Slovenska Policia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Doverujete PZ SR?

ano
105
25%
nie
216
51%
ACAB
104
24%

Celkom hlasov: 425

Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

p4ra napísal:A kam si ich mam davat alebo som si mal davat, ked nemame taku predmiestnost pred dverami, ako niektore bytovky maju? A do bytu, ktory je krasne zariadeny si snad nepichnem bicykel?
daj do pivnice my sme zamrezovali okna cez ktore by si ten bike aj tak nevybral na pivnici mame normlane bezpecnostne dvere a este samotny vchod do pivnice je zamrezovany takze pivnicne priestori su asi lepsie zabezpecene ako nas byt ked sa nato poskladaju obyvatelia vyde to na par korun a ked mate dakeho sikovneho suseda tak skoro zadarmo unas to robil moj tato dvaja susedia a obcas ja vyslo to fakt za par supek akurat tie bezpecnostne dvere by bola polozka ale tie sa zohnali tiez za par kacek dakde prerabali byt a chceli bezpecnostne od sherrlocku tak tieto chceli zrusit tak sme ich kupili za par drobnych. sak v bikoch mame v pivnici cca 150 000 takze mi to zato stoji
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

erytrocyt: Hehe, teraz uz ides dost mimo. Nepisal si o policajtovi, podla tvojho prispevku si pisal vseobecne, ze sa z 25 tisic vyzit neda, tak som na to adekvatne reagoval. Bez ohladu na to, ci ide o policajta alebo nie, tak pocitam, ze je bezne, ze ak ma niekto byt, tak ho ma zariadeny a ma aj co na seba obliect. Takze reagovanie na tvoju vetu ohladom tohto pokladam za zbytocne. S tym sunarom som sa mierne sekol, naklady su trosku vyssie, pretoze taka skatula vydrzi priblizne na 10-12 dni, teda tak som sa docital na nete. Ale aj tak to nic nemeni na to, ze zo spomenutych penazi sa da pokojne vyzit.

Runes: Co so 16 500??? Neviem o co ide... A pozorne si precitaj citaciu ohladom tych davok, tam to mas presne vysvetlene.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ja som mal zatial "stastie" len na zeleznicnu policiu a to 4x.. Aj ked som im vtedy v duchu nadaval, viem ze robili svoju pracu a ze mali pravdu :) Policajt je muzom zakona a ma u mna respekt, srandu si z neho robim akurat tak vo vtipe. Pocuvam od kolegov aj negativne skusenosti s policiou, ale tak nejak vzdy tam vidim prehresok z ich strany. No a najhorsie co mozte spravit je, ked zacnete policajtovi dokazovat ze nepozna zakon pripadne nema pravdu - to by nasralo aj vas, tak sa nemoze clovek potom divit ze je voci vam nespravodlivy.

A co sa kradeze tych bicyklov tyka - nasere.. ale zase ked sa clovek zamysli nad tym, tak sa ani niet preco divit ze tomu policia nevenuje az taku pozornost - drviva vacsina takychto pripadov je proste nevyriesitelna. Tie bicykle zmenia lokal a majitela velmi rychlo, a policia je naozaj bezmocna v tom, aby zastavovala vsetky bicykle a pozerala na seriove cislo ci bike nie je kradnuty. V prvom rade by sa mali uvedomit ludia, ktori podporuju kradnuty tovar - tj ti ktori si ho kupia. Kym bude dopyt po kradnutych veciach, zlodeji sa budu realizovat.

V pripade tych bicyklov vyjde poistna udalost podstatne lacnejsie ako naklady na vysetrovanie. Aj ked poistna udalost na predmety odcudzene z pivnice je zase kapitola sama o sebe, a zdaleka sa nejedna o nejaku samozrejmost, aj ked je objekt dobre zabezpeceny. Bohuzial... Este v pripade pripoistenia pivnicnych priestorov sa o nejakom poisteni da hovorit. :(

K odkladaniu bicyklov - ked nie na balkon ani do pivnice - kam s nimi potom? ok jeden bicykel ako mam ja sa da este niekde opriet, ale vobec to neposobi esteticky a vidno ze to v byte nema co hladat. Ale v pripade ze je tych bicyklov viac? Kupit kvoli nim garaz? To asi nie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aku na zavolanie, tu mate video z razie: http://www.bleskovky.sk/cl/10/181053/VI ... roch-muzov
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Prave som videl to video razie. Nieco podobne sa mi tu stalo uz dvakrat v klube No.3 (www.bra3v3ku.sk). Proti takym raziam nemam nic proti. Dokonca ich vitam.
nevieme
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nevieme »

papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

Hm ja cajtov nejak nemusím, nič pekné mi nikdy do života nepriniesli... Síce som sa vďaka nim a ich krásnemu videu dozvedela, že nejaký max. tupák nosí do Elefantu (krčma z razie, pre tých čo nevedia) trápnu pištolku, ale čo iné mi dajú tieto razie???
Nedá sa im veriť, robia len zlobu a keď sa vám stane, že prídu do baru a namiesto opitých 15 skontrolujú občianske 30. Asi nie je všetko v poriadku... u nich.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ono taketo vystupy proti autoritam su viac trapne ako frajerske ...ak chces na policiu kydat tak kydaj ale v ramci "pravidiel" argumentuj ... ja mam tiez vytky k policii ale pisat ich tvojou formou by bola smrt ;)

post 4 Dieg0
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Gangy napísal:Dieg0 spravas sa ako posledny dedinsky chumaj...?
:smt048 Pekne si mu to povedal. Btw Dieg0, asi čekuješ moc seriálov a filmov podobných Prison Breaku, ktorý si tu aj spomínal.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

ak potrebovali dlhodobo monitorovat ten klub, kvoli troche travy.. tak neviem no.. pripada mi to vtipne :D ..
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no tomu ver a poprosim prispivajucich aby si uvedomili ze to ze mi ukradnu napr bicykel a oni ho nenajdu nieje dovod na nedoveru. Nedovera je to vtedy ked mi biju kamarata a policajti sa nato kukaju a podobne. Taktiez rozlysujte medzi policiou a justyciou policia nema nic s tym ze vrah dosatne 3 roky a zlodej 20. To ze ma policajt zhuci za porusovanie zakona tiez nieje dovod na nedoveru ale skor naopak ved si plni svoju pracu a toto by bolo vhodne si dalej uvedomit takze poprosim adminov toto nemazat aj ked je to troska mimo :) kujem

Takze kto nedoveruje dajte realny dovod nie ""vlastnu hlupost""
zelovoc napísal:
Je policia taka neschopna a hanbi sa za seba ze na kontroly podnikov, sa musi skryvat za kukly a tazke zbrane? Potrebujeme vobec takychto debilov? Musime sa okrem vytrznikov, holych lebiek, antifakov, bat aj policie?
heh tak ma este napada tie kukly nemaju preto aby robili bububu ale aby chranili seba a svoje rodiny kedze prichadzaju do kontaktu s podsvetim a tak keby videl typek kto mu dal do zubov v klude ten policajt na 2 den nemusi najst doma nic len vyhorety byt a nieje to len unas ale na celom svete
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

U nas nemaju kukly policajti ale náckovia a tí chodia do mesta dost pravidelnejšie ako policajti :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dieg0 napísal:U nas nemaju kukly policajti ale náckovia a tí chodia do mesta dost pravidelnejšie ako policajti :D
Este doplnim - velakrat su prave ti nackovia policajti, takze ta kukla im pride v pohode, akoze pracovny odev. :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Para poviem ti tak ze som metlak :).A ked idem cely v ciernom vybijany opasok bombera na sebe a oproti mne 5ti nackovia.Este stale si myslis ze su voci mne ako policia? :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

naco ti je ako "metlakovi" bombera?
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Velkych ryb sa boja male sikanju a ked je treba tak sa na teba vyje.....
Priklad : Kamosa mlatili pred policajtmi , zaiden zaujem proste nastupili od nich asi 10 metrov a brrrm na novom aute do ....
milnule nackovia cosi vyprovokoovali dostali na budku zavolali policajtov a potom boli este oni ti poskodeny.
Okrem toho v mensich mestach byva policia jedna ruka s podsvetim.
Na druhu stranu poznam policajta , dvoch troch ktori su uplne v pohode a musia sa stretavat kazdy den s korupciou a podobne .....
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

SRneC napísal:naco ti je ako "metlakovi" bombera?
Metlaci nosia bombery bezne.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

SRneC napísal:naco ti je ako "metlakovi" bombera?
Mimochodom, ja mám tiež bomberu, nosím ju do lesa na huby. Mám ju oridžo z poľovníctva bola dosť drahá, ale účel mi plní. Je teplá a odolná.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Bombery nenosia len skini .
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Klein detail, "bombera" je isty druh vetrovky. Nie je to obuv, mojo.
Aj ked, mozno sa da nosit aj ako obuv, neskusal som... :)
Napísať odpoveď