Byvale lasky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

SRneC napísal://ktory chlap s gulami by toto robil ;)
Aj takých poznám. Presne takých, ako napísal Joxxo :P
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Re: Byvale lasky

Príspevok od používateľa steniatko »

No ja si myslim,ze sa mas spravat normalne.aby ste bboly ako kamosi.to je vsetko.Drzim palce :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Byvale lasky

Príspevok od používateľa Runes »

matus121 napísal:Neviem, ci takato tema tu uz je a ked hej, tak to asi len nieco konkretnejsie ... no ale ja by som sa chcel spytat, ako to je s vasimi byvalymi laskami. Ako ich beriete. Zostali ste len kamosmi alebo aj nieco viac. Co citite, ked ich vidite s niekym inym alebo naopak, ako sa citite, ked vas ony/oni uvidia s vasimi?
beriem nijak iba cisto ako kamosky, a co citim ked je s inym no ja skor myslim "joj chlape keby si vedel aka je to mrcha v daktorich veciach"
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Ja so svojou byvalou ktora ma nechala uz moc nestretavam a vypada to ako keby sa mi vyhybala...ked sme to riesili ze preco tak mi nic nepovedala iba to ze mozme byt kamosi... ked si piseme na pokeci ako keby som ju nudil.... mno stale ju lubim a stale ju mam rad, ale ona to nechape a stale mi tvrdi ze sme ostali kamarati, ale furt sa mi vyhyba a uz to nieje ono :? a ked ju stretnem a sa jej pozdravim vtedy mam pocit ze sa na nu surovo vrhnem, lebo to uz nevydrzim... a vobec nemyslim nato hladat si inu, lebo si nevim predstavit mat inu ako ju :?
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

No moja bývala ešte stále chodí so mnou do triedy. Sme len kamoši ale aj tak je to ťažké sa pozerať ako si ide s iným. Prvá láska je prvá láska. :cry:
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Žužľa »

byvale lasky?? mno tak s mojim prvym sa uz ani nestretavam, s druhym sa stretavam casto a myslim si ze je to v pohode kamaractvo, a s tretim to neviem ako bude, s nim sa stretavat budem aj keby som nechcela :cry: a to je ta vec ze ja ho mam stale radsej ako kamarata, a musim to "tajit" :cry:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Žužľa napísal:byvale lasky?? mno tak s mojim prvym sa uz ani nestretavam, s druhym sa stretavam casto a myslim si ze je to v pohode kamaractvo, a s tretim to neviem ako bude, s nim sa stretavat budem aj keby som nechcela :cry: a to je ta vec ze ja ho mam stale radsej ako kamarata, a musim to "tajit" :cry:
prečo to musíš tajiť? to ty si mu dala kopačky podľa toho ako si to napísala, alebo sa mýlim? Ak sa chceš vrátiť späť tak to nemusíš tajiť... a to je už na ňom potom, či to chce alebo ne... to záleží tiež ako vzal ten rozchod :wink: Samozrejme ak ti myslela toho tretieho ako byvaleho...
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Patyk napísal:prečo to musíš tajiť? to ty si mu dala kopačky podľa toho ako si to napísala, alebo sa mýlim? Ak sa chceš vrátiť späť tak to nemusíš tajiť... a to je už na ňom potom, či to chce alebo ne... to záleží tiež ako vzal ten rozchod :wink: Samozrejme ak ti myslela toho tretieho ako byvaleho...
to bolo vzajomne, a ja ani neviem co chcem, kazdy mi hovori ze pre nas je lepsie kamaratstvo tak asi preto :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Žužľa napísal:to bolo vzajomne, a ja ani neviem co chcem, kazdy mi hovori ze pre nas je lepsie kamaratstvo tak asi preto :)
je to hlupost.. ket ho mas rada tak nechapem preco by si to mala tajit
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

hoc mozno by sa to nedalo nazvat byv. laska, lebo to trvalo len kratko..ale vzdy ma napadaju melancholicke spomiemky na ho.:( ale nic nelutujem co som spravila vtedy, lebo viem ze to co som citila a co som spravila bolo spravne
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

Hm bývalé lásky... So všetkými som za dobre keď ich stretnem... Takmer so všetkými... Jediný človek na mňa zanevrel tak moc, že sa nepozdraví, možno ani nepozrie, hm a to sa rozišiel on so mnou... Ostatní sú skvelí a ešte keď mám problémy tak pomožu... Preto nechápem toho jedného... ale nevadí. :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Žužľa napísal:to bolo vzajomne, a ja ani neviem co chcem, kazdy mi hovori ze pre nas je lepsie kamaratstvo tak asi preto :)
to co druhy hovoria nech ta neovplyvnuje... len ty sama vies co k nemu naozaj citis... :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Patyk napísal:to co druhy hovoria nech ta neovplyvnuje... len ty sama vies co k nemu naozaj citis... :wink:
asi tak ked ostatny budu hovorit ze vyzeras na skok z mosta skocis ??? ty sama vies ci to ma buducnost a on to vie tiez lebo ty ludia naokolo vidia iba 1/10 toho co vasom vztahu je :-)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No ja mám len jednu bývalú lásku...Ona o ukončila,ale chcela ostať aspoň kamarátmi..no ja som povedal nie a ignorujem ju ako sa len dá..
Išla totiž za bývalím..A byť kamarát s dievčaťom ktoré ťa nechá pre bývalého ,to nemusím..S niekým koho ste mali moc radi sa nedá byť len kamrát..Buď vzťah alebo nič.Ako kamarát by som to asi nezvládal,keďže som ju mal moc rád a nemienim ju stretávať s bývalím niekde na ulici a ešte sa jej zdraviť..to by bolo na silu len :)
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:asi tak ked ostatny budu hovorit ze vyzeras na skok z mosta skocis ??? ty sama vies ci to ma buducnost a on to vie tiez lebo ty ludia naokolo vidia iba 1/10 toho co vasom vztahu je :-)
vsak to ze ja na druhych nedavam ale on :) ale to je uz jedno kaslite uz na to :)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Soviet napísal:S niekým koho ste mali moc radi sa nedá byť len kamrát..Buď vzťah alebo nič.Ako kamarát by som to asi nezvládal,keďže som ju mal moc rád a nemienim ju stretávať s bývalím niekde na ulici a ešte sa jej zdraviť..to by bolo na silu len :)
To je len,teraz...Najdes si cloveka ktoreho budes znova lubit a uvidis,ze ti bude luto ako sa teraz spravas..Asi k nej nieco stale citis-odporucam najst si novu frajerku :wink:
Je to dobry pocit,ak sa clovek dokaze s niekym rozist a zaroven ostat dobry kamos.Avsak toto je zriedkavy jav...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

dudo02 napísal:Asi k nej nieco stale citis-odporucam najst si novu frajerku :wink:
No ak by som mal hľadať frajerku len aby som zabudol a opäť sa sklamať,tak to radšej budem sám a počkám na nejakú možno tú pravú :lol:
Niesom Brad Pitt že by som si mohol nájsť frajerku kadžý deň :) It isn't simple ...
smejko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa smejko »

ja a moje byvale "lasky" no tak s jednym som perfekna kamoska a som tomu velmi rada beriem ho ako super kamosa ktoremu mozem vsetko povedat a pritom nic k nemu necitim len respekt ze ma ma rad a nie nenavidi
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Soviet napísal:No ak by som mal hľadať frajerku len aby som zabudol a opäť sa sklamať,tak to radšej budem sám a počkám na nejakú možno tú pravú :lol:
Niesom Brad Pitt že by som si mohol nájsť frajerku kadžý deň :) It isn't simple ...
No hej,ale medzitym ako ty cakas na tu"pravu",prejde okolo teba mozno dalsich 100"pravych".. :wink: Kto hlada-ten najde :idea:A kto nehlada-tomu sa moze stat,ze nenajde nic..Alebo najde nieco,co za vela nestoji..

Nie preto,aby si zabudol-hoci to bude jedno z pozitiv..Len kvoli tomu aby si nebol sam,nejaky ten sex :wink: a este kopa dalsich dobrych veci..A aby som nezabudol-aby ta mal kto buzerovat :D
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

dudo02 napísal:To je len,teraz...Najdes si cloveka ktoreho budes znova lubit a uvidis,ze ti bude luto ako sa teraz spravas..Asi k nej nieco stale citis-odporucam najst si novu frajerku :wink:
Je to dobry pocit,ak sa clovek dokaze s niekym rozist a zaroven ostat dobry kamos.Avsak toto je zriedkavy jav...
Mal som jednu priatelku rok. Uz ma manzela. Doteraz ma nenavidi, ze som ju nechal. Lubi niekoho ineho a doteraz nevie odpustit.
Napísať odpoveď