Cize dovod pre kupu strojceka je jedine uspora casu? Ja mam kvoli ziletkam problem s pokozkou, vzdy je podrazdena, kozmetiku som menil uz viackrat, tak som rozmyslal, ci by to nevyriesil strojcek, ale ked som to tu precital, tak neviem...
ziletka obcas prilezitostne ale inak strojcek... mimochodom ani bohovi mi na brade nic nerastie a to si chcem nechat koziu briadku ale pod bradou a nad perami je toho dost... fakt tomu nerozumiem. Sku*veny cernobyl.
Holubar napísal:Cize dovod pre kupu strojceka je jedine uspora casu? Ja mam kvoli ziletkam problem s pokozkou, vzdy je podrazdena, kozmetiku som menil uz viackrat, tak som rozmyslal, ci by to nevyriesil strojcek, ale ked som to tu precital, tak neviem...
robi to aj ked pouzivas fungel novu ziletku? lebo ked je tupa tak sa to moze stat.)
ja momentalne pouzivam mach3, predtym sensor excel a mimo hlavy Astra
ziletkou, ale mam vzdy krk ako po utoku upira: cely krvavy. skusal som aj elektricky strojcek a efek bol ten isty
do prace musim byt do hladka oholeny, okrem kozej briadky, tu mi personal managerka povolila, ale uz ma nebavi mat tricka zasvinene od krvy
jackb napísal:ziletkou, ale mam vzdy krk ako po utoku upira: cely krvavy. skusal som aj elektricky strojcek a efek bol ten isty
do prace musim byt do hladka oholeny, okrem kozej briadky, tu mi personal managerka povolila, ale uz ma nebavi mat tricka zasvinene od krvy
ja mam +- rovnaky problem len s tym rozdielom ze nekrvacam ale mam nenormalne cerveny bradu + krk, ci som sa holil strojcekom (klasickym sa mi zda ze sa volal wilkinson) alebo tym na baterky ale som vyskusal Gillette Fusion a musim pochvalit, po holeni ani len neviem o tom ze som sa holil, proste super, pouzivam komplet aj s fusion gelom (penou) na holenie, no proste super vec
ONdr3j napísal:ja mam +- rovnaky problem len s tym rozdielom ze nekrvacam ale mam nenormalne cerveny bradu + krk, ci som sa holil strojcekom (klasickym sa mi zda ze sa volal wilkinson) alebo tym na baterky ale som vyskusal Gillette Fusion a musim pochvalit, po holeni ani len neviem o tom ze som sa holil, proste super, pouzivam komplet aj s fusion gelom (penou) na holenie, no proste super vec
ok. pozrem ci to v robote (robim v supermarkete) mame... tych par eur ma snad nezruinuje
// ty jo! to je sila! xicht ako detska prdelka a ziadna krv alebo krvave flaky po krku! K+ kamo