Crysis

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Suhlasim v podstate so vsetkymi troma poslednymi prispevkami, ale nesuhlasim s tym, ze ludia, co si kupuju originalky su tercom posmechu. Podla mna uz prichadza do modu nakup originalneho SW a smeju sa iba prije*** 15 rocne deti a aj to iba preto, ze zavidia.
tomase: pekne vysvetlene, tiez nemam rad, ked sa to takto porovnava, napriklad taky Crysis by som si urcite nekupil za sucasnu cenu, aj ked si na nu mozem zarobit za jeden den.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

KoCi napísal:- poctivi su castokrat oproti warezakom znevyhodnovani, ci uz sa jedna o ochrany, alebo skorsiu dostupnost nez official
S tými ochranami som to nepochopil, crack funguje aj na originále, to už je vec majiteľa hry že je lama...
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

vy co mate uz full crysisu, ako je to s win xp a very high detailami?? idu nastavit???

neska ho asi objednam, sa tesim :)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Dá sa to, treba na to nejaké spešl súbory s ktorými ti ja ale nepomôžem :(
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

podla vsetkoho tam budu tie iste subory ako v deme,mozem ich poslat ak to niekto bude chciet :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

alfonz napísal:S tými ochranami som to nepochopil, crack funguje aj na originále, to už je vec majiteľa hry že je lama...
Ale ide o to, ze je to nepohodlne a pritom normalny clovek caka, ze ked si zaplati, tak bude mat vyssi komfort ako ten, co nezaplati. Nie ze si kvoli tomu, ze zaplatil bude musiet zhanat crack aby nemusel mat dvd v mechanike pri kazdom spusteni.
Velmi dobre to riesi CD Projekt, ked vydaju hru, tak je uz bez ochrany a pouzivatela neotravuje, staci nainstalovat a je to. Tak si to predstavujem. Crackerov nejaka ochrana nezblbne na viac ako tyzden a platicov akurat obtazuje. Buducnost vidim v niecom ako je steam alebo Live for speed - na hranie sa treba prihlasit na centralnom serveri, kde sa overi licencia a s crackom nikto nema sancu. A pripojenie na internet uz dnes nie je problemom, pripojit sa da takmer vsade a ceny su dost nizke :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

GothaR napísal:Tak si to predstavujem. Crackerov nejaka ochrana nezblbne na viac ako tyzden a platicov akurat obtazuje. Buducnost vidim v niecom ako je steam alebo Live for speed - na hranie sa treba prihlasit na centralnom serveri, kde sa overi licencia a s crackom nikto nema sancu. A pripojenie na internet uz dnes nie je problemom, pripojit sa da takmer vsade a ceny su dost nizke :)
Overovanim cez internet, zase diskriminujes urcitu cast hracov, ktora internet nema.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Ľuďom proste nevyhoveješ, ale zasa internet má čím ďalej viac ľudí.
Len aby sa hry raz neubrali takým smerom že budú zadarmo a budú obsahovať tony reklám...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

t0m4s3 napísal:Overovanim cez internet, zase diskriminujes urcitu cast hracov, ktora internet nema.
o to tu ide.. ludia co si kupia originalku musia znasat kktiny v podobe roznych ochran... ako je aj ta ochrana cez insternet.. alebo jeden omyl ako bol SF... to je vsetko kvoli piratom.. a pomaha to ? podla mna to ani nema zmysel..
inak napriklad teraz co vysiel witcher.. newiem ci kazdy na to j*be alebo fakt to nemozu cr*cknut :D pretoze to trva celkom slusne dlho.. a niektorym ani nejde spustit ten clone.. hh
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Ak sa mám vyjadriť k hre tak je to niečo úžasné. Je to hra ktorá ma dokázala opäť po dlhých mesiacoch/roku doslova pripútať k PC. Zo začiatku som sa bál že hrateľnosť bude na úkor grafiky nízka, ale na moje prekvapenie ma ten príbeh úplne pohltil. 9,5/10. (0,5 straty = mohla byť ešte lepšia optimalizácia :P )

:)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

overovanie cez internet. vyborne som sa bavil ked rozpraval jeden pepik prihodu ako sa nadrel s HL2. kupil origos pre syna, ale kedze nemal internet a ani nikto z jeho znamych, tak bol nuteny bezat do internet cafe, aby si mohol jeho syn zahrat hru za takmer 2 litre.
dalej tu funguje cenova diskriminacia. co to uz naznacil hojko, ale este markantnejsi priklad je cina. napr. microsoft tam predava OS za cca 1600 korun (vista home basic). u nas to je cca o tisicku viac a aj to len OEM. dalej su tu filmove studia. nielenze tam vychadzaju filmy na dvd takmer okamzite po uvedeni filmu v kine ale cena jedneho dvd je cca 55 czk. u nas dostanete za tu cenu stary film k dennej tlaci. hry ste uz rozobrali, takze...
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

patrick1 napísal:vy co mate uz full crysisu, ako je to s win xp a very high detailami?? idu nastavit???

neska ho asi objednam, sa tesim :)
http://www.tweakguides.com/Crysis_13.html
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Nejako si neviem rady z tymto :( ... nechce mi to nic zamerat... dela som znicil a ta zena mi uz vravi ze mam zamerat delo no nejde mi to neviete preco ?

//edit: uz to ide :) len som reloadol starsi save , znicil to vsetko znova a voala crysis over ^^

// Celkove hodnotenie hry 9,5/10 :D (0,5 dole , pretoze je to kraaaaaaaaaatke :D )
Prílohy
Image13.11.2007-22.48.21.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

No...tak zacal som to hrat, na strednych detailoch to vyzera celkom pekne, ale u mna to ma tak 7 z 10. Fyzika je dobra, ale stale je to iba strielacka, ked si tak spomeniem, tak po prejdeni FEAR som hral Far cry a pri nom som sa vedel kochat grafikou. Crysis vyzera dobre, ale nie je to ta "krasa", asi ma nechapete, no nevadi. Mat vykonnu DX10 graficku, tak som z toho asi uplne mimo, ale inak ma to az tak nezaujalo. Suboje su pekne, pacia sa mi tie technologie na obleku a fyzika, ked po dlhom boji s gulometmi ostanu iba popadane stromy :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

hram, jedina vec co ma serie je to, ze nemozem zapnut fraps... a teda nemam moznost natocit video,... grafika uzasna, zial na mojom stroji mam zapnute na very high iba object detail, aby sa to dalo slusne zahrat...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

tymi ufomi to uplne dodrbali, a aj tym co sa ide v tom zimnom s tym druhom papekom a nemoze umrznut, ten kar stoji vela onha a pi*uje ze mu dochadza energia a potom umrzne :roll:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Toy M@ch!n3 napísal:tymi ufomi to uplne dodrbali, a aj tym co sa ide v tom zimnom s tym druhom papekom a nemoze umrznut, ten kar stoji vela onha a pi*uje ze mu dochadza energia a potom umrzne :roll:
tak jak Far Cry ?
jj cakal som... pretoze jak vo Far Cry zacali behat ti mutanti tak dobra hra sa premenila na dokonalu kktinu
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Šu-Do napísal:tak jak Far Cry ?
jj cakal som... pretoze jak vo Far Cry zacali behat ti mutanti tak dobra hra sa premenila na dokonalu kktinu
hej tak, ked sa vo FC objavili mutanti hned som to prestal hrat
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

tiez som FC prestal hrat...najprv to bolo ako v rambo filme. sranda, strielat ich. a potom wtf ?
dufam, ze tak neskonci aj crysis u mna. uz len kedy si to zahram ..
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Crysis je super .. aj po tom ako dojdete k tym "ufonom"...
Toy M@ch!n3 napísal:tymi ufomi to uplne dodrbali, a aj tym co sa ide v tom zimnom s tym druhom papekom a nemoze umrznut, ten kar stoji vela onha a pi*uje ze mu dochadza energia a potom umrzne :roll:
No mne neumrzol ani 1x :D neviem ako to hras
Napísať odpoveď