Shark_360 napísal:on to myslel tak, ze nezoznamili teba a toho tvojho typka z busu
LOL sak jasne sa cudujem ze to niekoho napadlo az na 3 strane topicu ....sak to je uplne najlahsia cesta ako sa s niekym zoznamit ked mate spolocnych kamaratov...povedat kamoske ze ten a ten chalan sa ti paci ze nech vas zoznami mozte pokecat chvilku aj v trojici nech to je lahsie a zoznamenie je na svete...no to mohol spravit aj on ale ajtak....
c.a.r.n.e. napísal:LOL sak jasne sa cudujem ze to niekoho napadlo az na 3 strane topicu ....sak to je uplne najlahsia cesta ako sa s niekym zoznamit ked mate spolocnych kamaratov...povedat kamoske ze ten a ten chalan sa ti paci ze nech vas zoznami mozte pokecat chvilku aj v trojici nech to je lahsie a zoznamenie je na svete...no to mohol spravit aj on ale ajtak....
Ak by ten chalan bol nahblivy tak ako ja a robi mu potencionalne problem rozpravat sa s uplne cudzim dievcatom, asi by som sa neodvazil len tak daco zacat riesit, aj keby sme traja. Proste ja som strasne hanblivy a mam pocit, ze sa velmi rychlo strapnim, tak neriesim
no ja zase tiez nejsom ten z najodvaznejsich ale podlamna ked sa mi niekto paci tak najjednoduchsie riesenie je sa zoznamit cez nejakeho kamarata...podlamna urcite lahsie ako sa len tak sam od seba prihovorit...a aj v pripade nejakeho trapneho ticha by situaciu mohol zachranit prave ten kamarat/ka
V troch to enmam moc rad, lebo vtedy vacsinou vedu dvaja debat a treti je zbytocny, iab obcas sa ho an cosi spytaju, vtedy je to dost trapne podla mna.
Shark_360 napísal:V troch to enmam moc rad, lebo vtedy vacsinou vedu dvaja debat a treti je zbytocny, iab obcas sa ho an cosi spytaju, vtedy je to dost trapne podla mna.
ano mas pravdu je to trapne..zvyklo to tak byt..ja som s nim komunikovala a on nic ani slovo...za cele 4 roky mi povedal dve vety...
Shark_360 napísal:V troch to enmam moc rad, lebo vtedy vacsinou vedu dvaja debat a treti je zbytocny, iab obcas sa ho an cosi spytaju, vtedy je to dost trapne podla mna.
preco? niekedy ten treti rozprava viac nez ti dvaja dokopy.
Neupinaj sa zbytocne na niekoho kto o to evidentne nestoji....Mozno mas okolo seba vela lepsich ludi, ale ty ich nedokazes vnimat.
Vykasli sa na tohto dotycneho a bud otvorena novym prilezitostiam....
Mozno spoznas niekoho ovela lepsieho kto bude stat za tolku pozornost, kolku venujes tomuto chalanovi:))
Hipollita napísal:Neupinaj sa zbytocne na niekoho kto o to evidentne nestoji....Mozno mas okolo seba vela lepsich ludi, ale ty ich nedokazes vnimat.
Vykasli sa na tohto dotycneho a bud otvorena novym prilezitostiam....
Mozno spoznas niekoho ovela lepsieho kto bude stat za tolku pozornost, kolku venujes tomuto chalanovi:))
Good luck:))
ako sa vravi treba sa vzdy usmievat lebo nikdy nevies kdoa sa zamiluje do tvojho usmevu
midnight_man napísal:ako sa vravi treba sa vzdy usmievat lebo nikdy nevies kdoa sa zamiluje do tvojho usmevu
no to si pekne povedal heh cosiiii hehe.. potesilo..ale ja uz svojho mam..ale to je v tom ze moja istota ze s nim chcem byt klesa....niekedy si poviem ze vau..takeho najst je poriadna vyhra a niekedy som tak kusa nespokojna..mozno to je len koli tomu ze som moc narocna..a co je horsie...chodime na vysku a zacina obdobie ucenia..a taak a vidime sa uz maaalo a u mna plati 100nasobne ze zide z oci zide z mysle..a to je zle