Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
ebEEn
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Filmiky
Takze kde zacat
Tak mna zaujalo sice uz stare ale ked pisem tak to dam uz:
1. S brucom willisom smrtonostna pasca 4
2.Mr.brooks
3.The bourne ultimatum-agent bez minulosti 3
4.Resident evil 4 extinction
5.samozrejme Transformers
6.Nicolas cage-Next-odporucam kuknut
7.Hannibal rising
Tot vse z mojho pohladu divaka najnovsich a myslim ze jedni s najlepsich filmov.
1. S brucom willisom smrtonostna pasca 4
2.Mr.brooks
3.The bourne ultimatum-agent bez minulosti 3
4.Resident evil 4 extinction
5.samozrejme Transformers
6.Nicolas cage-Next-odporucam kuknut
7.Hannibal rising
Tot vse z mojho pohladu divaka najnovsich a myslim ze jedni s najlepsich filmov.
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
Šu-Do
Redeemer
myslis toto ?ZAP napísal:Death Proof od [KJÚ TIHO], podla mojho gusta najlepsi film tohto roku co sa tyka takych tych masovejsie premietanych filmov
chlape vsak ten film bol onicom.. strasne vela kecania a dve zaujimave sekcie.. prvy krat ked isiel v protismere v tom aute a potom vlastne cely koniec... asi 5 minut..
Nemyslis vsak ze su ludia,ktorych viac zaujima to "kecanie" vo filmoch ako nejake akcne sceny?Šu-Do napísal:myslis toto ?
chlape vsak ten film bol onicom.. strasne vela kecania a dve zaujimave sekcie.. prvy krat ked isiel v protismere v tom aute a potom vlastne cely koniec... asi 5 minut..
-
Šu-Do
Redeemer
napriklad Planet Terror bol dobry.. vyborny..hojko napísal:Šu-Do: A co si cakal od filmu, ktore reziruje Tarantino??? Nic ine sa tam cakat nedalo a bez toho, aby som ten film videl, tak si myslim, ze to bude ako Pulp Fiction, teda pre mna to bude poriadna hlupost.
a Pulp Fiction bol urcite zaujimavejsi ako auto zabijak..
inak.. na jedno kuknutie auto zabijak je.. pretoze tolko reklam co som videl nanho tak potom ked som to pozeral som kazdu chvilu cakal ze sa nieco stane.. takto az do konca
hojko - v nazore na pulp fiction sa zhodneme, avsak s nazorom na tarantina sa asi zhodovat nebudeme. Tiez som ho celkovo nemusel a odsudzoval som automaticky vsetky jeho filmy... ale aj napriek nenormalne vysokemu odporu som si predsalen z nudy pozrel killbill .. ano je to uletena somarina, ale splnilo to svoj ucel - v celkom putavo odvypravanom pribehu ma film bavil od zaciatku do konca navyse s perfektne vybranym soundtrackom sa jedna o celkom podareny snimok. Odvtedy uz tarantinove diela nehadzem do jedneho vreca
Strasne som chcel ist do kina na film Sunshine, no v tej dobe nebolo jedinacika ktory by sa kvoli mne obetoval, nakolko to kazdy pokladal za +/- blbost.
Dostal som sa k tomuto filmu az tento vikend a... hned som si to musel pozriet 3x. Neviem ci to bolo samotnou myslienkou filmu, alebo tou nadejou, napatim, efektami, hudobnym doprovodom, skvelym vykreslenim ludskych slabin.. ale mna ten film nenormalne zaujal a nemam problem si ho pozriet aj 4.ty krat.
Dalsi film ktory sa mi takpovediac zapacil, sa mi zapacil ani nie tak kvoli nejakej jeho vynimocnosti (da sa povedat ze je priam primitivny), ale skorej vdaka nostalgii. TMNT - na tom som vyrastal, toto mozem aj v tejto (podla mna mimoriadne sympatickej) podobe.
Strasne som chcel ist do kina na film Sunshine, no v tej dobe nebolo jedinacika ktory by sa kvoli mne obetoval, nakolko to kazdy pokladal za +/- blbost.
Dostal som sa k tomuto filmu az tento vikend a... hned som si to musel pozriet 3x. Neviem ci to bolo samotnou myslienkou filmu, alebo tou nadejou, napatim, efektami, hudobnym doprovodom, skvelym vykreslenim ludskych slabin.. ale mna ten film nenormalne zaujal a nemam problem si ho pozriet aj 4.ty krat.
Dalsi film ktory sa mi takpovediac zapacil, sa mi zapacil ani nie tak kvoli nejakej jeho vynimocnosti (da sa povedat ze je priam primitivny), ale skorej vdaka nostalgii. TMNT - na tom som vyrastal, toto mozem aj v tejto (podla mna mimoriadne sympatickej) podobe.
-
hojko
Site Admin
Holubar: Pozrel som ten SuperBad, kedze si to chvalil a celkom sa dalo. V poslednych rokoch sa mi zdaju komedie uz dost nudne, uz to nie je ako pred 10-15 timi rokmi Sam doma a Sam doma 2, ale musim uznat, ze tu sa bolo na com zasmiat, hoci tam boli niektore dlhe a zbytocne scenky pri ktorych som sa vyslovene nudil. Najviac som sa zasmial pri pohlade na banan, musel som si spravit aj screenshot a taktiez mi neda nespomenut sikovnu herecku.
-
Holubar
Darca
v piatok sa mi podarilo pozriet Shoot 'em up, celkom dobra oddychovka na jedno pozretie, ale druhy krat by som si to uz asi nepustil
A vcera som kukol The ten, 10 kratkych pribehov, celkom haluska, par krat som sa zasmial, ale tiez film na jedno pozretie, miestami nudny... Idem asi pozret Superbad este raz, McLovin nemal konkurenciu
A vcera som kukol The ten, 10 kratkych pribehov, celkom haluska, par krat som sa zasmial, ale tiez film na jedno pozretie, miestami nudny... Idem asi pozret Superbad este raz, McLovin nemal konkurenciu
-
Lamor
Light Star
suhlasim fakt super filmp4ra napísal:Superbad je super. Tiez mozem odporucit. Teraz cez vikend som to pozeral 2. krat. Som sa davno nezasmial na nejakej komedii, ako tentokrat a McLovin je man! Policajti, no comment, LOL.
cop napísal:OK everyone, prepare to be fucked by a long dick of the law!
tiez sa pripajam.. Superbad ma dost rozosmial. bohuzial sa to tymto novym komediam moc nedari, asi som narocny
(ale Family Guy to dokaze
)
den predtym som si pozrel od Moora "dokument" SiCKO. zaujimave veci ohladom US zdravotnictva, ale je to len jeden point of view, takze na to nemam este uceleny nazor .. poor me..
den predtym som si pozrel od Moora "dokument" SiCKO. zaujimave veci ohladom US zdravotnictva, ale je to len jeden point of view, takze na to nemam este uceleny nazor .. poor me..