Stopom do Turecka

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
belo15
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa belo15 »

zelovoc napísal:jejda, stopom do turecka? moze to byt zaujimave, najme ten balkan. ja sa chystam do istanbulu na jar, mozno aj troju pozrem ale autobusom alebo vlakom. co sa tyka viz, tak tie sa vybavuju na hranici a stoja tusim 20 USD, inak istanbul co som pocul od ludi co tam boli alebo ziju je velmi pohodove mesto, je to viac menej europske mesto a je tam nizsia kriminalita nez na zapad od nas. a turkyne su moc pekne.
ale ten ich jazyk je dost brutalny. a najlepsie je ze aky su citlivi ked miesto istanbul povies konstantinopol, to ich ide rovno porazit. :lol:
som bol v Istanbule teraz v lete..viza na hranici 10-15 euro na mesiac....a tie turkyne su mozno pekne,ale vela z nich chodi zahalenych takze ani nevis ci je naozaj taka pekna..a kriminalita je tam fakt nizka,ved pred kazdym vacsim domom stoja najmenej 2 vojaci so samopalmi :)
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

prave som zistil ze toto leto uz moj sen uskutocnit nestiham. hnusna praca

ale raz to spravim.

Neviem turecka kultura a turecko ma celkovo pritahuju. Ti ludia su tam uzasny a najme ludia na vidieku. Hovori sa ze slovaci su pohostinny ale hm turci su viac aspon podla toho co som pocul
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

stopom som este takto nikde nebola..okrem cesty z PO do banskej stiavnice so segrou.:) to bola peckaaa.:)
ale v turecku som bola na vymennom pobyte tyzden a pacila sa mi ta krajina, mily ludia dobre jedlo.:)hoc musim sa priznat ze predtym som mala predsudky hoc som o tej krajine nic nevedela...ale uplne som sa zmylila.:)
Napísať odpoveď