Crysis
Suhlasim v podstate so vsetkymi troma poslednymi prispevkami, ale nesuhlasim s tym, ze ludia, co si kupuju originalky su tercom posmechu. Podla mna uz prichadza do modu nakup originalneho SW a smeju sa iba prije*** 15 rocne deti a aj to iba preto, ze zavidia.
tomase: pekne vysvetlene, tiez nemam rad, ked sa to takto porovnava, napriklad taky Crysis by som si urcite nekupil za sucasnu cenu, aj ked si na nu mozem zarobit za jeden den.
tomase: pekne vysvetlene, tiez nemam rad, ked sa to takto porovnava, napriklad taky Crysis by som si urcite nekupil za sucasnu cenu, aj ked si na nu mozem zarobit za jeden den.
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ale ide o to, ze je to nepohodlne a pritom normalny clovek caka, ze ked si zaplati, tak bude mat vyssi komfort ako ten, co nezaplati. Nie ze si kvoli tomu, ze zaplatil bude musiet zhanat crack aby nemusel mat dvd v mechanike pri kazdom spusteni.alfonz napísal:S tými ochranami som to nepochopil, crack funguje aj na originále, to už je vec majiteľa hry že je lama...
Velmi dobre to riesi CD Projekt, ked vydaju hru, tak je uz bez ochrany a pouzivatela neotravuje, staci nainstalovat a je to. Tak si to predstavujem. Crackerov nejaka ochrana nezblbne na viac ako tyzden a platicov akurat obtazuje. Buducnost vidim v niecom ako je steam alebo Live for speed - na hranie sa treba prihlasit na centralnom serveri, kde sa overi licencia a s crackom nikto nema sancu. A pripojenie na internet uz dnes nie je problemom, pripojit sa da takmer vsade a ceny su dost nizke
-
t0m4s3
Admin
Overovanim cez internet, zase diskriminujes urcitu cast hracov, ktora internet nema.GothaR napísal:Tak si to predstavujem. Crackerov nejaka ochrana nezblbne na viac ako tyzden a platicov akurat obtazuje. Buducnost vidim v niecom ako je steam alebo Live for speed - na hranie sa treba prihlasit na centralnom serveri, kde sa overi licencia a s crackom nikto nema sancu. A pripojenie na internet uz dnes nie je problemom, pripojit sa da takmer vsade a ceny su dost nizke
-
Šu-Do
Redeemer
o to tu ide.. ludia co si kupia originalku musia znasat kktiny v podobe roznych ochran... ako je aj ta ochrana cez insternet.. alebo jeden omyl ako bol SF... to je vsetko kvoli piratom.. a pomaha to ? podla mna to ani nema zmysel..t0m4s3 napísal:Overovanim cez internet, zase diskriminujes urcitu cast hracov, ktora internet nema.
inak napriklad teraz co vysiel witcher.. newiem ci kazdy na to j*be alebo fakt to nemozu cr*cknut
Ak sa mám vyjadriť k hre tak je to niečo úžasné. Je to hra ktorá ma dokázala opäť po dlhých mesiacoch/roku doslova pripútať k PC. Zo začiatku som sa bál že hrateľnosť bude na úkor grafiky nízka, ale na moje prekvapenie ma ten príbeh úplne pohltil. 9,5/10. (0,5 straty = mohla byť ešte lepšia optimalizácia
)

-
krija
VIP
overovanie cez internet. vyborne som sa bavil ked rozpraval jeden pepik prihodu ako sa nadrel s HL2. kupil origos pre syna, ale kedze nemal internet a ani nikto z jeho znamych, tak bol nuteny bezat do internet cafe, aby si mohol jeho syn zahrat hru za takmer 2 litre.
dalej tu funguje cenova diskriminacia. co to uz naznacil hojko, ale este markantnejsi priklad je cina. napr. microsoft tam predava OS za cca 1600 korun (vista home basic). u nas to je cca o tisicku viac a aj to len OEM. dalej su tu filmove studia. nielenze tam vychadzaju filmy na dvd takmer okamzite po uvedeni filmu v kine ale cena jedneho dvd je cca 55 czk. u nas dostanete za tu cenu stary film k dennej tlaci. hry ste uz rozobrali, takze...
dalej tu funguje cenova diskriminacia. co to uz naznacil hojko, ale este markantnejsi priklad je cina. napr. microsoft tam predava OS za cca 1600 korun (vista home basic). u nas to je cca o tisicku viac a aj to len OEM. dalej su tu filmove studia. nielenze tam vychadzaju filmy na dvd takmer okamzite po uvedeni filmu v kine ale cena jedneho dvd je cca 55 czk. u nas dostanete za tu cenu stary film k dennej tlaci. hry ste uz rozobrali, takze...
http://www.tweakguides.com/Crysis_13.htmlpatrick1 napísal:vy co mate uz full crysisu, ako je to s win xp a very high detailami?? idu nastavit???
neska ho asi objednam, sa tesim
-
xH4wK
Nejako si neviem rady z tymto
... nechce mi to nic zamerat... dela som znicil a ta zena mi uz vravi ze mam zamerat delo no nejde mi to neviete preco ?
//edit: uz to ide
len som reloadol starsi save , znicil to vsetko znova a voala crysis over ^^
// Celkove hodnotenie hry 9,5/10
(0,5 dole , pretoze je to kraaaaaaaaaatke
)
//edit: uz to ide
// Celkove hodnotenie hry 9,5/10
No...tak zacal som to hrat, na strednych detailoch to vyzera celkom pekne, ale u mna to ma tak 7 z 10. Fyzika je dobra, ale stale je to iba strielacka, ked si tak spomeniem, tak po prejdeni FEAR som hral Far cry a pri nom som sa vedel kochat grafikou. Crysis vyzera dobre, ale nie je to ta "krasa", asi ma nechapete, no nevadi. Mat vykonnu DX10 graficku, tak som z toho asi uplne mimo, ale inak ma to az tak nezaujalo. Suboje su pekne, pacia sa mi tie technologie na obleku a fyzika, ked po dlhom boji s gulometmi ostanu iba popadane stromy 
-
Šu-Do
Redeemer
tak jak Far Cry ?Toy M@ch!n3 napísal:tymi ufomi to uplne dodrbali, a aj tym co sa ide v tom zimnom s tym druhom papekom a nemoze umrznut, ten kar stoji vela onha a pi*uje ze mu dochadza energia a potom umrzne
jj cakal som... pretoze jak vo Far Cry zacali behat ti mutanti tak dobra hra sa premenila na dokonalu kktinu
-
xH4wK