ze ho hraju je jedna vec, otazne je aku kupnu silu ten jeho album ma. po skonceni tejto S3 znova vacsina dostane sancu si nahrat album, budu pozyvani na akcie, firemne party... cize daku buducnost (aj ked nie najjasnejsiu) maju uz zarucenu. teraz robime v jednom obchodnom centre ich "koncert" a to este ani neskoncila sutaz
Kibo, neviem presne cisla, ale ked bol, ako host vo Funradiu myslim, ze mesiac dozadu, tak hovoril, ze bol spokojny s predajnostou prveho a s druhym si veri, ze by sa mohol vydarit. Jeho ludia dost aj nemali radi, ale pre mna osobne bol jeden z najsympatickejsich, uz len preto, ze bol dospely.
Jaroš tvorí špecifickejší druh hudby, nie mainstream ako napr. Zdenka Predná alebo Cmorik, nedá sa od neho očakávať podobná hranosť... Podľa mňa sa dá v rámci noriem považovať za úspešného... na rozdiel od takej Koščovej.
Pravdou ostáva, aby som sa vrátil k predchádzajucej debate, že Konrád tam už dávno nemá čo hľadať. Som zhrozený z vplyvu bezrozumoidných puberťáčok - že dokázali pretlačiť motherfucking emo proti Krakovi.
Fabo napísal:Jaroš tvorí špecifickejší druh hudby, nie mainstream ako napr. Zdenka Predná alebo Cmorik, nedá sa od neho očakávať podobná hranosť... Podľa mňa sa dá v rámci noriem považovať za úspešného... na rozdiel od takej Koščovej.
Pravdou ostáva, aby som sa vrátil k predchádzajucej debate, že Konrád tam už dávno nemá čo hľadať. Som zhrozený z vplyvu bezrozumoidných puberťáčok - že dokázali pretlačiť motherfucking emo proti Krakovi.
pozerali ste niekdo Superstar vilomeniny....ten sprostý Konrád je úplne trápny,namyslený,snaží sa byť vtipný a ešte na konci si išiel rozbiť tanierik...akože tvrďas
Konrada ani ja nemam rad .. prilis vela si o sebe mysli vobec mi neni sympaticky namysleny blbec to je este nic nedokazal ma 15 a mysli si ze pozral vsetku mudrost sveta ... a ak je superstar spevacka sutaz tak nechapem co tam ako on este robi .. ale superstar neni len o spievani o talente , ale akosi o tom ako to pubertalne decka pozeraju a vyskaju lebo sa na podiu obiavil ich milovany Konrad ....... a tie decka (asi najme baby) nemaju co ine robit s kreditom ako ho posielat a minat na jeho hlasy ..... noo ale pevne verim ze ttento pondelok uz vypadne ........
Vierka-Má úžastný hlas,obrovský talent
Dominika-Veľký talent,technicky spieva dokonale,ale hlas nic moc,ukázala to,ked mala zaspievať Avril,už pri prvom refréne nevládala,no včera vo Vilomeninách bola naj
Ivka-veľký rozsah,ale podľa mňa priveľmi v piesňach vymýšľa
Vierka-Má úžastný hlas,obrovský talent
Dominika-Veľký talent,technicky spieva dokonale,ale hlas nic moc,ukázala to,ked mala zaspievať Avril,už pri prvom refréne nevládala,no včera vo Vilomeninách bola naj
Ivka-veľký rozsah,ale podľa mňa priveľmi v piesňach vymýšľa