Call of Duty 4
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hh.. dobra gamesa... dokonca ma aj pribeh.. 3 ludi... a kazdy nakoniec zomre.. prekvapila ma misia v lietadle na konci.. save the VIP a na konci bum von z lietadla.. cize aj SOAP si zalietal a pochybujem ze prezil..
atmosfera hry je popi.. naozaj.. boj boj boj... pacila sa mi najviac misia v lietadle a misia so sniperom.. to bolo cool... BTW toho debilka co som mal odsnipovat sa mi podarilo az na 5x
som sa nikdy netrafil... gulka letela hocijako.. a ano.. strielal som az ked som mal povolenie.. 
proste to ze hru presunuli do pritomnosti vobec nic nepokazili.. praveze zbrane a ostatok je super.. naozaj..
chernobil a prypjat ci jak sa pise boli fajneeee 
atmosfera hry je popi.. naozaj.. boj boj boj... pacila sa mi najviac misia v lietadle a misia so sniperom.. to bolo cool... BTW toho debilka co som mal odsnipovat sa mi podarilo az na 5x
proste to ze hru presunuli do pritomnosti vobec nic nepokazili.. praveze zbrane a ostatok je super.. naozaj..
-
xH4wK
No mne sa tiez pacili tie 2 misie ... ta z tym AC-130 Gunship a z tymi snipermi .. a inak na toho typka si mal strielat az ked bola ta vlajka bez pohybu tj bez vetra ..Šu-Do napísal:hh.. dobra gamesa... dokonca ma aj pribeh.. 3 ludi... a kazdy nakoniec zomre.. prekvapila ma misia v lietadle na konci.. save the VIP a na konci bum von z lietadla.. cize aj SOAP si zalietal a pochybujem ze prezil..
atmosfera hry je popi.. naozaj.. boj boj boj... pacila sa mi najviac misia v lietadle a misia so sniperom.. to bolo cool... BTW toho debilka co som mal odsnipovat sa mi podarilo az na 5xsom sa nikdy netrafil... gulka letela hocijako.. a ano.. strielal som az ked som mal povolenie..
proste to ze hru presunuli do pritomnosti vobec nic nepokazili.. praveze zbrane a ostatok je super.. naozaj..chernobil a prypjat ci jak sa pise boli fajneeee
To bude skor Crysis ^^romerot napísal: Dufam a verim ze tato hra bude hrou roku 2007 PRAVOM SI TO ZASLUZI
prečo? Akože na mojej šunke to nepôjde ani na najnižších oných (1024 procák, 64 grafika, 1500 RAM) ale COD seria sa mi zdala doteraz dosť realistická, v rámci neobmedzovania hrateľnosti.alfonz napísal:Najlepšie Call of Duty, atmosféra na jednotku, síce historky Toma a Jerryho sú realistickejšie, ale je to vynikajúca hra. Keby som písal recenziu, dal by som 93%.
-
xH4wK
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
ale inak vsetko v pohode hej ?? rodina funguje dufam...-=wolf=- napísal:vcera som konecne uz nasiel funkcne linky od jedneho typka na lamkach ktory mi ich poslal cez SS a vsetky fungovali
tak odvcera taham, ma to 68 partov a uz som pri 52 a taham po 3 takze zachvilu to mama a tesim sa na to jak male decko
aj ja sa na to tesim len musim cakat na new pc takze to potrva...
-
RainbowSix
Light Professional
No lebo ostreľovanie so sniperkou sa tu bežne praktizuje pri strafovaní (tlačítka A alebo S), vydržíš toľko zásahov, že toľko nábojov nemajú v celom Sudáne a už len si zober počet zabitých nepriateľov v jednej misii...Sepiroth napísal:prečo? Akože na mojej šunke to nepôjde ani na najnižších oných (1024 procák, 64 grafika, 1500 RAM) ale COD seria sa mi zdala doteraz dosť realistická, v rámci neobmedzovania hrateľnosti.
Je to proste zábavné, ale nereálne, tak ako aj 98percent hernej produkcie. Od reálnosti sú tu Operation Flashpoint alebo Armed Assault
hh ako to tu citam mal by som si aj ten SP prejst
zatial som len chvilu hral ... inak len MP levelujem
ale hodnotim velmo dobre ... v MP nie su vozidla
, grafika prekvapivo pekna (na to ze na druhy pohlad to az take uzasne nie je
) a hlavne svizna na mojej starej haraburde
, hratelnost super ako vsetky cody ... asi viem co si kupim na vianoce
inak co som tu postrehol iste problemy tak skusim reagovat:
- ak nedate instalovat PB s hrou (aj ked ho uz mate) tak hra no nevie zaregistrovat = bude vas kopat so serverov ktore PB vyzaduju (takmer vsetky) .. ked to preinstalujete spolu s PB tak to ide v pohode
- niektore servery zrusia vsetky Expy v MP tak radim zalohovat adresar profiles
zatial som len chvilu hral ... inak len MP levelujem
ale hodnotim velmo dobre ... v MP nie su vozidla
inak co som tu postrehol iste problemy tak skusim reagovat:
- ak nedate instalovat PB s hrou (aj ked ho uz mate) tak hra no nevie zaregistrovat = bude vas kopat so serverov ktore PB vyzaduju (takmer vsetky) .. ked to preinstalujete spolu s PB tak to ide v pohode
- niektore servery zrusia vsetky Expy v MP tak radim zalohovat adresar profiles
konecne to mam a zatial som len v tej misii na tej lodi ako S.A.S ako paradna atmosfera len malo nepriatelov ale zatial najviac ma bavil vycvik, na 3 krat som ho spravil, najprv som zliezol po lane skor ako som mal, druhy krat som ani nestrielal do neptriatelov iba som cely ten dom prebehol
a na treti krat to uz islo