Vas vek+vyska+zivotosprava

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Drago napísal:Vek: cochvila 17
Vyska: 168 cm
Vaha: 60 kg ( :? )
Zivotosprava: dost bieda, dost jem, malo sa hybem, musim na tom popracovat
konečne niekto ako ja
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Pozeram ze az na Tripla a Draga su to tu same korby. Ja patrim tier medzi tych co ziju nizsie pri zemy ale hadam este porastiem

VEK: 17
VÝŠKA: 171 cm
VÁHA: 64kg+-
ŽIVOTOSPRÁVA: neranajkujem, desiata v skole obncas ale na obedik sa v skole fajne napapam doma nejaky jugurtik ovocie vecera taka primerana + niekedy aj neskore vecerne vyjedania chladnicky. zo spankom...hmm staci ak sa pozriete kedy pisem tento prispevok... nie je to takto vzdy ale pritrafi sa.
SPORT: davno pradavno futbal, teraz si uz len tak sem tam chodim zahral + bike a in line korcule zimnym sportom moc nefandim

btw nepoznate nejake "finty starych mam" aby som troska pobrastol??? :?
deathgirlll
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deathgirlll »

tak ja mam 16,meriam 163cm a vazim 50kg.chodim na hotelovku v blawe.co ete.......??jaj...no a nezdravo sa stravujem,bo papam McDonalda,veeeeela cokoladky,zboznujem pizzu a spagety...ale nejak to na mne neni vobec videt...bo mam staaale rownaku vahu :D :D heh....no dalej rada sa bicyklujem,korculujem,plavam,beham,snowboardujem a sankujem :D :) ...to je asi vsetko....ne :!: pockat..ete patrim medzi nadradenu ludsku rasu,ktora sa vola black matron :D :smt009 :smt023 teraz je to vseeckoo
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

Vek:19, v poslednom case sportujem, beham, plavam, posilka..
180cm/75kg, vaha v poho, rad by som si ju momentalne udrzal..
..len skoda tych cigariet a chlastu cez weekend, ale aj s tym cem nieco robit :)

//LORD_3D>na vysku este o nejaky centimetrik viac ako ja je ta tvoja vaha strasna..viem, ze ja som mal pred par rokmi 62(ty mas 52!!) a to mi uz zacali vytrcat rebra, neviem si ani predstavit, jak mozes vyzerat ty :?
nevravim to v zlom, ja som vtedy zacal cvicit a siel som o 10 kil hore..hned to bolo o nieco inom..
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Skolacik dobreho moc nenarastie :D
ja mam 15rokov 171-2cm a len 56-7kg
zivotosprava je katastrofalna: oblubujem sladkosti, dost mastnych jedal McDonaldom nikdy nepohrdnem, ovocie a zelenina pravidelne, doma cvicim trosku pre udrzanie postavy, prechadzky so psom :wink: , niekedy bike, hokej a kazdy piatok telesna v skole, s futbalom som uz skoncil, takze nic moc
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

175cm 69 kg, nesportujem mam nekrozu patovych kosti takze mam zakaz namahat nohy, asi mesiac uz len obedujem neranajkuem ani neveceram
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Vyska: 188cm
Vaha:93,5
Percento tuku: 19.2 (SOm v objeme)
Strava:6x denne ,B:180g,S:350-400g,T:20-30g
Sport: posilnovanie :D
Zivotosprava: GOOD :smt023 a samozrejme ziadny chlast a fajcenie
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Vaha > 77 kg
Vyska > 184 cm
Objem tuku > 17 %
Objem vody > 57 %
Sport > posilovanie

raz za cas si aj vypijem : P [nefajcim] zerem vsetko co pride do cesty
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

189 cm ( to som dufam trafil )
vaha 80 KG

sportujem dost casto ( samozrejme viac v lete ) som dobry v behoch a futbale 8)

jem vela masa , zemiaky ,rizu , ale aj velmi vela ZELENINY ( az moc. niekedy )
Sladkosti : na tie ani nepozrem !
do kavy si cukor nedavam!

celkovo sa citim dobre.

ale brusko je troska vacsie snazim sa stym furt nieco robit najem sa na obed potom vecera a okolo 21.00 prezivam muky som hladny a ako kedy to vydrzim....

moja zivoto sprava sa meni v pondelok a uplne ju ukoncim v piatok ( v pondelok si poviem dijetujem - jem zdravo v piatok je uz vsetko na opak ... weekend ani nespominam :P )
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

14r (pomaly 15)
175cm
59kg
Zivotosprava:celkom v pohode, mam trocha krivu chrbticu. Co sa tyka jedla tak zjem skoro vsetko (pecienku nemusim :) ). Hram florbal ale uz trosku pomenej. Spat chodievam neskoro a skoro rano vstavam ale som celkom spokojny :)

//skoro som zabudol...ziaden chlast a cigarety :smt023
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

zelenina? Fuj, čo to je?! Zeleninu si sám nezoberiem. V reštaurácií zjem, ale veľmi nemusím. Ovocie takisto veľmi málo, no občas jablko, pomaranč, mandarinka. Skôr si kúpim džús ako sa drbkať s pomarančmi.

Mäso alebo syr je základ každého jedla u mňa. Väčšinou jedávam pizzu, hranolky, vyprážaný syr, rôzne bagety a veľa iných chutných jedál. Poslednú dobu sú to najmä bagety zo shellky, keďže som dosť na cestách. Popritom fajčím a rád si vypijem.

Kedysi som hrával tenis, ale v súčasnosti už len veľmi málo. Občas chodím zahrať futbal s kolegami.

výška 185, váha cca. 78.
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

Váha : okolo stovecky
Vek : 15 rokov
Výška : 195cm

Stravujem sa zdravo ...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

vyska 186
vaha 72
zivotosprava > no comment mal by som si do svedomia vstúpiť :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Hmmm. 20 rokov, 185 cm, 75 kg (akurat nie ? :P ) No jem vsetko, snazim sa pribrat a nabrat :) Studujem na vyske takze sa stravujem "pointernatsky" - to u mna znamena : NAJEM SA DOSYTA a ked vyhladnem tak znovu, Ranajky obedy vecere to fakt na tento rezim nabehnem len doma. Som si vedomy ze si tym skodim traveniu, ale inak sa mi to robit ani neda.... No a cvicim samozrejme, nech nepriberam len na bruchu :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

20r, 191cm, 85kg... myslim ze dost som pribral, pomaly ma to aj tankuje, ale ked ja si neodpustim fajnove mastne jedla, a napchat sa dopopuku to je moje :D
a 4 dni v tyzdni sa stravujem po internatsky a 3 dni podomacky, mam to takto skombinovane.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Vyska 185cm
Vaha 75kg
Vek 17
No stravujem sa tak vseliak ranajkujem ako pride desiata v skole tiez ako pride na obedy chodim do skoly a cez vikendy jedavam doma .. zjem zväcsa vsetko a neraz sa i prezeriem ak mi chuti :D

//som skoro zabudol i ja chodim do posilky uz niejaky ten mesiac pondelok a streda
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

vek: este 16
výška: 181
váha: 71
po: posilka, ut: trening (sportova strelba), st: bedminton, stv: trening, pia: posilka
vikendy: obcas nejaky ten bedminton,plavaren, v lete v kuse inlajn alebo bajsikl
straovanie: bez ranajok, v skole sa najem niecoho z bufetu, obed, doma jem ked som hladny. mam celkom rad nezdrave jedla á la McDonald, slanina, (samozrejme s mierou), no taktiez mam vemi rad zeleninove salaty a ovocie, cize sa to tak zhruba vyvazuje. napriek vsetkemu mam nejake to brusko, som uz raz taky typ, co uz narobim :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

taaakze v dobe pisania tohto prispevku mam 19 a pol roka, meriam neviem kolko presne okolo 180 cm, vazim 70kilo, moja zivotosprava nieje najlepsia ale co uz nestazujem sa :D
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

vek: 14, vaha: skoro 70, vyska 183 cm, zivotosprava.... velmi zla, stale len kompy, knihy, elektronika, zradlo alebo telka :lol:

stravovanie? sunka, mlieko a cornflaky (dakedy si dam), polievky vselijake, privarky, rezne, file atd. ... a k tomu napr. v sobotu dajaky vlassky salat... proste kadejake veci co mi zachutili v poslednej dobe, napr. cesnekove langose, slanina, wow svetovy rekord zacala mi chutit udena parenica :)
kazdy den pozieram daco sladke musim sa priznat, ale na predavaca hamburgerov teda nevyzeram. :P

pecienka, ci bravcova alebo hovadzia, krkovicka, AKEKOLVEK syry (okrem parenice)... to fakt teda nemusim :lol:
aj ked mlieko obcas pijem, to z obchodu, kravy tu nemame, ale uz som pil tak pekny mesiac a vyrazilo sa mi akne, tak dva tyzdne si dam off :)

a este pomarance, jablka a dzusy, aj ked nie stopercentne (este viac chemie nez si myslite). ked chcem tak si zoberem tri mandarinky a odstavim ich rucne a je to isto lepsie ako keby som si mal kupovat mandarinkovy dzus. fuj, tie zahustovadla, farbiva a aromy... :D
pri ne-100%nych mi to nevadi, co je riadne divne ;) tam to neni tak zahustene a je to osladene (mam rad s mierou a nie kadejake mocoviny presladene).

zhruntie: stravujem sa jako kazdy iny clovek :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

VAMPIRKA_XY napísal: tak teraz vás všetkých tromfnem :D 160 cm
dobreho vela nieje :)
Napísať odpoveď