Aj takých poznám. Presne takých, ako napísal JoxxoSRneC napísal://ktory chlap s gulami by toto robil
Byvale lasky
Re: Byvale lasky
No ja si myslim,ze sa mas spravat normalne.aby ste bboly ako kamosi.to je vsetko.Drzim palce 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Byvale lasky
beriem nijak iba cisto ako kamosky, a co citim ked je s inym no ja skor myslim "joj chlape keby si vedel aka je to mrcha v daktorich veciach"matus121 napísal:Neviem, ci takato tema tu uz je a ked hej, tak to asi len nieco konkretnejsie ... no ale ja by som sa chcel spytat, ako to je s vasimi byvalymi laskami. Ako ich beriete. Zostali ste len kamosmi alebo aj nieco viac. Co citite, ked ich vidite s niekym inym alebo naopak, ako sa citite, ked vas ony/oni uvidia s vasimi?
Ja so svojou byvalou ktora ma nechala uz moc nestretavam a vypada to ako keby sa mi vyhybala...ked sme to riesili ze preco tak mi nic nepovedala iba to ze mozme byt kamosi... ked si piseme na pokeci ako keby som ju nudil.... mno stale ju lubim a stale ju mam rad, ale ona to nechape a stale mi tvrdi ze sme ostali kamarati, ale furt sa mi vyhyba a uz to nieje ono
a ked ju stretnem a sa jej pozdravim vtedy mam pocit ze sa na nu surovo vrhnem, lebo to uz nevydrzim... a vobec nemyslim nato hladat si inu, lebo si nevim predstavit mat inu ako ju 
prečo to musíš tajiť? to ty si mu dala kopačky podľa toho ako si to napísala, alebo sa mýlim? Ak sa chceš vrátiť späť tak to nemusíš tajiť... a to je už na ňom potom, či to chce alebo ne... to záleží tiež ako vzal ten rozchodŽužľa napísal:byvale lasky?? mno tak s mojim prvym sa uz ani nestretavam, s druhym sa stretavam casto a myslim si ze je to v pohode kamaractvo, a s tretim to neviem ako bude, s nim sa stretavat budem aj keby som nechcelaa to je ta vec ze ja ho mam stale radsej ako kamarata, a musim to "tajit"
-
Žužľa
Light Expert
to bolo vzajomne, a ja ani neviem co chcem, kazdy mi hovori ze pre nas je lepsie kamaratstvo tak asi pretoPatyk napísal:prečo to musíš tajiť? to ty si mu dala kopačky podľa toho ako si to napísala, alebo sa mýlim? Ak sa chceš vrátiť späť tak to nemusíš tajiť... a to je už na ňom potom, či to chce alebo ne... to záleží tiež ako vzal ten rozchodSamozrejme ak ti myslela toho tretieho ako byvaleho...
-
papillonbubu
Expert
-
Soviet
Darca
No ja mám len jednu bývalú lásku...Ona o ukončila,ale chcela ostať aspoň kamarátmi..no ja som povedal nie a ignorujem ju ako sa len dá..
Išla totiž za bývalím..A byť kamarát s dievčaťom ktoré ťa nechá pre bývalého ,to nemusím..S niekým koho ste mali moc radi sa nedá byť len kamrát..Buď vzťah alebo nič.Ako kamarát by som to asi nezvládal,keďže som ju mal moc rád a nemienim ju stretávať s bývalím niekde na ulici a ešte sa jej zdraviť..to by bolo na silu len
Išla totiž za bývalím..A byť kamarát s dievčaťom ktoré ťa nechá pre bývalého ,to nemusím..S niekým koho ste mali moc radi sa nedá byť len kamrát..Buď vzťah alebo nič.Ako kamarát by som to asi nezvládal,keďže som ju mal moc rád a nemienim ju stretávať s bývalím niekde na ulici a ešte sa jej zdraviť..to by bolo na silu len
To je len,teraz...Najdes si cloveka ktoreho budes znova lubit a uvidis,ze ti bude luto ako sa teraz spravas..Asi k nej nieco stale citis-odporucam najst si novu frajerkuSoviet napísal:S niekým koho ste mali moc radi sa nedá byť len kamrát..Buď vzťah alebo nič.Ako kamarát by som to asi nezvládal,keďže som ju mal moc rád a nemienim ju stretávať s bývalím niekde na ulici a ešte sa jej zdraviť..to by bolo na silu len
Je to dobry pocit,ak sa clovek dokaze s niekym rozist a zaroven ostat dobry kamos.Avsak toto je zriedkavy jav...
No hej,ale medzitym ako ty cakas na tu"pravu",prejde okolo teba mozno dalsich 100"pravych"..Soviet napísal:No ak by som mal hľadať frajerku len aby som zabudol a opäť sa sklamať,tak to radšej budem sám a počkám na nejakú možno tú pravú
Niesom Brad Pitt že by som si mohol nájsť frajerku kadžý deňIt isn't simple ...
Nie preto,aby si zabudol-hoci to bude jedno z pozitiv..Len kvoli tomu aby si nebol sam,nejaky ten sex
Mal som jednu priatelku rok. Uz ma manzela. Doteraz ma nenavidi, ze som ju nechal. Lubi niekoho ineho a doteraz nevie odpustit.dudo02 napísal:To je len,teraz...Najdes si cloveka ktoreho budes znova lubit a uvidis,ze ti bude luto ako sa teraz spravas..Asi k nej nieco stale citis-odporucam najst si novu frajerku![]()
Je to dobry pocit,ak sa clovek dokaze s niekym rozist a zaroven ostat dobry kamos.Avsak toto je zriedkavy jav...