Reklamacia cez ALZU ...
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Reklamacia cez ALZU ...
cafte dostal som pred dvoma dnami Graf. 1950 a vcera sme to ju napojili a postupne gradovala najprv ibe dve ciary cez moitor a potom viac...
tak som ju dal reklamovat .. s kartou bolo zaobchadzabe velmi dobre..
moja otazka : mate skusenosti s reklamaciami ? nebudu problemy ....
vyreklamuju mi ju ... nemohla to byt moja chyba....
predsa 3500sk nieje 100sk zalezitost.
Dakujem...
chapajte moje obavi ..reklamacia trva 14-30 dni ...
viete si predstavit bez PC tolko dni ? ... thx.
tak som ju dal reklamovat .. s kartou bolo zaobchadzabe velmi dobre..
moja otazka : mate skusenosti s reklamaciami ? nebudu problemy ....
vyreklamuju mi ju ... nemohla to byt moja chyba....
predsa 3500sk nieje 100sk zalezitost.
Dakujem...
chapajte moje obavi ..reklamacia trva 14-30 dni ...
viete si predstavit bez PC tolko dni ? ... thx.
prask rata sa normalnych 30 dni (ci pracovnych alebo nie), ja som pred mesiacom poslal klavesnicu lebo neslo "W" a "enter" poslali to vyrobcovi a od vtedy sa vyrobca neozval, mesiac ubehol 4.11 kedze to bola nedela tak som pockal do pondelka a napisal mail ci maju alebo nemaju klavesnicu, nemali tak som poziadal o vratenie penazi (alebo ich mozu pripisat na konto alzy ako kredit cize si mozes kupit co chces), ja som si dal poslat prachy na ucet a hadam uz aj dorazili na ucet (nepozeral som) este som reklamoval aj 6600Gt no tam som pochopil ze ju nevedeli zohnat kedze uz sa nova nepredava
a tak mi pripisali kredit na konto, dodal som 4500 sk a kupil som si 22" lcd (dali mi plny kredit ako stala grafika ked som ju kupoval t.j. 6010 sk)
no len to cakanie je trosku naobtiaz, mali by to robit tak ako Gabo na tichepc, ak ma skladom tak vymeni kus za kus (dufam ze sa nemylim) a on si to potom vyreklamuje u vyrobcu
a R1k1nko viem si to zivo predstavit ze budem tak dlho bez kompu, uz sa mi 2x pokazila doska, 3x grafika a kazda reklamacia trvala +- 30 dni skoro som sa v tedy zblaznil od nudy, hadam to uz nezazijem
a R1k1nko viem si to zivo predstavit ze budem tak dlho bez kompu, uz sa mi 2x pokazila doska, 3x grafika a kazda reklamacia trvala +- 30 dni skoro som sa v tedy zblaznil od nudy, hadam to uz nezazijem
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Takze V*yjebana ALZA ma oklamala az tak ze mi je na grc
moja reklamacia trvala 33 dni ! volal som do CZ ( kreditu to zere velmi vela )
: povedali mi : vasa karta dojde k vám domov !
Potom mi na druhy den volali ( 31 den ) zo SVK ze vasa karta uz ide
ja som sa spytal : takze mi dojde domov
a on : ano dojde k vam domov...
Dnes ( 33den ) mi dosiel e-mail ze karta je na predajni ! mam si ju ist vyzdvihnut alebo napisat na SVK postu ( co moze trvat az do pondelka )
alza u mna game over
moja reklamacia trvala 33 dni ! volal som do CZ ( kreditu to zere velmi vela )
: povedali mi : vasa karta dojde k vám domov !
Potom mi na druhy den volali ( 31 den ) zo SVK ze vasa karta uz ide
ja som sa spytal : takze mi dojde domov
a on : ano dojde k vam domov...
Dnes ( 33den ) mi dosiel e-mail ze karta je na predajni ! mam si ju ist vyzdvihnut alebo napisat na SVK postu ( co moze trvat az do pondelka )
alza u mna game over