ale hrat za nemcov by znamenalo prehru nemyslis ? a kto by chcel hrat hru, kde by mal len jednu moznost ?Shark_360 napísal:Call of duty Spravilo jednu velikansku chybu. PResli na modernu vojnu. Ono by to chcelo nieco inovacne. Nikdy som nevidel hru, co by ukazovala boej aj z druheho pohladu. Pohladu nepriatelov. Co tak sa vykaslat na ruaskov, amikov a celu spojenecku particku a skusit to zahrat za nackov? mali dost vela bojov na vsetkych frontoch. Myslim, ze by to bol inovativny napad spravit hru z druhej strany. Niesom nacista ani nic podobne. Len som si kladol parkrat otazocku, ze su rozne WWII gamesky, ale ani jedna FP action nebola spracovana z pohladu nepriatelov. Co sa tyka call of duty 4 asi si kupujem original. Chcem si to zahrat po nete.
Call of Duty 4
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nebud pri sniperovi... Chod sa skrt pod ten zniceny tankhojko napísal:Ta misia so sniperom, co tam??? Ak dobre vidim, tak mam prikaz lezat a nehybat sa, pritom nemam strielat. Potom chytia mojho snipera a neviem co mam robit, snazim sa strielat ale pridu naboje.
//
-=wolf=-:Demo ide aj mne o takych 15 fps viac
no takze odohral som par misii momentalne som v tej co bola v demu a musim to zhodnotit takto: hudba prekonava cod a cod2 dohromady, taktiez hlasky su vyborne, trening uz nie taky suchy ze zober tam, strel tam, potom hentam, hod granaty a ides boj, sice strielanie bolo aj tu ale potom isiel takticky boj v tom dome. Takze dalej, mate ovela volnejsi pohyb oproti cod2, neprietalov bolo najprv malo co som bral ako - ale neskor (v tretom screene, sice tam uz je po boji) ich tam bolo hodne, grafika opat pokrocila a pribeh sa mi zatial zda ... ako by som to povedal, no proste dala by sa o tom pisat kniha a od dema sa to aj zmenilo tym, neviem ako je to mozne ale ide mi to ovela lepsie ako demo, proste 10 - 15 fps viac.....moje hodnotenie: 95%, hovorite si ze kde sa stratilo tych 5% pricom to tu ospevujem, tych 5% sa stratilo spolu s AI lebo ked som skusil veteran tak videl som ake to bolo sproste oproti cod2
EDIT: lol screeny som zabudol, inac hram to na 1280x800 vsetko full a zapnute co sa da, 4xAA
BTW: dajte IP kde vas hrava z hojka najviac, rad by som si zahral
3r1k: ale mne ide full lepsie
EDIT: lol screeny som zabudol, inac hram to na 1280x800 vsetko full a zapnute co sa da, 4xAA
BTW: dajte IP kde vas hrava z hojka najviac, rad by som si zahral
3r1k: ale mne ide full lepsie
ja som isiel uplne prec od neho,najviac do prava ako sa dalo pokial tam nebola velka radiacia a potom som len vyckal kym presli.hojko napísal:Ta misia so sniperom, co tam??? Ak dobre vidim, tak mam prikaz lezat a nehybat sa, pritom nemam strielat. Potom chytia mojho snipera a neviem co mam robit, snazim sa strielat ale pridu naboje.
nuž, vravím, v rámci neobmedzovania hrateľnosti. Hry, kde ťa skolí jeden náboj strácajú na hrateĺnosti, s tým nič nenarobíme, a myslím, že vývojárom COD sa podarilo náíjsť ten správny zlatý stred.... inak dúfal som, že mi niekto povzbudzujúco povie, že na tých úplne najnižších nastaveniach mi to s miernym sekaním pôjde, smolaalfonz napísal:No lebo ostreľovanie so sniperkou sa tu bežne praktizuje pri strafovaní (tlačítka A alebo S), vydržíš toľko zásahov, že toľko nábojov nemajú v celom Sudáne a už len si zober počet zabitých nepriateľov v jednej misii...
Je to proste zábavné, ale nereálne, tak ako aj 98percent hernej produkcie. Od reálnosti sú tu Operation Flashpoint alebo Armed Assault
tam som sa este nedostal ale mna strasne bavila misia kde som z lietadla odstreloval s tym delom, haluz bolo sa na nich pozerat ako lietaju kade tadehojko napísal:Krasna misia s tym sniperom, konecne hra v ktorej treba brat na vedomie vietor a vzdialenost, nechybali ani mavajuce vlajky ako vo filmoch.
-
Šu-Do
Redeemer
-=wolf=-
ako si pisal tvoju recenziu.. tak urcite to neprekonalo hudbu v CoD1 a 2
hudba v cod1 a 2 bola uplne hodna atmosfere hry.. uplne sa tam hodila.. a celkovo atmosfera v cod1 a 2 bola lepsia.. jednoznacne.. ale akoze potom ako si pisal.. tych 95% si urcite CoD4 zasluzi.. aj ked je taky kratky.. ale je to dobra hra..
hudba v cod1 a 2 bola uplne hodna atmosfere hry.. uplne sa tam hodila.. a celkovo atmosfera v cod1 a 2 bola lepsia.. jednoznacne.. ale akoze potom ako si pisal.. tych 95% si urcite CoD4 zasluzi.. aj ked je taky kratky.. ale je to dobra hra..
100 ludi 100 chutiŠu-Do napísal:-=wolf=-
sorry ze nedavam edit ale potrebujem pomoc, som ten sniper 15 rokov dozadu a teraz som sa dostal tam k tomu kostolu pri ktorom je ten debil, toho odstrelim a zrazu odzadu dojdu dalsi a poslu na nas psov a furt tam zliham, pls co mam robit 
edit: no tak podarilo sa mi to prejst ale teraz neviem ako mam spravit ten utek ked zastrelim toho debila tak musim do 20 minut ujst ale vsak to sa neda, dojde vrtulnik, zrazu ich je tam 300 a ked chcem ujst dojde pes a zezere ma..pls s tymto help
edit: no tak podarilo sa mi to prejst ale teraz neviem ako mam spravit ten utek ked zastrelim toho debila tak musim do 20 minut ujst ale vsak to sa neda, dojde vrtulnik, zrazu ich je tam 300 a ked chcem ujst dojde pes a zezere ma..pls s tymto help
-
hojko
Site Admin
-=wolf=-: Tiez mi ten utek robil problemy ale da sa to v pohode. Treba sa dobre postavit a davat pozor na granaty a vybuchujuce auta. Ked pride vrtulnik, tak treba strielat po nich este ked idu vojaci dole po lanach, da sa ich par znicit, nasledne na to ku nim hodit hned granat a ist vpred, tam to trochu vycistit a opat sa pozriet za seba, ci este niekto prezil a znicit ich. Potom si treba dat pozor, pretoze v lavej casti dojde dalsi vrtulnik, tam to to riesil opat granatom. Vacsi problem budes mat dalej, pretoze budes musiet este toho kapitana odniest, ale da sa to zvladnut na par pokusov. Treba sa spoliehat aj na to, ze ked par vojakov ostane, treba skusit utekat a dufat, ze ta netrafia. Taktiez este o nieco dalej sa stretnes s dalsim vrtulnikom no a v dalsom kole ich bude asi 5, takze tam bol ten problem vacsi. A myslim, ze aj v tom dalsom je zase vela vrtulnikov a to mi pride uz sci-fi, ze 5 vojakov dokaze znicit armadu s 200 vojakmi.
no tak ja to idem skusit to tam nieako vycistit, to som fakt zvedavy ci to stihnem za 20 minuthojko napísal:-=wolf=-: Tiez mi ten utek robil problemy ale da sa to v pohode. Treba sa dobre postavit a davat pozor na granaty a vybuchujuce auta. Ked pride vrtulnik, tak treba strielat po nich este ked idu vojaci dole po lanach, da sa ich par znicit, nasledne na to ku nim hodit hned granat a ist vpred, tam to trochu vycistit a opat sa pozriet za seba, ci este niekto prezil a znicit ich. Potom si treba dat pozor, pretoze v lavej casti dojde dalsi vrtulnik, tam to to riesil opat granatom. Vacsi problem budes mat dalej, pretoze budes musiet este toho kapitana odniest, ale da sa to zvladnut na par pokusov. Treba sa spoliehat aj na to, ze ked par vojakov ostane, treba skusit utekat a dufat, ze ta netrafia. Taktiez este o nieco dalej sa stretnes s dalsim vrtulnikom no a v dalsom kole ich bude asi 5, takze tam bol ten problem vacsi. A myslim, ze aj v tom dalsom je zase vela vrtulnikov a to mi pride uz sci-fi, ze 5 vojakov dokaze znicit armadu s 200 vojakmi.
-
hojko
Site Admin
Multiplayer Call of Duty 4 se potýká s problémy, pomoci má probíhající upgrade hardware hlavního serveru a tento příkaz do konzole.
http://www.shacknews.com/onearticle.x/49878
zdroj: games.tiscali.cz
http://www.shacknews.com/onearticle.x/49878
zdroj: games.tiscali.cz