???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Tajomná
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Tajomná »

JV napísal:k tejto teme len LOL :lol: ako to ze nas za ten cas nikto nezoznamil?? :lol: ROFL
ako si to myslel, ze akoto, ze "nas" nikto nezoznamil??? dufam ze to bol iba preklep.... 8)
Shark_360
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Shark_360 »

on to myslel tak, ze nezoznamili teba a toho tvojho typka z busu
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

Shark_360 napísal:on to myslel tak, ze nezoznamili teba a toho tvojho typka z busu
LOL sak jasne sa cudujem ze to niekoho napadlo az na 3 strane topicu :shock: ....sak to je uplne najlahsia cesta ako sa s niekym zoznamit ked mate spolocnych kamaratov...povedat kamoske ze ten a ten chalan sa ti paci ze nech vas zoznami mozte pokecat chvilku aj v trojici nech to je lahsie a zoznamenie je na svete...no to mohol spravit aj on ale ajtak....
Shark_360
Star
Star

c.a.r.n.e. napísal:LOL sak jasne sa cudujem ze to niekoho napadlo az na 3 strane topicu :shock: ....sak to je uplne najlahsia cesta ako sa s niekym zoznamit ked mate spolocnych kamaratov...povedat kamoske ze ten a ten chalan sa ti paci ze nech vas zoznami mozte pokecat chvilku aj v trojici nech to je lahsie a zoznamenie je na svete...no to mohol spravit aj on ale ajtak....
Ak by ten chalan bol nahblivy tak ako ja a robi mu potencionalne problem rozpravat sa s uplne cudzim dievcatom, asi by som sa neodvazil len tak daco zacat riesit, aj keby sme traja. Proste ja som strasne hanblivy a mam pocit, ze sa velmi rychlo strapnim, tak neriesim
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

no ja zase tiez nejsom ten z najodvaznejsich ale podlamna ked sa mi niekto paci tak najjednoduchsie riesenie je sa zoznamit cez nejakeho kamarata...podlamna urcite lahsie ako sa len tak sam od seba prihovorit...a aj v pripade nejakeho trapneho ticha by situaciu mohol zachranit prave ten kamarat/ka
Shark_360
Star
Star

V troch to enmam moc rad, lebo vtedy vacsinou vedu dvaja debat a treti je zbytocny, iab obcas sa ho an cosi spytaju, vtedy je to dost trapne podla mna.
Tajomná
Amateur
Amateur

Shark_360 napísal:V troch to enmam moc rad, lebo vtedy vacsinou vedu dvaja debat a treti je zbytocny, iab obcas sa ho an cosi spytaju, vtedy je to dost trapne podla mna.
ano mas pravdu je to trapne..zvyklo to tak byt..ja som s nim komunikovala a on nic ani slovo...za cele 4 roky mi povedal dve vety...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Shark_360 napísal:V troch to enmam moc rad, lebo vtedy vacsinou vedu dvaja debat a treti je zbytocny, iab obcas sa ho an cosi spytaju, vtedy je to dost trapne podla mna.
preco? niekedy ten treti rozprava viac nez ti dvaja dokopy.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ja som to do troch este neskusal ale laka ma to
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

vzhladom na to, ze si s nim nic nemala... mi logicky vychadza, ze si ani o nic neprisla
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Neupinaj sa zbytocne na niekoho kto o to evidentne nestoji....Mozno mas okolo seba vela lepsich ludi, ale ty ich nedokazes vnimat.
Vykasli sa na tohto dotycneho a bud otvorena novym prilezitostiam....
Mozno spoznas niekoho ovela lepsieho kto bude stat za tolku pozornost, kolku venujes tomuto chalanovi:))

Good luck:))
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Hipollita napísal:Neupinaj sa zbytocne na niekoho kto o to evidentne nestoji....Mozno mas okolo seba vela lepsich ludi, ale ty ich nedokazes vnimat.
Vykasli sa na tohto dotycneho a bud otvorena novym prilezitostiam....
Mozno spoznas niekoho ovela lepsieho kto bude stat za tolku pozornost, kolku venujes tomuto chalanovi:))

Good luck:))
ako sa vravi :) treba sa vzdy usmievat lebo nikdy nevies kdoa sa zamiluje do tvojho usmevu :)
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

midnight_man napísal:ako sa vravi :) treba sa vzdy usmievat lebo nikdy nevies kdoa sa zamiluje do tvojho usmevu :)
Hehe, presne tak...vystihol si to:))
Tajomná
Amateur
Amateur

midnight_man napísal:ako sa vravi :) treba sa vzdy usmievat lebo nikdy nevies kdoa sa zamiluje do tvojho usmevu :)
no to si pekne povedal :D heh cosiiii hehe.. potesilo..ale ja uz svojho mam..ale to je v tom ze moja istota ze s nim chcem byt klesa....niekedy si poviem ze vau..takeho najst je poriadna vyhra a niekedy som tak kusa nespokojna..mozno to je len koli tomu ze som moc narocna..a co je horsie...chodime na vysku a zacina obdobie ucenia..a taak a vidime sa uz maaalo a u mna plati 100nasobne ze zide z oci zide z mysle..a to je zle :(
Napísať odpoveď