Sippo napísal:mam jeden problem...stiahol som, spustil, nastavil všetko na full, ide všetko plinulo no keď sa otáčam okolo svojej osy tak mi trošku seká obraz...no len pri otáčaní...neviete v čom to je?
môj hw, Athlon X2 5200, 2GB ram, GF 8600 GTS
zapol si aj Vertikalnu synchornizaciu ? Btw neviem ci to ta 8600 utiahne, skor nie ako ano...
mystique napísal:zapol si aj Vertikalnu synchornizaciu ? Btw neviem ci to ta 8600 utiahne, skor nie ako ano...
no hej, mal som zakázanú Vsync kvôli counter strike. tak som ju zapol a ide to ovela hladsie...takze problem bol tom.. ma to mohlo napadnúť aj samého pravda.. thx
nejde to .. serem na to..
ide po awaiting connection 11 a potom to vypise server connection lost
taktiez aj na internet servroch co som skusal..
BTW punkbuster nemam nainstalovany... ale poziadavky na PB neboli.. cize na servry bol off.. len som chcel povedat ze na zaciatku po spusteni hry mi napise ze PB is off... alebo take nieco
ako Punkbuster instalnut nie je problem ale pochybujem ze je chyba v nom
Dem0n napísal:Sme na nete s kvetom - 81.222.213.108 - cez Hamachi nejde!!
EDIT: Sice je plno ale je to dobry server takze sa snazte dostat tam...
nj.. napojilo ma..
zahral som par minut ale potom kick za packet flow...
newiem ake je nastavenie servra.. nieco s packetmi dpc.. ping som mal az cez 110ms.. asi preto... ale inak.. je to celkom divoke.. neni som zvyknuty na toto.. ziadna prehladnost, tazko sa hlada ciel..
No presiel som hodnotim dobre super akcia, misia z cernobylu je best ale dost kratke to bolo to ma stvalo aj ked samotna hra ma 6,5gb za den som nemal co robit no co idem dalsiu obtiaznost no co uz
Ak by niekto nasiel navod na Linux/Unix, server, tak by som ho mohol spravit. Na disku mam pripraveny len CoD2 server, ale ten je asi zbytocny, preto by som rad skusil pustit CoD4.
hojko napísal:Ak by niekto nasiel navod na Linux/Unix, server, tak by som ho mohol spravit. Na disku mam pripraveny len CoD2 server, ale ten je asi zbytocny, preto by som rad skusil pustit CoD4.
dobry napad ! co sa tyka toho servera, pocity - super, zazitok vynikajuci, dokonca si myslim ze lepsie ako bf2 infantry...
Skoda ze chyba technika a jej realne spravanie... toto je u mna velke minus, ale modely postav a ich spravanie v pohybe nema chybu asi najlpsie ake som videl... (zatial)