (biliard, sipky, bowling, stolny futbal, disko atd...)
Samozrejme ze moznosti su obmedzene podla poctu ucastnikov...
Dalej by nebolo odveci si vytipovat miesto podla toho ci:
- ide len o kecanie, tak aby nebola miestnost plna hlucnej hudby, kde nepocut vlastneho slova, a staci nam len pitie
- to iste co v predoslom pripade ale bolo by dobre aj nieco pod zub
- ide okrem kecania, chlastania, pripadne jedenia, aj o nejaku zabavu (biliard, sipky, bowling, stolny futbal, disko atd...)
Samozrejme ze moznosti su obmedzene podla poctu ucastnikov...
-
tomexx
King
No tam by teoreticky mohlo byt miesto aj bez rezervacie.. moze byt. Ja by som navrhol Doplerkachna napísal:no tak ideme? hlaste sa u mna cez SS. vyberiem miesto ak vy z BA neviete tak mozno ja co tu som 2 mesiace vyberiem nieco dobre.
napr: slovak pub?
-
jin
VIP
Jako mne by nevadilo, ja tam fotím, ale v piatok sú D Fridays - mrte ľudí, predpokladám,že my potrebujeme niečo komornejšietomexx napísal:No tam by teoreticky mohlo byt miesto aj bez rezervacie.. moze byt. Ja by som navrhol Dopler, ale to by ma asi 3/4 ludi sprdla, takze som ticho..
Inak čo keby sme rezli dačo v čajovni na zámockej??
-
Enduro3333
Medium Professional