konečne niekto ako jaDrago napísal:Vek: cochvila 17
Vyska: 168 cm
Vaha: 60 kg ()
Zivotosprava: dost bieda, dost jem, malo sa hybem, musim na tom popracovat
Vas vek+vyska+zivotosprava
-
nejakymarko
Addict
Pozeram ze az na Tripla a Draga su to tu same korby. Ja patrim tier medzi tych co ziju nizsie pri zemy ale hadam este porastiem
VEK: 17
VÝŠKA: 171 cm
VÁHA: 64kg+-
ŽIVOTOSPRÁVA: neranajkujem, desiata v skole obncas ale na obedik sa v skole fajne napapam doma nejaky jugurtik ovocie vecera taka primerana + niekedy aj neskore vecerne vyjedania chladnicky. zo spankom...hmm staci ak sa pozriete kedy pisem tento prispevok... nie je to takto vzdy ale pritrafi sa.
SPORT: davno pradavno futbal, teraz si uz len tak sem tam chodim zahral + bike a in line korcule zimnym sportom moc nefandim
btw nepoznate nejake "finty starych mam" aby som troska pobrastol???
VEK: 17
VÝŠKA: 171 cm
VÁHA: 64kg+-
ŽIVOTOSPRÁVA: neranajkujem, desiata v skole obncas ale na obedik sa v skole fajne napapam doma nejaky jugurtik ovocie vecera taka primerana + niekedy aj neskore vecerne vyjedania chladnicky. zo spankom...hmm staci ak sa pozriete kedy pisem tento prispevok... nie je to takto vzdy ale pritrafi sa.
SPORT: davno pradavno futbal, teraz si uz len tak sem tam chodim zahral + bike a in line korcule zimnym sportom moc nefandim
btw nepoznate nejake "finty starych mam" aby som troska pobrastol???
-
deathgirlll
Novice
- Kontaktovať používateľa:
tak ja mam 16,meriam 163cm a vazim 50kg.chodim na hotelovku v blawe.co ete.......??jaj...no a nezdravo sa stravujem,bo papam McDonalda,veeeeela cokoladky,zboznujem pizzu a spagety...ale nejak to na mne neni vobec videt...bo mam staaale rownaku vahu
heh....no dalej rada sa bicyklujem,korculujem,plavam,beham,snowboardujem a sankujem
...to je asi vsetko....ne
pockat..ete patrim medzi nadradenu ludsku rasu,ktora sa vola black matron
teraz je to vseeckoo
Vek:19, v poslednom case sportujem, beham, plavam, posilka..
180cm/75kg, vaha v poho, rad by som si ju momentalne udrzal..
..len skoda tych cigariet a chlastu cez weekend, ale aj s tym cem nieco robit
//LORD_3D>na vysku este o nejaky centimetrik viac ako ja je ta tvoja vaha strasna..viem, ze ja som mal pred par rokmi 62(ty mas 52!!) a to mi uz zacali vytrcat rebra, neviem si ani predstavit, jak mozes vyzerat ty
nevravim to v zlom, ja som vtedy zacal cvicit a siel som o 10 kil hore..hned to bolo o nieco inom..
180cm/75kg, vaha v poho, rad by som si ju momentalne udrzal..
..len skoda tych cigariet a chlastu cez weekend, ale aj s tym cem nieco robit
//LORD_3D>na vysku este o nejaky centimetrik viac ako ja je ta tvoja vaha strasna..viem, ze ja som mal pred par rokmi 62(ty mas 52!!) a to mi uz zacali vytrcat rebra, neviem si ani predstavit, jak mozes vyzerat ty
nevravim to v zlom, ja som vtedy zacal cvicit a siel som o 10 kil hore..hned to bolo o nieco inom..
-
PACO8
Light Professional
Skolacik dobreho moc nenarastie
ja mam 15rokov 171-2cm a len 56-7kg
zivotosprava je katastrofalna: oblubujem sladkosti, dost mastnych jedal McDonaldom nikdy nepohrdnem, ovocie a zelenina pravidelne, doma cvicim trosku pre udrzanie postavy, prechadzky so psom
, niekedy bike, hokej a kazdy piatok telesna v skole, s futbalom som uz skoncil, takze nic moc
ja mam 15rokov 171-2cm a len 56-7kg
zivotosprava je katastrofalna: oblubujem sladkosti, dost mastnych jedal McDonaldom nikdy nepohrdnem, ovocie a zelenina pravidelne, doma cvicim trosku pre udrzanie postavy, prechadzky so psom
-
blitzkrieg
Professional
-
R1k1nko
Darca
189 cm ( to som dufam trafil )
vaha 80 KG
sportujem dost casto ( samozrejme viac v lete ) som dobry v behoch a futbale
jem vela masa , zemiaky ,rizu , ale aj velmi vela ZELENINY ( az moc. niekedy )
Sladkosti : na tie ani nepozrem !
do kavy si cukor nedavam!
celkovo sa citim dobre.
ale brusko je troska vacsie snazim sa stym furt nieco robit najem sa na obed potom vecera a okolo 21.00 prezivam muky som hladny a ako kedy to vydrzim....
moja zivoto sprava sa meni v pondelok a uplne ju ukoncim v piatok ( v pondelok si poviem dijetujem - jem zdravo v piatok je uz vsetko na opak ... weekend ani nespominam
)
vaha 80 KG
sportujem dost casto ( samozrejme viac v lete ) som dobry v behoch a futbale
jem vela masa , zemiaky ,rizu , ale aj velmi vela ZELENINY ( az moc. niekedy )
Sladkosti : na tie ani nepozrem !
do kavy si cukor nedavam!
celkovo sa citim dobre.
ale brusko je troska vacsie snazim sa stym furt nieco robit najem sa na obed potom vecera a okolo 21.00 prezivam muky som hladny a ako kedy to vydrzim....
moja zivoto sprava sa meni v pondelok a uplne ju ukoncim v piatok ( v pondelok si poviem dijetujem - jem zdravo v piatok je uz vsetko na opak ... weekend ani nespominam
zelenina? Fuj, čo to je?! Zeleninu si sám nezoberiem. V reštaurácií zjem, ale veľmi nemusím. Ovocie takisto veľmi málo, no občas jablko, pomaranč, mandarinka. Skôr si kúpim džús ako sa drbkať s pomarančmi.
Mäso alebo syr je základ každého jedla u mňa. Väčšinou jedávam pizzu, hranolky, vyprážaný syr, rôzne bagety a veľa iných chutných jedál. Poslednú dobu sú to najmä bagety zo shellky, keďže som dosť na cestách. Popritom fajčím a rád si vypijem.
Kedysi som hrával tenis, ale v súčasnosti už len veľmi málo. Občas chodím zahrať futbal s kolegami.
výška 185, váha cca. 78.
Mäso alebo syr je základ každého jedla u mňa. Väčšinou jedávam pizzu, hranolky, vyprážaný syr, rôzne bagety a veľa iných chutných jedál. Poslednú dobu sú to najmä bagety zo shellky, keďže som dosť na cestách. Popritom fajčím a rád si vypijem.
Kedysi som hrával tenis, ale v súčasnosti už len veľmi málo. Občas chodím zahrať futbal s kolegami.
výška 185, váha cca. 78.
Hmmm. 20 rokov, 185 cm, 75 kg (akurat nie ?
) No jem vsetko, snazim sa pribrat a nabrat
Studujem na vyske takze sa stravujem "pointernatsky" - to u mna znamena : NAJEM SA DOSYTA a ked vyhladnem tak znovu, Ranajky obedy vecere to fakt na tento rezim nabehnem len doma. Som si vedomy ze si tym skodim traveniu, ale inak sa mi to robit ani neda.... No a cvicim samozrejme, nech nepriberam len na bruchu 
Vyska 185cm
Vaha 75kg
Vek 17
No stravujem sa tak vseliak ranajkujem ako pride desiata v skole tiez ako pride na obedy chodim do skoly a cez vikendy jedavam doma .. zjem zväcsa vsetko a neraz sa i prezeriem ak mi chuti
//som skoro zabudol i ja chodim do posilky uz niejaky ten mesiac pondelok a streda
Vaha 75kg
Vek 17
No stravujem sa tak vseliak ranajkujem ako pride desiata v skole tiez ako pride na obedy chodim do skoly a cez vikendy jedavam doma .. zjem zväcsa vsetko a neraz sa i prezeriem ak mi chuti
//som skoro zabudol i ja chodim do posilky uz niejaky ten mesiac pondelok a streda
vek: este 16
výška: 181
váha: 71
po: posilka, ut: trening (sportova strelba), st: bedminton, stv: trening, pia: posilka
vikendy: obcas nejaky ten bedminton,plavaren, v lete v kuse inlajn alebo bajsikl
straovanie: bez ranajok, v skole sa najem niecoho z bufetu, obed, doma jem ked som hladny. mam celkom rad nezdrave jedla á la McDonald, slanina, (samozrejme s mierou), no taktiez mam vemi rad zeleninove salaty a ovocie, cize sa to tak zhruba vyvazuje. napriek vsetkemu mam nejake to brusko, som uz raz taky typ, co uz narobim
výška: 181
váha: 71
po: posilka, ut: trening (sportova strelba), st: bedminton, stv: trening, pia: posilka
vikendy: obcas nejaky ten bedminton,plavaren, v lete v kuse inlajn alebo bajsikl
straovanie: bez ranajok, v skole sa najem niecoho z bufetu, obed, doma jem ked som hladny. mam celkom rad nezdrave jedla á la McDonald, slanina, (samozrejme s mierou), no taktiez mam vemi rad zeleninove salaty a ovocie, cize sa to tak zhruba vyvazuje. napriek vsetkemu mam nejake to brusko, som uz raz taky typ, co uz narobim
vek: 14, vaha: skoro 70, vyska 183 cm, zivotosprava.... velmi zla, stale len kompy, knihy, elektronika, zradlo alebo telka 
stravovanie? sunka, mlieko a cornflaky (dakedy si dam), polievky vselijake, privarky, rezne, file atd. ... a k tomu napr. v sobotu dajaky vlassky salat... proste kadejake veci co mi zachutili v poslednej dobe, napr. cesnekove langose, slanina, wow svetovy rekord zacala mi chutit udena parenica
kazdy den pozieram daco sladke musim sa priznat, ale na predavaca hamburgerov teda nevyzeram.
pecienka, ci bravcova alebo hovadzia, krkovicka, AKEKOLVEK syry (okrem parenice)... to fakt teda nemusim
aj ked mlieko obcas pijem, to z obchodu, kravy tu nemame, ale uz som pil tak pekny mesiac a vyrazilo sa mi akne, tak dva tyzdne si dam off
a este pomarance, jablka a dzusy, aj ked nie stopercentne (este viac chemie nez si myslite). ked chcem tak si zoberem tri mandarinky a odstavim ich rucne a je to isto lepsie ako keby som si mal kupovat mandarinkovy dzus. fuj, tie zahustovadla, farbiva a aromy...
pri ne-100%nych mi to nevadi, co je riadne divne
tam to neni tak zahustene a je to osladene (mam rad s mierou a nie kadejake mocoviny presladene).
zhruntie: stravujem sa jako kazdy iny clovek
stravovanie? sunka, mlieko a cornflaky (dakedy si dam), polievky vselijake, privarky, rezne, file atd. ... a k tomu napr. v sobotu dajaky vlassky salat... proste kadejake veci co mi zachutili v poslednej dobe, napr. cesnekove langose, slanina, wow svetovy rekord zacala mi chutit udena parenica
kazdy den pozieram daco sladke musim sa priznat, ale na predavaca hamburgerov teda nevyzeram.
pecienka, ci bravcova alebo hovadzia, krkovicka, AKEKOLVEK syry (okrem parenice)... to fakt teda nemusim
aj ked mlieko obcas pijem, to z obchodu, kravy tu nemame, ale uz som pil tak pekny mesiac a vyrazilo sa mi akne, tak dva tyzdne si dam off
a este pomarance, jablka a dzusy, aj ked nie stopercentne (este viac chemie nez si myslite). ked chcem tak si zoberem tri mandarinky a odstavim ich rucne a je to isto lepsie ako keby som si mal kupovat mandarinkovy dzus. fuj, tie zahustovadla, farbiva a aromy...
pri ne-100%nych mi to nevadi, co je riadne divne
zhruntie: stravujem sa jako kazdy iny clovek