daj do pivnice my sme zamrezovali okna cez ktore by si ten bike aj tak nevybral na pivnici mame normlane bezpecnostne dvere a este samotny vchod do pivnice je zamrezovany takze pivnicne priestori su asi lepsie zabezpecene ako nas byt ked sa nato poskladaju obyvatelia vyde to na par korun a ked mate dakeho sikovneho suseda tak skoro zadarmo unas to robil moj tato dvaja susedia a obcas ja vyslo to fakt za par supek akurat tie bezpecnostne dvere by bola polozka ale tie sa zohnali tiez za par kacek dakde prerabali byt a chceli bezpecnostne od sherrlocku tak tieto chceli zrusit tak sme ich kupili za par drobnych. sak v bikoch mame v pivnici cca 150 000 takze mi to zato stojip4ra napísal:A kam si ich mam davat alebo som si mal davat, ked nemame taku predmiestnost pred dverami, ako niektore bytovky maju? A do bytu, ktory je krasne zariadeny si snad nepichnem bicykel?
Slovenska Policia
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
erytrocyt: Hehe, teraz uz ides dost mimo. Nepisal si o policajtovi, podla tvojho prispevku si pisal vseobecne, ze sa z 25 tisic vyzit neda, tak som na to adekvatne reagoval. Bez ohladu na to, ci ide o policajta alebo nie, tak pocitam, ze je bezne, ze ak ma niekto byt, tak ho ma zariadeny a ma aj co na seba obliect. Takze reagovanie na tvoju vetu ohladom tohto pokladam za zbytocne. S tym sunarom som sa mierne sekol, naklady su trosku vyssie, pretoze taka skatula vydrzi priblizne na 10-12 dni, teda tak som sa docital na nete. Ale aj tak to nic nemeni na to, ze zo spomenutych penazi sa da pokojne vyzit.
Runes: Co so 16 500??? Neviem o co ide... A pozorne si precitaj citaciu ohladom tych davok, tam to mas presne vysvetlene.
Runes: Co so 16 500??? Neviem o co ide... A pozorne si precitaj citaciu ohladom tych davok, tam to mas presne vysvetlene.
ja som mal zatial "stastie" len na zeleznicnu policiu a to 4x.. Aj ked som im vtedy v duchu nadaval, viem ze robili svoju pracu a ze mali pravdu
Policajt je muzom zakona a ma u mna respekt, srandu si z neho robim akurat tak vo vtipe. Pocuvam od kolegov aj negativne skusenosti s policiou, ale tak nejak vzdy tam vidim prehresok z ich strany. No a najhorsie co mozte spravit je, ked zacnete policajtovi dokazovat ze nepozna zakon pripadne nema pravdu - to by nasralo aj vas, tak sa nemoze clovek potom divit ze je voci vam nespravodlivy.
A co sa kradeze tych bicyklov tyka - nasere.. ale zase ked sa clovek zamysli nad tym, tak sa ani niet preco divit ze tomu policia nevenuje az taku pozornost - drviva vacsina takychto pripadov je proste nevyriesitelna. Tie bicykle zmenia lokal a majitela velmi rychlo, a policia je naozaj bezmocna v tom, aby zastavovala vsetky bicykle a pozerala na seriove cislo ci bike nie je kradnuty. V prvom rade by sa mali uvedomit ludia, ktori podporuju kradnuty tovar - tj ti ktori si ho kupia. Kym bude dopyt po kradnutych veciach, zlodeji sa budu realizovat.
V pripade tych bicyklov vyjde poistna udalost podstatne lacnejsie ako naklady na vysetrovanie. Aj ked poistna udalost na predmety odcudzene z pivnice je zase kapitola sama o sebe, a zdaleka sa nejedna o nejaku samozrejmost, aj ked je objekt dobre zabezpeceny. Bohuzial... Este v pripade pripoistenia pivnicnych priestorov sa o nejakom poisteni da hovorit.
K odkladaniu bicyklov - ked nie na balkon ani do pivnice - kam s nimi potom? ok jeden bicykel ako mam ja sa da este niekde opriet, ale vobec to neposobi esteticky a vidno ze to v byte nema co hladat. Ale v pripade ze je tych bicyklov viac? Kupit kvoli nim garaz? To asi nie...
A co sa kradeze tych bicyklov tyka - nasere.. ale zase ked sa clovek zamysli nad tym, tak sa ani niet preco divit ze tomu policia nevenuje az taku pozornost - drviva vacsina takychto pripadov je proste nevyriesitelna. Tie bicykle zmenia lokal a majitela velmi rychlo, a policia je naozaj bezmocna v tom, aby zastavovala vsetky bicykle a pozerala na seriove cislo ci bike nie je kradnuty. V prvom rade by sa mali uvedomit ludia, ktori podporuju kradnuty tovar - tj ti ktori si ho kupia. Kym bude dopyt po kradnutych veciach, zlodeji sa budu realizovat.
V pripade tych bicyklov vyjde poistna udalost podstatne lacnejsie ako naklady na vysetrovanie. Aj ked poistna udalost na predmety odcudzene z pivnice je zase kapitola sama o sebe, a zdaleka sa nejedna o nejaku samozrejmost, aj ked je objekt dobre zabezpeceny. Bohuzial... Este v pripade pripoistenia pivnicnych priestorov sa o nejakom poisteni da hovorit.
K odkladaniu bicyklov - ked nie na balkon ani do pivnice - kam s nimi potom? ok jeden bicykel ako mam ja sa da este niekde opriet, ale vobec to neposobi esteticky a vidno ze to v byte nema co hladat. Ale v pripade ze je tych bicyklov viac? Kupit kvoli nim garaz? To asi nie...
-
hojko
Site Admin
Aku na zavolanie, tu mate video z razie: http://www.bleskovky.sk/cl/10/181053/VI ... roch-muzov
-
p4ra
Redeemer
Prave som videl to video razie. Nieco podobne sa mi tu stalo uz dvakrat v klube No.3 (www.bra3v3ku.sk). Proti takym raziam nemam nic proti. Dokonca ich vitam.
-
papillonbubu
Expert
Hm ja cajtov nejak nemusím, nič pekné mi nikdy do života nepriniesli... Síce som sa vďaka nim a ich krásnemu videu dozvedela, že nejaký max. tupák nosí do Elefantu (krčma z razie, pre tých čo nevedia) trápnu pištolku, ale čo iné mi dajú tieto razie???
Nedá sa im veriť, robia len zlobu a keď sa vám stane, že prídu do baru a namiesto opitých 15 skontrolujú občianske 30. Asi nie je všetko v poriadku... u nich.
Nedá sa im veriť, robia len zlobu a keď sa vám stane, že prídu do baru a namiesto opitých 15 skontrolujú občianske 30. Asi nie je všetko v poriadku... u nich.
-
Runes
Addict
no tomu ver a poprosim prispivajucich aby si uvedomili ze to ze mi ukradnu napr bicykel a oni ho nenajdu nieje dovod na nedoveru. Nedovera je to vtedy ked mi biju kamarata a policajti sa nato kukaju a podobne. Taktiez rozlysujte medzi policiou a justyciou policia nema nic s tym ze vrah dosatne 3 roky a zlodej 20. To ze ma policajt zhuci za porusovanie zakona tiez nieje dovod na nedoveru ale skor naopak ved si plni svoju pracu a toto by bolo vhodne si dalej uvedomit takze poprosim adminov toto nemazat aj ked je to troska mimo
kujem
Takze kto nedoveruje dajte realny dovod nie ""vlastnu hlupost""
Takze kto nedoveruje dajte realny dovod nie ""vlastnu hlupost""
heh tak ma este napada tie kukly nemaju preto aby robili bububu ale aby chranili seba a svoje rodiny kedze prichadzaju do kontaktu s podsvetim a tak keby videl typek kto mu dal do zubov v klude ten policajt na 2 den nemusi najst doma nic len vyhorety byt a nieje to len unas ale na celom svetezelovoc napísal:
Je policia taka neschopna a hanbi sa za seba ze na kontroly podnikov, sa musi skryvat za kukly a tazke zbrane? Potrebujeme vobec takychto debilov? Musime sa okrem vytrznikov, holych lebiek, antifakov, bat aj policie?
-
RomanB
Medium Professional
Velkych ryb sa boja male sikanju a ked je treba tak sa na teba vyje.....
Priklad : Kamosa mlatili pred policajtmi , zaiden zaujem proste nastupili od nich asi 10 metrov a brrrm na novom aute do ....
milnule nackovia cosi vyprovokoovali dostali na budku zavolali policajtov a potom boli este oni ti poskodeny.
Okrem toho v mensich mestach byva policia jedna ruka s podsvetim.
Na druhu stranu poznam policajta , dvoch troch ktori su uplne v pohode a musia sa stretavat kazdy den s korupciou a podobne .....
Priklad : Kamosa mlatili pred policajtmi , zaiden zaujem proste nastupili od nich asi 10 metrov a brrrm na novom aute do ....
milnule nackovia cosi vyprovokoovali dostali na budku zavolali policajtov a potom boli este oni ti poskodeny.
Okrem toho v mensich mestach byva policia jedna ruka s podsvetim.
Na druhu stranu poznam policajta , dvoch troch ktori su uplne v pohode a musia sa stretavat kazdy den s korupciou a podobne .....