som bol v Istanbule teraz v lete..viza na hranici 10-15 euro na mesiac....a tie turkyne su mozno pekne,ale vela z nich chodi zahalenych takze ani nevis ci je naozaj taka pekna..a kriminalita je tam fakt nizka,ved pred kazdym vacsim domom stoja najmenej 2 vojaci so samopalmizelovoc napísal:jejda, stopom do turecka? moze to byt zaujimave, najme ten balkan. ja sa chystam do istanbulu na jar, mozno aj troju pozrem ale autobusom alebo vlakom. co sa tyka viz, tak tie sa vybavuju na hranici a stoja tusim 20 USD, inak istanbul co som pocul od ludi co tam boli alebo ziju je velmi pohodove mesto, je to viac menej europske mesto a je tam nizsia kriminalita nez na zapad od nas. a turkyne su moc pekne.
ale ten ich jazyk je dost brutalny. a najlepsie je ze aky su citlivi ked miesto istanbul povies konstantinopol, to ich ide rovno porazit.
Stopom do Turecka
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
stopom som este takto nikde nebola..okrem cesty z PO do banskej stiavnice so segrou.
to bola peckaaa.
ale v turecku som bola na vymennom pobyte tyzden a pacila sa mi ta krajina, mily ludia dobre jedlo.:)hoc musim sa priznat ze predtym som mala predsudky hoc som o tej krajine nic nevedela...ale uplne som sa zmylila.
ale v turecku som bola na vymennom pobyte tyzden a pacila sa mi ta krajina, mily ludia dobre jedlo.:)hoc musim sa priznat ze predtym som mala predsudky hoc som o tej krajine nic nevedela...ale uplne som sa zmylila.