Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M142 »

No neviem, ten American Gangster sa mi teda nezdal vobec taký dobrý ako je tu opísaný...v pohodičke film, ktorý stojí za pozretie ale nič viac nič menej.9 bodov by som mu určite nedal.Mimochodom viem, že je táto rubrika o nových filmov ale skúste Easy rider.Super film o ničom a o všetkom :)
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

sice to nepatri k novinkam ale ide o starsi film, ale odporucam pozriet film:

Sex a Lucia
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Obsluhoval jsem anglickeho krale, velmi dobry film, bolo sa na co pozerat, aj ked sa mi najviac pacil zaciatok, dalo sa pozerat na to aj neskor, hoci v niektorych castiach mi to prislo az nudne a zbytocne prehnane erotikou, aj napriek tomu som ohodnotil na IMDB za 9 bodov.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Step up
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

hojko napísal:p4ra: Mozem len suhlasit, pozeral som v Noci Trade a vyborny film, ten ukazuje obchod s ludmi bez cenzury.
jj ja môžemlen a len potvrdiť.. práve som to dokukal.. veľmi dobré odporúčam
ebEEn
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Filmiky

Príspevok od používateľa ebEEn »

Takze kde zacat :) Tak mna zaujalo sice uz stare ale ked pisem tak to dam uz:
1. S brucom willisom smrtonostna pasca 4
2.Mr.brooks
3.The bourne ultimatum-agent bez minulosti 3
4.Resident evil 4 extinction
5.samozrejme Transformers
6.Nicolas cage-Next-odporucam kuknut
7.Hannibal rising

Tot vse z mojho pohladu divaka najnovsich a myslim ze jedni s najlepsich filmov.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

hosi kuknite si The Number 23 urcite vela z vas to uz videlo ale pre tych co ne radim pozriet :smt048
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Prave som dopozeral Superbad...po dlhej dobe celkom fajn komedia.

Dnes som tiez pozrel Pigs, nieco na sposob american pie, len slabsie. ale hrala tam ta pipka z Transformers, aspon nieco

//ups, tak to bola ina herecka, ale ta podoba tam je
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

Death Proof od [KJÚ TIHO], podla mojho gusta najlepsi film tohto roku co sa tyka takych tych masovejsie premietanych filmov
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

American Gangster, Trade
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ZAP napísal:Death Proof od [KJÚ TIHO], podla mojho gusta najlepsi film tohto roku co sa tyka takych tych masovejsie premietanych filmov
myslis toto ?
chlape vsak ten film bol onicom.. strasne vela kecania a dve zaujimave sekcie.. prvy krat ked isiel v protismere v tom aute a potom vlastne cely koniec... asi 5 minut..
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Šu-Do napísal:myslis toto ?
chlape vsak ten film bol onicom.. strasne vela kecania a dve zaujimave sekcie.. prvy krat ked isiel v protismere v tom aute a potom vlastne cely koniec... asi 5 minut..
Nemyslis vsak ze su ludia,ktorych viac zaujima to "kecanie" vo filmoch ako nejake akcne sceny?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do: A co si cakal od filmu, ktore reziruje Tarantino??? Nic ine sa tam cakat nedalo a bez toho, aby som ten film videl, tak si myslim, ze to bude ako Pulp Fiction, teda pre mna to bude poriadna hlupost.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hojko napísal:Šu-Do: A co si cakal od filmu, ktore reziruje Tarantino??? Nic ine sa tam cakat nedalo a bez toho, aby som ten film videl, tak si myslim, ze to bude ako Pulp Fiction, teda pre mna to bude poriadna hlupost.
napriklad Planet Terror bol dobry.. vyborny..
a Pulp Fiction bol urcite zaujimavejsi ako auto zabijak..
inak.. na jedno kuknutie auto zabijak je.. pretoze tolko reklam co som videl nanho tak potom ked som to pozeral som kazdu chvilu cakal ze sa nieco stane.. takto az do konca :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

hojko - v nazore na pulp fiction sa zhodneme, avsak s nazorom na tarantina sa asi zhodovat nebudeme. Tiez som ho celkovo nemusel a odsudzoval som automaticky vsetky jeho filmy... ale aj napriek nenormalne vysokemu odporu som si predsalen z nudy pozrel killbill .. ano je to uletena somarina, ale splnilo to svoj ucel - v celkom putavo odvypravanom pribehu ma film bavil od zaciatku do konca navyse s perfektne vybranym soundtrackom sa jedna o celkom podareny snimok. Odvtedy uz tarantinove diela nehadzem do jedneho vreca

Strasne som chcel ist do kina na film Sunshine, no v tej dobe nebolo jedinacika ktory by sa kvoli mne obetoval, nakolko to kazdy pokladal za +/- blbost.

Dostal som sa k tomuto filmu az tento vikend a... hned som si to musel pozriet 3x. Neviem ci to bolo samotnou myslienkou filmu, alebo tou nadejou, napatim, efektami, hudobnym doprovodom, skvelym vykreslenim ludskych slabin.. ale mna ten film nenormalne zaujal a nemam problem si ho pozriet aj 4.ty krat.

Dalsi film ktory sa mi takpovediac zapacil, sa mi zapacil ani nie tak kvoli nejakej jeho vynimocnosti (da sa povedat ze je priam primitivny), ale skorej vdaka nostalgii. TMNT - na tom som vyrastal, toto mozem aj v tejto (podla mna mimoriadne sympatickej) podobe.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Holubar: Pozrel som ten SuperBad, kedze si to chvalil a celkom sa dalo. V poslednych rokoch sa mi zdaju komedie uz dost nudne, uz to nie je ako pred 10-15 timi rokmi Sam doma a Sam doma 2, ale musim uznat, ze tu sa bolo na com zasmiat, hoci tam boli niektore dlhe a zbytocne scenky pri ktorych som sa vyslovene nudil. Najviac som sa zasmial pri pohlade na banan, musel som si spravit aj screenshot a taktiez mi neda nespomenut sikovnu herecku.
Prílohy
bscap0004.jpg
bscap0002.jpg
Pozrite na banan!!!
Pozrite na banan!!!
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

v piatok sa mi podarilo pozriet Shoot 'em up, celkom dobra oddychovka na jedno pozretie, ale druhy krat by som si to uz asi nepustil

A vcera som kukol The ten, 10 kratkych pribehov, celkom haluska, par krat som sa zasmial, ale tiez film na jedno pozretie, miestami nudny... Idem asi pozret Superbad este raz, McLovin nemal konkurenciu :smt112
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Superbad je super. Tiez mozem odporucit. Teraz cez vikend som to pozeral 2. krat. Som sa davno nezasmial na nejakej komedii, ako tentokrat a McLovin je man! Policajti, no comment, LOL.
Lamor
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lamor »

p4ra napísal:Superbad je super. Tiez mozem odporucit. Teraz cez vikend som to pozeral 2. krat. Som sa davno nezasmial na nejakej komedii, ako tentokrat a McLovin je man! Policajti, no comment, LOL.
suhlasim fakt super film :) riadne som sa nasmial...
cop napísal:OK everyone, prepare to be fucked by a long dick of the law!
:lol:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

tiez sa pripajam.. Superbad ma dost rozosmial. bohuzial sa to tymto novym komediam moc nedari, asi som narocny :D (ale Family Guy to dokaze :) )

den predtym som si pozrel od Moora "dokument" SiCKO. zaujimave veci ohladom US zdravotnictva, ale je to len jeden point of view, takze na to nemam este uceleny nazor .. poor me..
Napísať odpoveď